shutterstock_1039416523-810x500.jpg

Putin schválil ruskú politiku v oblasti klímy, v rámci ktorej sa zaviazal dosiahnuť do roku 2060 "čistú nulu

83
Neutral

Povedzte Kongresu, aby zastavil financovanie vojen na Ukrajine a v Izraeli Bidenovou administratívou

Ruský prezident Vladimir Putin podpísal novú klimatickú doktrínu, ktorej cieľom je dosiahnuť do roku 2060 nulové emisie uhlíka. 

Podľa ruského štátneho média TASS Putin podpísal dekrét, ktorý formuluje “kľúčový dlhodobý cieľ klimatickej politiky Ruskej federácie,” ktorým je “dosiahnuť uhlíkovú neutralitu najneskôr do roku 2060.” 

V dekréte sa tiež papagájujú globalistické reči o tom, že “klimatické zmeny” možno vyriešiť len na globálnej úrovni. “Zdôrazňuje sa tiež, že celkovo je dlhodobé riešenie problému klimatických zmien možné len za účasti všetkých štátov a Rusko sa podieľa na vypracovaní kolektívnych opatrení,” uvádza TASS. 

“Otázky klimatických zmien, najmä vyváženie ekonomickej efektívnosti a sociálnej spravodlivosti, riešenie potenciálnych konfliktov záujmov v súvislosti s extrémnymi prejavmi klimatických zmien, nie je možné riešiť len vedeckými metódami,” uvádza sa v novej klimatickej politike. “V takýchto situáciách je možné nájsť rovnováhu len v rámci politického procesu.”  

“V dokumente sa uvádza päť hlavných úloh klimatickej politiky vrátane rozvoja jej vedeckej a informačnej základne a pokračovania vzájomne výhodnej medzinárodnej spolupráce Ruskej federácie v tejto oblasti v bilaterálnych a multilaterálnych formátoch,” podľa TASS.  

V klimatickom dekréte sa tiež uvádza, že “klimatické zmeny” by mohli viesť k zvýšenému ohrozeniu zdravia občanov Ruska” 

Čítajte: Vladimir Putin schválil návrh zákona, ktorým sa v Rusku zavádza digitálna mena centrálnej banky 

Putin predtým pochybuje o dodržiavaní “klimatických zmien”, ale v roku 2015 už vyhlásil, žeklimatické zmeny” sú “jednou z najvážnejších výziev, ktorým ľudstvo čelí” a sľúbil do roku 2030 znížiť emisie Ruska”o 70 - 75 % v porovnaní s úrovňou z roku 1990. V roku 2016 Rusko podpísalo proatómovú Parížsku klimatickú dohodu z roku 2015 a prijalo ju v roku 2019.  

Rusko je plne zaviazalo na implementáciu globalistických Cieľov udržateľného rozvoja OSN, pričom sa zosúladilo pod “ambiciózny-cieľ” s klimatickými cieľmi OSN’. Vo februári 2022 Putin a čínsky’prezident Si Ťin-pching vydali spoločné vyhlásenie, v ktorom prisľúbili “urýchliť implementáciu Agendy OSN pre udržateľný rozvoj 2030”, v ktorom vyzvali na medzinárodnú spoluprácu v “kľúčových oblastiach“, ktorými sú “znižovanie chudoby, potravinová bezpečnosť, vakcíny a kontrola epidémií, financovanie rozvoja, zmena klímy, udržateľný rozvoj vrátane zeleného rozvoja, industrializácia, digitálna ekonomika a prepojenie infraštruktúry.” 

Kreditovaní vedci, medzi nimi aj nositeľ Nobelovej ceny Dr. John Clauser, uvádzajú, že neexistuje “klimatická kríza.” Mnohí kritici hlavného prúdu “klimatických zmien”, ako napríklad spoluzakladateľ Greenpeace Patrick Moore, majú upozornili, že “Net Zero” politika je neuveriteľne škodlivá a môže viesť k hladomoru a smrti miliónov ľudí na celom svete kvôli závislosti ľudstva’na fosílnych palivách a hnojivách na báze dusíka. 

ČÍTAJTE: Globalistická klimatická agenda je niečo viac ako rebrandovaný marxizmus 

Povedzte Kongresu, aby zastavil Bidenovu administratívu od financovania vojen na Ukrajine a v Izraeli