Screenshot-2023-07-01-214526-810x500.png

Čísla neklamú: RFK Jr. by Trumpovi zobral hlasy, keby kandidoval ako nezávislý

35
Kultúra smrti

Pravda nemá žiadny program a určite ju nezaujímajú vaše pocity. Zapamätajte si to, pretože to je jadro tohto zhromaždenia.

Robert F. Kennedy Jr. nedávno hovoril o internom prieskume verejnej mienky, ktorý ukázal, že jeho nezávislá kandidatúra tretej strany by Trumpovi odobrala viac hlasov ako Joeovi Bidenovi. Mnohí ľudia odmietli tomuto vyhláseniu uveriť a dožadovali sa nahliadnutia do prieskumov. Nuž, tu je:

Všimnite si, že percento voličov Joea Bidena (38 percent) sa’nezmení, keď sa do rovnice pridá Robert Kennedy Jr. ako nezávislý kandidát tretej strany. Podpora Trumpa však klesne zo 40 na 38 percent, čím sa v podstate zlikviduje náskok, ktorý by mal prezident Trump vo všeobecných voľbách pred Joeom Bidenom.

Vzhľadom na intelektuálne poctivé hodnotenie, že RFK Jr. ako nezávislý kandidát by nikdy nemohol vyhrať všeobecné voľby, môže niektorých ľudí iritovať, že jeho rozhodnutie kandidovať ako nezávislý nesie len jeden motív – znížiť počet hlasov pre Trumpa. Akokoľvek však túto skutočnosť nechcete prijať, údaje sú jasné – a dáva to zmysel.

ČÍTAJTE: Trump urobil obrovskú chybu, keď podporil COVID úderky a mohol by stratiť rozhodujúcich voličov MAGA v prospech RFK Jr.

Mnohí pravicovo orientovaní alebo politicky bezdomoví Trumpovi voliči strávili veľa času oslavovaním postojov RFK Jr. a premietaním pozitívnej mienky voči nemu. Po tom, čo o ňom tak dlho zmýšľali pozitívne, môže byť bolestným priznaním, že RFK Jr. možno nebol vo svojich zámeroch taký slušný, čestný a/alebo altruistický. Chápem to; ale realita situácie sa’nemení.

V CTH prijímame veci také, aké sú, a nie také, aké by sme si želali, aby boli. Kognitívna disonancia sa tu necení a realita je taká, že RFK Jr. má v rámci MAGA-ovcov veľké množstvo priaznivcov. Hovorí sa o ňom už takmer rok.

RFK Jr. je jedným z najpopulárnejších ľudí na Rumble a všetok obsah, ktorý ho obsahuje, je veľmi dobre sledovaný a prijímaný. Z vecného hľadiska dáva zmysel, že časť Trumpovej’podpory sa prenesie na RFK Jr. vzhľadom na charakter politickej klímy v Spojených štátoch. Som si istý, že keď Trumpov’tím preskúma svoje vlastné nezávislé údaje, pravdepodobne budeme svedkami posunu tónu od Trumpa smerom k RFK Jr.

Tu’je horká pilulka, ktorú treba prehltnúť. RFK Jr. už priznal, že ak prejde z Dem na Indy, ublíži Trumpovi viac ako Biden. Ak teda RFK ml. skutočne prejde od Dem k Indy, jeho zámerom je stiahnuť sa z podpory Trumpa’a pomôcť Bidenovi. To’je reálna situácia.

Pravda o veci sa nezaujíma o to, aké ťažké je pre vás túto vec prijať. Ani mne nie.

Súhlasím s tým, že RFK ml. sa pokúsi podporiť Joea Bidena tým, že odoberie hlasy Donaldovi Trumpovi. Koniec koncov, je to Kennedy.

RFK Jr. nie je spojenec bez ohľadu na to, koľko investovaných hlasov naďalej tvrdí, že je, alebo zostáva neochotný zmeniť kurz.

Prevzaté so súhlasom Konzervatívneho stromového domčeka.