Pierre-Poilievre-810x500.png

Pierre Poilievre sa vyslovil za rodičovské práva, po Million Person March kritizoval Trudeaua

24
Kultúra smrti

Po vydaní príkazu pre svojich poslancov, aby verejne nekomentovali Million Person March proti indoktrinácii LGBT, sa líder Konzervatívnej strany Kanady (CPC) Pierre Poilievre konečne vyjadril v prospech rodičovských práv, keď vystríhal premiéra Justina Trudeaua za to, že “démonizuje znepokojených rodičov”, ktorí sa zúčastnili na proteste.

“Justin Trudeau vždy rozdeľuje, aby odvrátil pozornosť od všetkého, čo rozbil. Tentoraz démonizuje znepokojených rodičov,” napísal Poilievre dnes popoludní na X (predtým Twitter).

Poilievre jasne uviedol, že “rodičia by mali byť konečnou autoritou, pokiaľ ide o hodnoty a lekcie, ktoré sa učia deti.”

“Trudeau by sa mal vycúvať a nechať rodičov vychovávať svoje deti,” napísal.

Poilievre vo svojom pro-rodičovskom posolstve pripojil obrázok Trudeau’ovho stredajšieho príspevku na X, v ktorom odsúdil pro-rodičovskú stranu pochodu, s tým, že odmietanie LGBT dogmy nemá “v Kanade miesto”.

Včera LifeSiteNews informoval o tom, ako boli poslanci CPC na federálnej úrovni podľa interného memoranda usmernení, aby o Million Person March mlčali.

Strana kvôli tomu čelila mnohým ohlasom na internete a dnešný’príspevok od Poilievra je zrejme odkazom, ktorý má ukázať, že svojich radových členov strany počul jasne a nahlas.

V stredu sa tisíce znepokojených kanadských rodičov, detí a ďalších ľudí od pobrežia po pobrežie pochodovali na Million Person March proti indoktrinácii LGBT v národných’školách.

Protest zorganizovali moslimskí Kanaďania a použili slogan “Nechajte naše deti na pokoji,” konkrétne v súvislosti s gender ideológiou, sexuálnym obsahom nevhodným pre daný vek v školských knižniciach a propagandou LGBT.

Pochody vo väčšine kanadských miest boli pokojné. Vyskytli sa však niekoľko správ o napadnutí demonštrantov protiprotestujúcimi, ktorí sa hlásia k LGBT.

Ďalší poslanci Konzervatívnej strany kritizujú Trudeau’ové rozdeľujúce ‘nadávky’ znepokojených rodičov

Dnes, po tom, čo Poilievre zverejnil svoj pro-rodičovský odkaz, ďalší poslanci CPC prerušili svoje mlčanie a vyjadrili svoj názor v súvislosti s Million Person March.

“Justin Trudeau sa opäť uchyľuje k rozdeľujúcim nadávkam a hovorí Kanaďanom s hlbokým náboženským/etickým presvedčením, že v Kanade nemajú miesto,” CPC Lianne Rood napísala na X (predtým Twitter), ktorý opätovne zverejnil Poilievre’ovu správu na X.

“Keď vláda presadzuje svoje hodnoty do takej miery, že nadradí rodičovskú autoritu, máme veľký vládny problém,” dodala.

Roodová tiež napísala, že je “čas”, aby “vláda ustúpila a uznala, že konečné slovo majú kanadskí rodičia.”

“Hodnoty, viera a presvedčenie sú v kompetencii rodičov”. NIE vláda. Toto nie je nenávisť. Toto je #CommonSense.”

Podpora medzi radovými členmi CPC ukazuje, že hlavní ľudia v strane prevažne podporujú rodičovské práva vo všetkých formách, ako bolo možné vidieť na poslednom celoštátnom zjazde strany’.

Včera premiérka Alberty Danielle Smithová odmietla vylúčiť člena frakcie, ktorý sa zúčastnil na Million Person March proti indoktrinácii LGBT, a dodala, že má “pochopenie pre rodičov”, ktorí nechcú, aby sa ich deti v škole učili explicitný sexuálny obsah.

V nadväznosti na Million Person March sa dnes v Toronte zišli prorodinne orientovaní Kanaďania, aby protestovali proti extrémnej rodovej indoktrinácii LGBT, ktorá sa vyučuje v školách.

Zúčastnil sa na nej aj Josh Alexander a sociálne médiá obletela videonahrávka, na ktorej je vidieť Alexandrovho brata Nicka’so zakrvavenou tvárou po tom, čo údajne dostal päsťou do tváre od pro-transového protestujúceho na pro-rodinnom zhromaždení pred školou v Toronte.