Nick-Alexander-1-810x500.png

Brat Josha Alexandra bol na proteste za rodinu v Toronte zatknutý a zakrvavený aktivistami LGBT

46
Kultúra smrti

Nahrávka zverejnená na internete ukazuje, ako torontská polícia zatýka zakrvaveného Nicka Alexandra, mladšieho brata 17-ročného študentského aktivistu Josha Alexandra, spolu so starším veteránom na prorodinnom proteste proti indoktrinácii LGBT v školách.  

Nahrávka z podujatia z 22. septembra ukazuje Nicka Alexandra, ako ho polícia odvádza, pričom jeho tvár je pokrytá krvou po tom, čo ho údajne napadli LGBT aktivisti a členovia Antify pred strednou školou v Toronte. 

“Z tváre môjho brata’tečie krv,” povedal Josh policajtovi na podujatí. “Varoval som vás desať minút predtým, ako sa to stalo. Odmietli ste si robiť svoju prácu. Musím sa porozprávať s policajtom.”  

Nahrávka ukazuje, že policajti akoby ignorovali Joshovu’žiadosť a odmietajú na ňu reagovať. Nickovi nakoniec nasadili putá a umiestnili ho do rypadla, odkiaľ ho odviezli, pretože mu naďalej krvácala tvár.  

Podľa spoluorganizátora podujatia Chrisa Elstona, známeho na internete ako Billboard Chris, je Nickovo’zranenie dôsledkom toho, že ho do tváre udreli LGBT aktivisti. Predtým ho údajne udreli aj kovovou tyčou po hlave.  

“Osoba, ktorá ho udrela, nebola’zatknutá,” Elston povedal. “Toto je v Kanade bežné. Toto sa deje stále.” 

Nick nebol jediným prorodinným demonštrantom, ktorého zatkli. Podľa Rebel Newszáberov polícia zatkla aj Billa Riddela, mierumilovného veterána, ktorý odmietol Nicka opustiť po tom, čo bol otvorený a krvácal po tom, čo ho údajne napadli protestujúci LGBT.  

Protirodinní protestujúci na podujatí potvrdili, že Riddel bol na proteste viackrát napadnutý aktivistami LGBT.  

Na dôvažok Josh pre nezávislé médium Media Bezirgan povedal, že polícia odmietla zasiahnuť v prospech prorodinných demonštrantov, keď sa aktivisti LGBT začali správať násilne, a namiesto toho sa stiahla, hoci ich boli v oblasti stovky.  

Kým sa LGBT aktivisti a členovia Antify, krajne ľavicovej domácej teroristickej skupiny, fyzicky pretláčali na prorodinný protest, polícia prechádzala okolo bez toho, aby zastavila a pomohla. 

“Zachovajte pokoj,” povedal Josh cez megafón, keď sa protestujúci LGBT stretli s členmi jeho organizácie “Zachráňme Kanadu.” 

Nick’sa momentálne nenachádza a aktuálny stav jeho zdravotného stavu LifeSiteNews nie je známy.

LifeSiteNews oslovil Josha Alexandra so žiadosťou o aktuálne informácie, ale zatiaľ nedostal odpoveď.