shutterstock_1831031917-810x500.jpg

"Zlá strana histórie": Jordan Peterson kritizuje Trudeaua za odsúdenie pochodu Million Person March

46
Kultúra smrti

Pošlite naliehavý odkaz kanadským zákonodarcom a súdom, aby podporili rodičovské práva.

Známy kanadský psychológ Jordan Peterson odsúdil premiéra Justina Trudeaua za to, že odsúdil rodičov, ktorí tento týždeň na Million Person March protestovali proti indoktrinácii detí LGBT. 

Kanadský fyziológ Jordan Peterson reagoval 20. septembra na X, predtým známom ako Twitter, na Trudeauovo’odsúdenie Kanaďanov, ktorí sa v stredu zhromaždili v mestách po celej krajine, aby povedali správcom škôl a učiteľom, aby “nechali naše deti na pokoji.”   

“Dovoľte mi, aby som vám jednu vec objasnil,” Trudeau na X napísal: “Transfóbia, homofóbia a bifóbia nemajú v tejto krajine miesto. Dôrazne odsudzujeme túto nenávisť a jej prejavy a jednotne podporujeme 2SLGBTQI+ Kanaďanov v celej krajine – ste platní a vážime si vás.” 

“Dovoľte mi, aby som objasnil jednu vec,” Peterson countered. “Opäť [ste] na nesprávnej strane [h]isórie. Chystáte sa zničiť túto krajinu, [y]ou patetický narcistický [c]ompatický lživý [a]ctor.” 

Peterson nebol jediným Kanaďanom, ktorý odsúdil Trudeaua za jeho pro-LGBT a protirodinné vyhlásenia. 

“Vaše rámcovanie zámeru detí zo 4. marca je nepodložené & odhaľuje hrubú manipuláciu s príbehom. To len ďalej potvrdzuje vašu rozdeľujúcu mantru & otvorené zameranie na prebudeného ideológa!” jeden písal. “Pochod bol o ochrane detí pred sexualizovanými učebnými osnovami, nie o nejakých spoločenských demografických alebo identitárnych otázkach!” 

“Jednoducho nechajte deti na pokoji,” odkázal nezávislý novinár Keenan Bexte.

 

Trudeau nebol jediným vládnym činiteľom, ktorý odsúdil rodičov, ktorí sa starajú o svoje deti. Na podujatiach sa totiž očakávali protiprotestujúci po tom, čo sa minulý týždeň na internete objavili únikové videozáznamy z telefonátu Zoom, na ktorých vedúci predstavitelia odborov povzbudzujú svojich členov, aby sa postavili proti prorodinným snahám. 

Na Million Person March proti indoktrinácii LGBT v školách sa zišli Kanaďania všetkých rás a náboženstiev v mestách po celej krajine, pričom tisíce ľudí sa zhromaždili v centre Ottawy pred Trudeauovou’kanceláriou.  

Exkluzívne zábery od LifeSiteNews ukazujú, že na proteste v Ottawe sa neďaleko Parlamentného vrchu zhromaždilo najmenej 3 000 prorodinných Kanaďanov, ktorým konkurovalo približne 350 protiprotestujúcich. Počet pro-rodinných Kanaďanov sa pred začiatkom pochodu zvýšil na najmenej 5 00.   

Po skončení pochodu sa pro-rodinní Kanaďania vrátili na Parliament Hill, kde vystúpili s prejavmi, aby zistili, že protiprotestujúci väčšinou zmizli, keďže ich prehlušilo množstvo pro-rodinných Kanaďanov.  

Protest, ktorý zorganizovali moslimskí Kanaďania, prijal heslo “Nechajte naše deti na pokoji,” konkrétne v súvislosti s gender ideológiou, sexuálnym obsahom nevhodným pre daný vek v školských knižniciach a propagandou LGBT.   

Na podujatí v Ottawe vystúpili s prejavmi významní Kanaďania vrátane líder Ľudovej’strany Kanady (PPC) Maxime Bernier a pastor Henry Hildebrandt.   

Okrem hlavného protestu v Ottawe sa v mnohých ďalších mestách po celej krajine konali aj videlo značnú účasť pro-rodinných demonštrantov v Toronte, Calgary a Regine.  

Montreal v Quebecu mal masívnu prítomnosť prorodinných demonštrantov, pro-LGBT protiprotestujúcich, ako aj polície. 

Pri veľkých mestách zaznamenali veľkú účasť prorodinných demonštrantov, ktorí vyšli na obranu detí, aj menšie mestá ako Hamilton v Ontáriu, Pickering v Ontáriu a Mississauga v Ontáriu. 

Pošlite naliehavý odkaz kanadským zákonodarcom a súdom s odkazom, aby podporili rodičovské práva.