VIDEO: Fatimský zázkrak sa zopakoval v Nigerii na 100té výročie!

8,814
AltKAT

Do redakcie LifeNews.sk sme dostali úžasnú správu. Zdá sa, že počas zasvätenia Nigérie Nepoškvrnenému srdcu panny Márie, sa zopakoval Fatimský zázrak “tancujúceho slnka“ z pred 100 rokov. Zasvätenie Nigerie sa konalo v deň stovtého výročia Fatimského zjavenia 13.10.2017.

 

 

Na videu vidieť dav veriacich v Nigérii hľadiacich do Slnka. Slnko nepravidelne bliká, zväčšuje a zmenšuje.

Je video autentické?

Snažili sme sa overiť autentickosť videa. Na webovej stránke CBCN sa o udalosti zatiaľ nič nepíše. Nigerská biskupská konferencia (CBCN) však na svojej Facebook stránke uvádza:

"Dejiny sa opakujú v Benin City v Nigerii počas Národného Marianského kongresu. To čo sa stalo pred 100 rokmi vo Fatime v Portugalsku sa u nás zopakovalo 13. októbra 2017. Aký veľký zázrak od našej matky, Fatimskej panny Márie..."

Uvedené stanovisko síce nie je oficiálne potvrdenie zázraku zo strany CBCN. Napriek tomu, to že správa o zázraku bola uvedená na oficiálnej Facebook stránke CBCN spolu s fotodokumentáciou dokazuje, že zodpovedné autority v Nigerii sú presvedčené, že sa zázrak naozaj stal.

 

 

History has repeated itself here in Benin City, Nigeria during the National Marian Congress. Just like what happened 100...

Posted by Catholic Bishops Conference of Nigeria, Cbcn on Saturday, October 14, 2017

 

 

 

správa na CBCN FB stránke z 14.10.2017

Správa Nigerskej biskupskej konferencii zverejnená na FB stránke.

 

Slnko v nigerii pocas zazraku

Veľké slnko svietacie nad Benin city v Nigérii

 

Ludia hladia na slnko

Dav ludí sledujúci nebeský úkaz