žena videla svoje potratené dieťa ako trpelo

5,936
Kultúra smrti

(LiveActionNews) – Existuje veľké množstvo dôkazov o tom, že nenarodené deti cítia bolesť, minimálne od 20. týždňa tehotenstva. Istý lekár však vyrozprával hrozný príbeh o tom, ako doslova videl bolesť na tvári (živo) potrateného dieťaťa.

Podľa čŕt ich tváre môžeme povedať, že potratené plody cítia bolesť, hovorí pôrodník MuDr. Matthew Bulfin... Opísal prípad 25-ročnej ženy, ktorej bol podaný prostaglandín, aby potratila. Svoj plod vypudila uprostred noci. Predtým, než prišla zdravotná sestra, bola svedkom toho, ako „[plod] sebou hádzal a mal na tvári príšernú bolesť. Vedela, že plod trpel“.

Prostaglandín je hormón, ktorý sa používa na vyvolanie pôrodu u žien podstupujúcich určité typy potratov. V tomto prípade bola žene pravdepodobne podaná dávka prostaglandínu bez injekcie, ktorá by zabila dieťa. Prípadne táto injekcia zlyhala. Tak či onak, dieťa sa narodilo živé a zdá sa, že s extrémnymi bolesťami.

Bolesť dieťaťa bola s najväčšou pravdepodobnosťou spôsobená hrozne násilnými kontrakciami, ktoré boli spôsobené prostaglandínom. Tieto sťahy, tzv. tetanické kontrakcie, môžú byť také silné, že deti, ktoré sa rodia vďaka prostaglandínu, majú modriny po celom tele. Samotné kontrakcie môžu dokonca dieťa zabiť.

Keďže sa pri tomto druhu potratu často rodia deti živé, zvyčajne sa zabíjajú jedom ešte pred podaním prostaglandín. Jasné, že dostať injekciu s jedom môže byť pre dieťa bolestivé. Ale vzhľadom k tomu, že dieťa zomrie vo vnútri matky - skryté - ani potratár, ani matka nie sú svedkami utrpenia dieťaťa.

Nevieme či bola bolesť dieťaťa, o ktorej hovorí Dr. Bulfin, spôsobená násilnými sťahmi alebo nejakými inými látkami, ktoré sa používajú pri potrate, či len tým, že ho priskoro nútili vstúpiť do vonkajšieho sveta. Ani nevieme, čo sa stalo so ženou, ktorá bol svedkom kŕčov a smrti svojho dieťaťa. Pravdepodobne jej povedali, že potrat bude jednoduchým riešením jej problému. Vstúpi dnu, podstúpi operáciu a bude o ňu postarané.

Namiesto toho jej pred očami zomrelo dieťa brutálnou smrťou. Emocionálna trauma, akú zažila pri tejto udalosti, musela byť extrémna.

Priests for life (Kňazi za život) zverejnili toto video pro-life pôrodníka, ktorý vysvetľuje prostaglandínové potraty a ukazuje telá dvoch detí, ktoré boli zabité týmto spôsobom. Vo videu, pôrodník špekuluje nad tým, že jedno z dvoch detí, ktoré sú na ňom ukázané, sa tiež narodilo ako živé.


https://www.youtube.com/watch?v=HDj12ffvpgY