Bývalá ateistka a striptérka: Boh zrušil mojich päť pokusov o potrat

2,332
Kultúra života

Sedem rokov bola striptérkou a prostitútkou a sexom a alkoholom liečila bolesť zo sexuálneho obťažovania, ktoré zažila v detstve. Žila pre peniaze a cítila sa úplne „mŕtva vo vnútri“, bez akéhokoľvek spojenia s Bohom – až pokým jej zázračne nezrušili päť samostatných pokusov o potrat.

Anny Donewaldová povedal svoj ​​príbeh pre The 700 Club.

Donewaldová vyrástla vo verejne známej rodine. Jej otec, Bob Donewald, bol asistentom trénera basketbalového tímu na Indiana University Hoosier pod vedením legendárneho Bobbyho Knighta. Neskôr sa stal trénerom na Illinois State University. Ju v trinástich znásilnil jeden z členov otcovho tímu.

Rozhodla som sa držať jazyk za zubami. To sa nakoniec ukázalo ako veľmi jedovaté rozhodnutie,“ povedala Terry Meeuwsenovej, jednej z moderátoriek The 700 Club.

Anny sa dala na sex a alkohol. Keď mala 19, vyhrala počas vysokej školy amatérsku striptérsku súťaž. To spustilo jej sedemročné pôsobenie v sexuálnom priemysle, ktoré vyvrcholilo prostitúciou v Las Vegas a Beverly Hills“.

To, čo malo byť rozhodnutím na jednu noc“ sa stalo životným štýlom a sama sa pristihla pritom, že je ideologicky naštepená do celkom inej kultúry, ktorou bol sexuálny priemysel“.

Uvedomila si však, že peniaze, ktorých teraz mala skutočne dostatok, ju nedokázali urobiť šťastnou. Toto pomenovala ako „pre mňa naozaj osamelým momentom... zarábala som peniaze, ale predávala som za ne svoju dušu“. Napriek niekoľkým neúspešným pokusom zamerať sa na iné ciele a dostať sa zo sexuálneho priemyslu, sa stále vracala späť do vychodených koľají.

Keď sa blížili jej 26. narodeniny, otehotnela a čakala syna. Rozhodla sa však, že nie je pripravená byť matkou.

Čakala som svojho syna a išla na potrat, pretože som bola vo vnútri mŕtva,“ povedala a dodala, že mala „pocit, že ona si nezaslúži“ byť rodičom.

V tej dobe som bola ateistkou, [ale] modlila som sa. Bolo vtipné, že som bola modliacou sa ateistkou,“ povedal Donewaldová. „A povedala som: ,Bože, neviem, či si skutočný, alebo či ma počuješ, ale nemyslím si, že ty chceš, aby som to urobila. Ale nemienim byť tou, ktorá to zastaví. Ty to zastav. 

Pokúsila som sa o to päťkrát a vždy to zrušili,“ povedala.

Sama sa potom musela rozhodnúť, ktorý Boh ju to vyslobodil. Jedného dňa pri telefonáte so svojou sestrou, ktorá je kresťankou, povedala, že v mysli jej začali znieť slová Mt 4,16. Bolo to zvláštne, pretože o Biblii nevedela nič. Jej sestra jej tento verš prečítala: Ľud bývajúci v temnotách uvidel veľké svetlo. Svetlo zažiarilo tým, čo sedeli v temnom kraji smrti.“

Odvtedy začala s Eve´s Angels podávať pomocnú ruku ostatným ženám uväzneným v sexuálnom priemysle.

Bez problémov pomenovala najväčšiu chybu ľudí - predovšetkým veriacich ľudí - snažiacich sa pomôcť prostitútkam a exotickým tanečniciam.

My takýchto ľudí démonizujeme,“ povedala. „Tieto dievčatá patria medzi tie najcennejšie. Nastúpili však na zlú cestu a jediné čo potrebujú, je ďalšia šanca.“

Všetkým hovorím, že vždy existuje nejaký dôvod, prečo sa dievčatá dostanú do sexuálneho priemyslu,“ povedala. Nikto sa nechce prebudiť a povedať si: „Hej, myslím, že ja budem striptérka.“