Havran: “Odchod Slovenska z EU je vlastizrada, radšej choď na Gay pride!”

1,228
Kultúra smrti

Známy ľavicový aktivista Michal Havran, ktorý je zároveň aj moderátorom diskusnej relácie “Večera s Havranom” na RTVS a ktorý je známy svojou extrémnou podporou kontroverzného LGBT hnutia a rôznych liberálnych zvrhlostí, sa ako aj mnohí iní vyjadril k plánovanému referendu o vystúpení Slovenska z EÚ, na ktoré Marian Kotleba, predseda ĽSNS, zbiera podpisy pod petíciu. Podľa Havrana je to vraj vlastizrada a bez Európskych peňazí by sme nemali na nič.

Ľavicový aktivista Michal Havran, niektorými nazývaný aj ľavicový extrémista, napísal komentár pre kontroverzný denník SME s názvom “A to sa, milý Marian, volá vlastizrada”, článok tu.

Svoj komentár zverejnil aj na svojom faccebookovom profile. Na začiatku svojej uváhy spomína hlavné tváre Brexitu Johnsona a Farageho, ktorí vraj vôbec nevedeli, čo nastane po odhlasovaní vystúpenia Británie z Európskej únie. Ďalej provokuje Kotlebu tým, že ho považuje za latentného homosexuála a že namiesto zúčastnenia sa na Gay Pride, alebo namiesto vyvesenia dúhovej vlajky (ktorá je dnes prezentovaná ako symbol zvrhlosti), sa chce Kotleba zaoberať referendom. Tvrdí, že blížiacim sa “prideom” a výročím SNP chce Kotleba pred župnými voľbami zaujať iným spôsobom.

Ľavicový aktivista ďalej obviňuje Kotlebu, že Mariánsku púť v Levoči zneužil na zber podpisov pod petíciu na vypísanie referenda o vystúpení Slovenska z EÚ:

“Marián teda zneužil levočskú púť na zbieranie podpisov na vystúpenie z EÚ a NATO, za čo by mu pán Ježiš, ako vraveli najzbožnejší spolužiaci na teológii, jednu takú vypálil, že by sa Jozef Tiso postavil z prázdneho hrobu. Ale neurobil to, pretože Nazaretský na levočskú púť nechodí.”

Havran spomenul aj peniaze , ktoré Slovensko dostáva z Bruselu a ako je už zvykom aj u ostatných osobností, zamlčiava, že tieto peniaze si približne zo 75% hradia Slovenskí daňoví poplatníci sami:

“Mariánko, toto sa volá čistý debilizmus, aj mama by ti vysvetlila, že bez európskych peňazí by sme síce nemali ani lelkešovské hrady a kaštiele vo Vígľaši a v Holíči, ani akvaparky a dedinské námestia ponášajúce sa na implantáty venezuelských misiek, ale ani peniaze na výskum, na kultúru – okej, to nepotrebuješ, ani na kúrenie v školách alebo cesty v tvojom kraji,” povedal Havran.

Aktivista dokonca hovorí, že ak by sa Kotlebovi podarilo dostať Slovensko von z EÚ, zapísal by sa vraj  do dejín ako vlastizradca:

“tak sa zapíšeš po Batoryovej, Tisovi, Biľakovi do panteónu psychotikov, ktorí dokázali svoju poruchu použiť na likvidáciu krajiny. A to sa, milý Marián, volá vlastizrada, akokoľvek si myslíš, že si môžeš robiť, čo chceš, tak nemôžeš, pretože, ešte raz ti pripomínam, ľudia ako ty v 45. prehrali a odvtedy ste porazenými.

Havran odporúčil radšej Gay pride:

“Skús radšej Pride alebo oprav skanzen v Španej Doline, ten nešťastný orloj, ktorý sa stále zasekáva, alebo daj zrenovovať partizánske bunkre v partizánskej republike, jednoducho začni robiť niečo, aby si sa konečne začal hanbiť za to, akým politikom si, čím si sa stal v živote a na čo nabádaš ľudí.”

Na záver sa ľavicový extrémista domnieva, že odchod z EÚ by znamenal odklon od Európskej civilizácie  ako aj odchod ďalších státisícov Slovákov na západ.