Shutterstock_2290525915-810x500.jpg

Predseda Snemovne reprezentantov Mike Johnson prijal financovanie Ukrajiny po tom, ako zaňho lobovala spravodajská komunita

14
Kultúra smrti
  • Johnson zmenil názor a podporil pomoc Ukrajine po lobovaní Zelenského a Pompea.
  • Johnson bol ovplyvnený spravodajskou správou o situácii na Ukrajine a globálnych dôsledkoch.
  • Johnsonov syn bol prijatý na námornú akadémiu, čo ovplyvnilo jeho rozhodnutie.
  • US spravodajská komunita má politické a skorumpované motivácie, ktoré ovplyvňujú politiku.

Toto je viac než zaujímavé a zodpovedá to môjmu vlastnému výskumu a diskusiám. Za predsedu Snemovne reprezentantov Mikea Johnsona loboval bývalý riaditeľ CIA Mike Pompeo a súčasní predstavitelia CIA, DNI a spravodajskej komunity (IC).

Táto snaha a nástup jeho syna na námornú akadémiu je to, čo zmenilo Johnsonovo’rozhodnutie povoliť U.S.A.Spravodajskej komunity USA mať jeho plnú podporu vo vojne IC proti americkému ľudu.

Príbeh zdieľa CNN, oficiálny zdroj perspektív a názorov, ktoré zastáva americké ministerstvo zahraničných vecí (CIA), preto majte na pamäti pôvod príbehu. Tu sú kľúčové body, ako sú napísané v článku (zvýraznenie pridané):

Prijatie pomoci Ukrajine predstavuje pre Johnsona, ktorý ako radový poslanec hlasoval proti financovaniu krajiny, pozoruhodnú evolúciu. Zdroje však tvrdia, že takmer okamžite po tom, ako si zabezpečil funkciu predsedu parlamentu, začal počúvať priamo kritické republikánske hlasy v oblasti národnej bezpečnosti – vrátane bývalého ministra zahraničných vecí Donalda Trumpa’Mika Pompea, ktorý na neho zapôsobil, že je naliehavo potrebné schváliť pomoc Ukrajine v jej boji proti ruskej invázii.

V marci, ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj loboval priamo u predsedu parlamentu. V priebehu niekoľkých minút po tom, ako Snemovňa reprezentantov v sobotu schválila nový balík vojenskej pomoci pre Ukrajinu, Zelenskyj poďakoval americkým zákonodarcom a najmä Johnsonovi za jeho rozhodnutie, ktoré udržuje históriu na správnej ceste.”

A nedávno Johnson dostal kľúčovú spravodajskú brífingovú správu od riaditeľa CIA Billa Burnsa, ktorý podľa viacerých zdrojov oboznámených so situáciou vykreslil obraz hrozivej situácie na bojisku na Ukrajine a globálnych dôsledkov nečinnosti. Brífing zanechal trvalý dojem a Johnson bol čoraz viac presvedčený, že osud západnej demokracie je na jeho pleciach, uviedli zdroje z jeho okolia.

Další faktor, ktorý podľa zdrojov výrazne zavážil pri jeho rozhodovaní: Johnsonov najstarší syn bol nedávno prijatý na námornú akadémiu.

“Povedané na rovinu, radšej pošlem guľky na Ukrajinu ako amerických chlapcov. Môj syn začne na jeseň študovať na námornej akadémii. Je to pre mňa cvičenie v ostrej streľbe, tak ako pre mnohé americké rodiny,” povedal Johnson novinárom.

Čítajte: Plukovník Douglas Macgregor páli Trumpa pre podporu návrhu zákona o financovaní vojen na Ukrajine a v Izraeli

Zpravodajská komunita USA (USIC) je v epicentre celej modernej skorumpovanej politiky. Každý prvok ozbrojenej vlády, každý príklad prijatého opatrenia možno vysledovať k agentúre v rámci USIC.

Podobne ako každý iný človek, ktorého som kedy v Kongrese stretol, aj predseda Snemovne reprezentantov Johnson bol pod tlakom USIC a prijal ich stanovisko. Johnson potom zmenil názor na priority USIC, postavil sa na ich stranu vo všetkom, čo požadovali, a všetko, čo vedel o skorumpovanom a ozbrojenom konaní USIC, odsunul na vedľajšiu koľaj.

Pamätajte si, že vieme, že základná ideológia USIC je politická a skorumpovaná. Vieme tiež, že základné motívy USIC sú zbraňami proti všetkému, čo by ich zbavilo kontroly nad ich mocenskými chápadlami. Vieme to, pretože bývalým generálnym inšpektorom USIC bol inštitucionálne skorumpovaný človek menom Michael Atkinson.

Predtým, ako sa stal generálnym inšpektorom spravodajskej služby (ICIG), bol Michael Atkinson hlavným právnym poradcom na oddelení národnej bezpečnosti ministerstva spravodlivosti. Atkinson bol kancelárskym právnikom zástupcu generálneho prokurátora zodpovedného za oddelenie pre bezpečnostnú ochranu ministerstva spravodlivosti. Atkinson bol v podstate interným úradníkom pre dodržiavanie predpisov v rámci DOJ-NSD, ktorý bol zodpovedný za dodržiavanie a presnosť všetkých pravidiel a predpisov oddelenia národnej bezpečnosti.

Michael Atkinson bol právnikom úradujúcej generálnej prokurátorky Mary McCordovej’v čase, keď bola šéfkou DOJ-NSD a keď predložila podvodný príkaz FISA podľa hlavy 1 proti Carterovi Pageovi, ktorý bol použitý ako nástroj sledovania Donalda Trumpa a jeho kampane.

Atkinson by mohol poznať detailné podrobnosti žiadosti FISA, pretože jeho úlohou na ministerstve spravodlivosti-NSD bolo kontrolovať každý príkaz U.USA, ktoré podávali žiadosti FISA – vrátane Washingtonu, D.C.

ČÍTAJTE: Prečo je transparentnosť FBI, US intelligence je nevyhnutná pre spravodlivé výsledky volieb

Keď Mary McCordová odišla z ministerstva spravodlivosti a Národného bezpečnostného úradu, začala pracovať pre Adama Schiffa a Jerryho Nadlera v spoločnom výbore Snemovne reprezentantov na vyšetrovanie Donalda Trumpa. Keď Michael Atkinson opustil DOJ-NSD, odišiel pracovať ako generálny inšpektor spravodajskej komunity.

Bol to práve Atkinson, kto zmenil pravidlá umožňujúce anonymnému whistleblowerovi v CIA (Eric Ciaramella) vzniesť obvinenia voči úradu prezidenta Trumpa. Whistleblower Ciaramella predtým pracoval pre Joea Bidena, keď sa zakladal korupčný obchodný podnik Burisma s Hunterom Bidenom na Ukrajine.

Atkinson nastavil systém, aby Ciaramella mohol vzniesť obvinenie proti Trumpovi, pričom meno Ciaramella’zostalo skryté. Toto predtým nepovolené utajenie zabránilo širokej verejnosti a ľuďom z Washingtonu, aby sa dozvedeli o pozadí politických motívov tvrdenia proti Trumpovi tým, že Ciaramellu skryli.

Čerešnička na povestnej korupčnej torte sa udiala, keď ICIG Michael Atkinson pomohol skonštruovať podvod proti Trumpovi; potom odovzdal všetky falošné whistleblowerské dôkazy výboru Shiff/Nadler. Šéfkou tohto výboru bola Mary McCordová, Atkinsonova bývalá kohorta z DOJ-NSD. Atkinsonová v podstate poskytla McCordovej ďalší podvodne skonštruovaný súbor dokumentov na útok proti Donaldovi Trumpovi.

Prvýkrát McCordová a Atkinsonová spolupracovali, keď mali vykonávať sledovanie Donalda Trumpa a potom dôkazy ukryť. Druhýkrát, keď Atkinson a McCord spolupracovali, bolo to s cieľom zbaviť Donalda Trumpa funkcie a potom dôkazy ukryť.

Dúfam, že každý vidí, ako sú embéčka v spravodajskej komunite úplne politické a usilovne pracujú na zachovaní a prevádzkovaní systému zbraní. Robia to funkcionári hlboko vo vnútri mechanizmov spravodajského aparátu; nie sú to’len šéfovia výkonných agentúr, ako ich vymenovala Obamova/Bidenova administratíva.

Hlavná pointa: Spravodajská komunita je celkovo skorumpovaná – od polievky po oriešky. Ak by IC nebola komplexne skorumpovaná, niekto ako ICIG Michael Atkinson by sa nikdy nemohol stať generálnym inšpektorom.

PREČÍTAJTE SI: Americké spravodajské služby majú preukázateľný záujem o kontrolu mysle. Jej prepojenie na Big Tech by nás malo všetkých znepokojovať

Na… sa zamyslite nad všetkým, čo vyplýva z výsledkov spravodajskej komunity! Všetko o všetkom, čo IC vkladá do systému D.C.; všetko, čo vytvára politiku a výkonné/legislatívne opatrenia, je politicky motivované a skorumpované.

Nie je to’len o obnovení sledovania Američanov FISA-702, je to’všetko.

Premýšľajte!

Premýšľajte o vojnách, hraniciach, národnej bezpečnosti, domácich hrozbách, hrozbách ignorovaných alebo bagatelizovaných kvôli ideologickému zloženiu IC. Pokyny pre politikov, brífingy pre prezidenta, rady pre tvorcov politiky, pozície vojenských prostriedkov, zahraničná politika, bezpečnosť volieb, mandáty DHS, vplyv na hranice a mnoho ďalšieho.

Medzi tým sa súdna moc vo všetkých otázkach národnej bezpečnosti podriaďuje IC. Zamyslite sa nad dôsledkami.

Nie je ťažké vidieť, ako úplne sa zrútil náš systém, keď si uvedomíte, ako úplne sa skorumpoval spravodajský aparát.

Vidíte problém? Prejdite hlbšie sem.

Prevzaté so súhlasom Konzervatívneho stromového domu.