GettyImages-1309932474-e1711133748256-810x500.jpg

Japonský vydavateľ knihy proti rodovej ideológii sa odmieta nechať zastrašiť aktivistami LGBT

12
Kultúra života
  • Trans aktivisti cenzúrujú kritiku genderovej medicíny a snažia sa potlačiť pravdu.
  • Kniha Irreversible Damage odhalila problémy transrodovej medicíny a čelila cenzúre.
  • Vydavateľstvo v Japonsku dostalo vyhrážky kvôli plánovanému vydaniu knihy Irreversible Damage.
  • Vyhrážky a cenzúra trans aktivistov budú menej účinné s narastajúcimi dôkazmi proti transrodovej medicíne.

Keď sa transrodový konsenzus rúca, trans aktivisti posilňujú svoju cenzúrnu taktiku v zúfalej snahe podporiť svoj zničený príbeh. Ako som už na tomto mieste poznamenal, Cassova správa, ktorú práve zverejnila britská’NHS, zbúrala chatrné základy takzvanej “genderovej medicíny.” Spisy WPATH zo začiatku tohto roka odhalili, že mnohí lekári presadzujúci tieto zákroky vedeli, že dôkazy sú chybné alebo chybné. Podľa môjho názoru by mali byť lekári, ktorí tento škandál spáchali, trestne stíhaní. 

Jednou z kníh, ktoré bili na poplach v súvislosti s transrodovým medicínskym komplexom, bola kniha Abigail Shrier’2020 Irreversible Damage: The Transgender Craze Seducing Our Daughters (Transgenderové šialenstvo, ktoré zvádza naše dcéry). V tom čase som s ňou robil rozhovor o tejto knihe; samotná kniha sa stala príbehom, pretože Shrierová čelila cenzúre a trans aktivisti sa snažili knihu potlačiť. Americká asociácia kníhkupcov skutočne vydala ospravedlnenie za zaradenie knihy do propagačných zásielok a Shrierová bola kruto očiernená za to, že uviedla fakty, ktoré si teraz môžete prečítať na stránkach New York Times. Pokiaľ viem, za nič z toho sa jej nikto neospravedlnil.  

Indeed, trans aktivisti sa stále snažia zabrániť vydaniu knihy Irreversible Damage. Vydavateľstvo Sankei Shimbun Publications Inc. v Japonsku, ktoré plánuje vydať japonský preklad knihy Shrier’s, nedávno dostalo vyhrážky podpaľačmi voči kníhkupectvám, ktoré ju chceli uviesť do predaja, ak vydavateľstvo nezmení kurz a nezruší vydanie. V e-mailovej správe sa zdôrazňovalo, že kniha spôsobí diskrimináciu “transrodových ľudí.” 

Čítajte: Štúdia Mayo Clinic o poškodení blokátormi puberty zahŕňala ‘transrodové’ dvojročné dieťa 

Hrozby fungovali aj predtým Nezvratné Poškodenie malo pôvodne vyjsť v Japonsku v decembri vo vydavateľstve Kadowaka Corp, ale bolo stiahnuté pre ostrý odpor, na čele ktorého stáli trans aktivisti. Kadowaka plánovala knihu vydať pod názvom Toto dieťa sa tiež stalo transrodovým: Tragédia rozkvetu prechodu na iné pohlavie, ktorý sa šíri na sociálnych sieťach. Plánované vydanie bolo tesne pred plánovaným vydaním zrušené.  

Sankei Shimbun sa však rozhodol vo vydaní pokračovať. Spoločnosť podala policajnú správu s podozrením z násilného marenia podnikania a vydala vyhlásenie: “Vyhrážať sa kníhkupectvám, kde sa zhromažďuje veľa ľudí, je neodpustiteľný čin. Knihu vydáme a nepodľahneme tomuto zlomyseľnému nátlaku."”  

Predpokladám, že s pribúdajúcimi dôkazmi proti transrodovému lekárskemu komplexu budú vyhrážky a pokusy o cenzúru čoraz menej účinné. Jedna vec je odmietnuť Abigial Shrier, úplne iná je trvať na tom, že jej postoj k “rodovej starostlivosti,” ktorý z veľkej časti zastáva aj britská“Národná zdravotná služba a zdravotnícke zariadenia viacerých európskych krajín, je “nenávistný” alebo náchylný spôsobiť “diskrimináciu.”V skutočnosti každý, kto sa obťažoval prečítať si Shrierovu’knihu, vie, že bola napísaná na obranupohlavne zmätených dievčat. Tí, ktorí sa pokúšajú umlčať kritikov “rodovej medicíny”, si musia uvedomiť, že ich príbeh o násilí sa rozplýva”a že keď sa tak stane, spoločnosť uzná, že zohrali úlohu pri ochrane a normalizácii priemyslu zodpovedného za zničenie tisícov mladých ľudí. 

PREČÍTAJTE SI: Profesori z MIT, Harvardu v stĺpčeku New York Times zatracujú pro-LGBT frázu ‘pohlavie pridelené pri narodení’