GettyImages-1692733112-e1712658935551-810x500.jpg

Trudeauov šialený program bezplatnej antikoncepcie ešte zhorší demografickú krízu Kanady

7
Kultúra smrti
  • Kanadská pôrodnosť dosiahla historické minimum.
  • Vláda financuje antikoncepciu a potraty daňovými poplatníkmi.
  • Deti sú nevyhnutné pre prežitie národa a budúcnosť krajiny.
  • Podpora antikoncepcie a potratov ohrozuje dlhodobé prežitie Kanady.

Rok sa začal radom veselých titulkov. Z Global News: “Kanadská’pôrodnosť dosiahla najnižšiu úroveň v zaznamenanej histórii.” Z CBC: “Kanadská’pôrodnosť v roku 2022 je najnižšia v histórii, uvádza StatsCan.” A najstručnejšie z National Post: “Kanadská’pôrodnosť klesla z útesu.” 

To je katastrofická správa. Kanada, ako každý národ, potrebuje deti. To je zjavný, nepopierateľný fakt. Je to tiež pravda, ktorú je zrejme málokto schopný vysloviť. Niekoľko týždňov po správe o demografickej kríze Kanady’sme sa totiž dočkali titulkov, ako je tento z Canadian Press: “Núdzové antikoncepčné prostriedky, ako je napríklad ranná tableta, musia byť hradené z farmácie: ” 

A tento, z The Observer: “Kanada čoskoro ponúkne všetkým ženám bezplatnú antikoncepciu.” 

A tento, od Global News: “Trudeau hovorí, že plán farmacare pokryje antikoncepciu.” 

Najprv sme sa dozvedeli, že pôrodnosť v Kanade’naďalej klesá. Krátko na to kanadská’liberálno-neonacistická vláda oznámila, že antikoncepcia a kontrola pôrodnosti, vrátane abortívnych liekov, sú financované daňovými poplatníkmi. Rozumnému človeku sa to môže zdať zvláštne. Prečo by vláda podporovala používanie antikoncepcie až do takej miery, že by za ňu platila? Nikdy som’nebol fanúšikom freudovskej teórie o “pude smrti” alebo nutkaní k sebadeštrukcii, ale zdá sa, že práve teraz sa zaoberáme národným pudom smrti. 

Čítajte: Obhajcovia-utanázie opúšťajú ‘súcit’, aby prijali chladnokrvný pragmatizmus 

Stát blahobytu bol vybudovaný na základe predpokladu, že budú existovať budúce generácie, ktoré ho budú platiť zo svojich daní, ale tieto deti neprišli. Približne 100 000 z týchto detí bolo počatých, ale potratených. Justin Trudeau je pútnikom potratov a jeho vláda je jedným z najagresívnejších zástancov fetišizmu na svete. Kanadskí’daňoví poplatníci financujú zabíjanie práve tých detí, ktoré zúfalo potrebujeme. 

Aby Kanada vykompenzovala deti, ktoré Kanaďania potratia alebo sa rozhodnú ich vôbec nemať, privádza obrovské množstvo imigrantov, aby doplnila pracovnú silu. To so sebou prinieslo celý rad problémov vrátane brutálnej bytovej krízy a služieb napätých až na hranicu únosnosti (okrem MAiD – smrtiacu injekciu je ľahké dostať). Ak sa dobrovoľná sterilita stane určujúcou charakteristikou populácie, budúcnosť sa obráti v prospech tých, ktorí v ňu stále veria.  

Najde sa veľa ľudí, ktorí si nemyslia, že niečo z toho je zlé. Potraty sú dobré; prisťahovalectvo je dobré; možnosť zostať zámerne neplodný počas celého života je jedným z kľúčových požehnaní modernosti. Ale z civilizačného hľadiska sú deti nevyhnutné pre prežitie každého národa, bodka. Preto je naozaj zvláštne vidieť vodcu národa, ktorý sa primárne pasívne venuje potratom, kontrole pôrodnosti a antikoncepcii, a nie veľkým, šťastným a zdravým rodinám, ktoré Kanada skutočne potrebuje, ak má mať budúcnosť. Chápem, že “voľba” a “telesná autonómia” sú pre nedávno rozvedeného a povestne sebeckého premiéra posvätné. Je však vodcom národa. 

Čo by ako vodca národa uprednostňoval financovanie samovybíjania z ubúdajúceho fondu daňových poplatníkov a podporovanie sterility? Aby vyhlásil, že zvolená bezdetnosť nie je len osobnou voľbou – je to právo tak dôležité, že vláda bude všetkým Kanaďanom strhávať mzdu, aby to zaplatila?" 

Niektoré krajiny sa usilovne snažia motivovať k manželstvu a deťom, pretože si uvedomujú, že od toho závisí dlhodobé prežitie ich krajín. V Kanade robíme presný opak. Povoliť antikoncepciu je jedna vec, podporovať ju je zámerne sebazničujúce. Ako vždy v prípade tejto vlády, je ťažké rozoznať, či je v pozadí tejto politiky nevedomosť alebo zlý úmysel.