Kyle-undercover-810x500.png

EXKLUZÍVNE: Katolícky investigatívny novinár vysvetľuje, prečo odhaľuje slobodomurárstvo a Bohemian Grove

47
Kultúra života
  • Kyle Clifton odhaľuje slobodomurárske rituály a je ohrozený.
  • Je zbožný tradičný katolík a jeho cieľom je zrušiť Bohemian Grove.
  • Bohemian Grove je tajný klub s politickými spojeniami a okultnými rituálmi.
  • Undercover odhaľuje rituály klubu a zbiera prostriedky na ďalšie odhalenia.

Kyle Clifton je investigatívny novinár, ktorý za posledných niekoľko mesiacov zverejnil viacero výbušných videí odhaľujúcich slobodomurárske rituály. Tvrdí, že za to dostal výhražné správy.

“Mojou inšpiráciou bude vždy Ježiš Kristus. Kryjem si chrbát a chráni ma Boh. Mám na svojej strane svätého archanjela Michala,” povedal tento týždeň pre LifeSite.

Clifton, ktorý vystupuje pod menom “Kyle Undercover,” si vybudoval povesť horlivca, ktorý hovorí pravdu a je ochotný riskovať svoju bezpečnosť, aby odhalil zlo. Zbožný tradičný katolík, ktorý pripúšťa, že je pravdepodobne v hľadáčiku FBI’jeho novým cieľom je tienistá skupina Bohemian Grove v severnej Kalifornii.

“Chcel by som, aby sa s týmto klubom raz a navždy skoncovalo,”vysvetlil pre LifeSite prostredníctvom e-mailu. “Chcel by som povzbudiť ostatných členov, najmä tých, ktorí sú katolíci a sú súčasťou tohto klubu, aby sa priznali, že je to zlé a zverejnili o tom viac záberov alebo informácií.”

Undercover 15. marca oznámil, že získal uniknutý “prísne tajný oficiálny dokument Bohemian Grove”, ktorý obsahuje zoznam “všetkých osôb zúčastnených na ich poslednom stretnutí tajného spolku.” Medzi osobami na zozname sú podľa neho aj manžel a syn demokratickej kongresmanky Nancy Pelosiovej. Je tam uvedený aj David Gergen, bývalý politický analytik CNN.

81-ročný Gergen strávil desaťročia vo Washingtone ako poradca viacerých prezidentov vrátane Richarda Nixona, Ronalda Reagana a Billa Clintona. Gergen ako dokonalý insider pred niekoľkými rokmi vynadal Alexovi Jonesovi, keď ho Jones konfrontoval v súvislosti so skupinou “Kremácia starostlivosti”, ktorá má podľa Undercover korene v praktikách židovskej kabaly.

“Je zábavné sledovať, ako sa títo ľudia uprostred lesa konfrontujú kvôli svojim satanistickým rituálom. Myslia si, že pod korunami všetkých tých sekvojovcov sú v bezpečí pred zvedavými pohľadmi, ale nie je to tak. Dá sa to prirovnať k svieteniu na šváby v tme.”

Celkom mužský klub Bohemian Grove založili v roku 1878 podnikatelia zo San Francisca a ďalší. Po druhej svetovej vojne sa rozšíril o ľudí z celého sveta. Bývalý prezident Richard Nixon kedysi v súkromí poznamenal, že toto zhromaždenie je “to najbizarnejšie”, čo existuje, čo je narážka na údajné homosexuálne správanie, ktoré sa tam vyskytuje. Tajný vysvetľuje, že na to, aby ste sa stali členom Hája, musíte byť pozvaní.

“Povráva sa, že budúci prezident Spojených štátov je ‘vybraný’ vopred v Bohemian Grove. Je tiež všeobecne známe, že projekt Manhattan sa zrodil v Háji,”hovorí. “Diskutuje sa tam o zahraničnej politike a dochádza tam k mnohým zákulisným dohodám, keďže mnohí členovia boli v podobných bratstvách na vysokej škole a spája ich kariérny postup.”

Undercover začiatkom mesiaca zverejnil video Daniela Donahoeho III, muža, o ktorom hovorí, že je jeho bývalým členom. Undercover ho našiel v Arizone a diskrétne ho natočil bez jeho vedomia, keďže v tomto štáte platia zákony o súhlase jednej strany. Undercover tvrdí, že Donahoe priznáva, že členovia budú chodiť do blízkeho mesta a často navštevovať prostitútky. Na otázku LifeSite, či sa členovia na pôde klubu venujú pedofílii a homosexuálnym aktivitám, Undercover povedal, že ide “len o fámy.”

Undercover ďalej pre LifeSite vysvetlil, že dokumenty, ktoré získal, pochádzajú od zamestnanca pozvaného hosťa do Hája a že ukazujú, ako je kemping rozdelený na viac ako dve desiatky táborov alebo chatiek.

“V niektorých táboroch bývajú len dvaja členovia, zatiaľ čo v iných 50. Skupina Hillbilly’s bola v 80. alebo 90. rokoch známa ako Bush’s a práve vďaka nej mohol Alex Jones, ktorý pochádza z Texasu, zostať pod radarom, pretože boli známi svojím silným texaským prízvukom. Po preskúmaní väčšiny členov na tomto zozname a vidiac tonu absolventov Yaleovej univerzity by som sa stavil, že je tam aj veľa prepojení na Skull & Bones.”

Undercover tvrdí, že skupina má ďaleko od neškodnosti. Jej hlavný rituál, známy aj ako Kremácia starostlivosti, má korene v okultizme.

“Obrad kremácie starostlivosti je prinajmenšom výsmechom katolicizmu a vraj si robí žarty z príbehu svätého Jána, ktorý je považovaný za veľkňaza. Podľa dokumentov, ktoré som prenikol na verejnosť, veľkňaz kladie všetky hriechy člena’na túto podobizeň zvanú Tupá starostlivosť, ale nie je schopný ‘zabiť’ podobizeň Tupej starostlivosti pozemským ohňom, ktorý používajú, takže Tupá starostlivosť sa mu vysmieva, keď sa mu to nepodarí. Dull Care sa zasmeje a povie, že kňazské ohne nedokážu Dull Carea zabiť a musia použiť jediný oheň, ktorý dokáže premôcť veľkého nepriateľa – oheň vtáka. Hovorí o ňom ako o plameni, ktorý horí v lampe Spoločnosti na Oltári Bohemie. Potom kričia: ‘Buď pozdravené, Spoločenstvo,’ a ‘Tupá starostlivosť, odíď!"’”

“Väčšina ľudí nesprávne prirovnáva Sovu k uctievaniu Molocha,” pokračoval, “čo nedáva celkom zmysel, pretože Moloch bol často zobrazovaný ako modla s býčou hlavou a rozpaženými rukami nad ohňom. Členovia Hája považujú Sovu za symbol Lilith, démona, o ktorom je v židovskej tradícii známe, že bol prvou manželkou Adama’a údajne na seba vzal podobu sovy po tom, čo opustil Adama na Zemi. Lilit a Lilith sa v židovskom Talmude používajú zameniteľne a hebrejský výraz pre Lilit je Nočná sova.”

Undercover v súčasnosti zbiera peniaze na podporu svojho úsilia. Zároveň hľadá rovnako zmýšľajúcich reportérov, mužov aj ženy, ktorí chcú odhaľovať zlo a korupciu. Tí, ktorí majú záujem, ho môžu kontaktovať na adrese X @kyleisbased.