Vigano-810x500.jpg

Arcibiskup Viganò vyvracia tvrdenie, že František na konkláve v roku 2005 hlasoval za pápeža Benedikta

227
Neutral
  • Arcibiskup Viganó tvrdí, že pápež František klame o voľbe pápeža Benedikta XVI.
  • Bergoglio sa snaží zakryť pravdu o manipulácii na konkláve v roku 2013.
  • Kardináli by mali odhaliť skutočnosti o neplatnej voľbe pápeža Bergoglia.
  • Vyzýva sa kardinálov, aby prelomili tajomstvo a prezradili pravdu o konkláve.

Poznámka redaktora: Nasleduje plné znenie vyhlásenia, ktoré zverejnil arcibiskup Carlo Maria Vigan&nbspv reakcii na tvrdenie pápeža Františka, ktorý v pripravovanom knižnom rozhovore tvrdí, že v roku 2005 po smrti Jána Pavla II. hlasoval za kardinála Josepha Ratzingera (ktorý sa stal pápežom Benediktom XVI.). 

Ďalší lichotivý rozhovor - kniha El Suces r: (Nástupca: Moje spomienky na Benedikta) uvádza nepravdivé a zavádzajúce Bergogliove’výroky, že Ratzinger bol jeho “kandidátom” na konkláve v roku 2005.

Je zrejmé, že Bergogliovým’cieľom nie je zverejniť správy, ktoré sú navyše nedemonštratívne, ale skôr nešikovne “dokázať” vlastnú cudzosť manévrom svätogalskej mafie, možno v očakávaní budúcich únikov.

Argentínsky jezuita by chcel, aby sme verili, že nikdy nevedel o podvratných plánoch “hlbokej cirkvi,” uskutočnených na konkláve v roku 2013 práve zmanipulovanou voľbou Bergoglia.

Z tejto knihy sa dozvedáme, že tajomstvo konkláve môže porušiť jeden z kardinálov, ktorí sa na ňom zúčastnili: zostáva nám dúfať, že ostatní kardináli –svedkovia oveľa závažnejších udalostí, takých závažných, že potvrdzujú neplatnosť voľby – sa konečne rozhodnú otvoriť ústa a prezradiť, čoho boli svedkami, a nepoužívať tajomstvo ako alibi, za ktorým sa skrýva podvod, ktorý je teraz zjavný.