Untitled-5-810x500.png

"Požehnanie" homosexuálnych párov "otvára dvere" démonom, varuje asistent exorcistu

333
Kultúra smrti
  • Slobodomurárstvo má korene v satanizme a vyvoláva démonický vplyv.
  • Slobodomurári prenikli do Cirkvi a presadzujú nekvalifikované osoby do autority.
  • Kňazské požehnania sú liturgickým úkonom a majú veľký význam.
  • Útok na manželstvo a vieru sa dá prekonať modlitbou k Panne Márii.

 V niekoľkodielnom rozhovore pre LifeSiteNews Kyle Clement, asistent známeho exorcistu otca Chada Rippergera, ktorí majú dlhoročné skúsenosti s exorcizmom a službou vyslobodenia, vysvetlil, akým spôsobom má slobodomurárstvo korene v satanizme a akým spôsobom vyvolávajú slobodomurárske kliatby démonický vplyv na človeka a jeho potomkov. Exorcista tiež vysvetlil spôsoby, akými slobodomurári prenikli do Cirkvi pri výraznom presadzovaní nekvalifikovaných osôb na miesta cirkevnej autority.  

Odmietajúc ťažké hriechy a škandály kňazov a biskupov, ktoré v posledných desaťročiach sužujú Cirkev, exorcista varoval, že rúhavé vzývanie kňaza “požehnanie” homosexuálnemu “páru” alebo páru žijúcemu v sexuálnom hriechu, ako to teraz navrhujú prosebníci Fiducia, “otvára kňazom dvere doširoka” pre démonov. Na základe svojich dlhoročných skúseností s takýmito záležitosťami Klement odporučil utiekať sa k Panne Márii, aby sa prekonal hromadný útok na manželstvo a vieru, ktorého sme dnes svedkami v Cirkvi i mimo nej. 

Čítajte: Exorcisti varujú: Zapojenie do slobodomurárstva vystavuje dušu démonickému  

Tento rozhovor bude uverejnený v niekoľkých častiach. Nižšie je uvedená prvá časť: 

O ‘požehnaní’ homosexuálnych ‘párov’ a párov žijúcich v sexuálnom hriechu, ako to navrhuje Fiducia supplicans otvára kňaz démonickému 

LifeSiteNews: Môžete vysvetliť rozdiel medzi imperatívnymi požehnaniami, teda tými, ktoré sa udeľujú formou príkazu na základe duchovnej moci nad nejakou osobou alebo vecou, a depreciačnými požehnaniami, teda tými, ktoré sa udeľujú prostredníctvom prosebnej modlitby adresovanej priamo Bohu? Do akej kategórie patria kňazské požehnania? Je to vôbec tak, že kňazské požehnanie nie je liturgickým úkonom, ako to tvrdí kardinál Fernandez?  

Kyle Clement: Imprekcionálne požehnanie je: “ja,” potom “moje meno,” potom je’požehnanie, “požehnaj ťa.”Klasickým príkladom je požehnanie, ktoré chýba v domácej cirkvi, v rámci domácnosti, a to’veľmi jednoducho: “Ja, tvoj otec, ťa žehnám v mene nášho Otca, Boha všemohúceho.”To’je imperfektívne požehnanie správne vyrieknuté. Teraz, ako hlava svojej domácnosti a ako otec svojich detí, môžem toto požehnanie udeliť len vo svojej domácnosti a svojim deťom. Takže to’je veľmi obmedzené použitie imperfektívnej formy.  

Rozdiel je v tom, že [u] kňaza Najvyššieho Boha sú všetky jeho požehnania imperfektívne, pretože on’je nastavený na Boha takým ontologickým spôsobom, že nemôže konať “ako človek.” Predstava, že kňaz je len človek, je falošná. Je tu’ontologická, metafyzická zmena, ktorá ho prispôsobuje všemohúcemu Bohu ako odloženú obeť. V jeho živote, v jeho myšlienkach, slovách, skutkoch všetko musí zodpovedať tejto, novej identite, novej ontologickej zhode s Bohom.  

A tak sa [kardinál] Fernández v tomto mýli, ako aj v mnohých iných veciach, a nie je ako to vysvetliť, nie je ako nič masírovať. Každé kňazské požehnanie je liturgickým úkonom, je potvrdením postavenia tejto osoby’v Cirkvi. To je celý zmysel [požehnania].  

ČÍTAŤ: Španielsky biskup vyzýva Vatikán, aby odvolal Fiducia Supplicans kvôli ‘chaosu’, ktorý spôsobila  

LSN: Ak kňaz “požehná” pár žijúci v cudzoložstve alebo smilstve, alebo homosexuálny “pár,” nebude tým pozývať skôr k démonickej činnosti než k Božiemu’požehnaniu, keďže vzýva meno Krista a Najsvätejšej Trojice na pár tvorený smrteľne hriešnym sexuálnym vzťahom?  

KC: Skutočné nebezpečenstvo tohto typu požehnania spočíva v tom, že potvrdzuje dušu v stave zvyčajného neodčineného smrteľného hriechu. A tým sa stáva pre kňaza momentom mlynského kameňa. Čo to znamená? “Lepšie je, aby mu uviazali mlynský kameň na krk a hodili ho do mora, ako by mal zviesť na scestie jedného z týchto maličkých.” (Mt 18, 6) Veľmi jednoducho povedané, pre kňaza je to moment mlynského kameňa. A [je] potrebné to povedať. Ako taká je to veľmi nebezpečná vec. 

ČÍTAJ: Kardinál Müller: Fiducia Supplicans ‘vedie ku kacírstvu,’ katolíci ju nemôžu prijať 

LSN: Je znesvätenie kňazského úradu prostredníctvom nejakej svätokrádežnej činnosti, ako napríklad pokus udeliť požehnanie páru, ktorý tvorí hriešny sexuálny vzťah, alebo spáchaním nejakého sexuálneho hriechu, pozvaním alebo otvorením kňaza démonickej činnosti alebo vplyvu?" 

KC: Rozhodne áno. Otvára to dvere doširoka otvorené. Druhá vec sú aj hriechy týchto klerikov. Existuje zoznam kňazov a biskupov, ktorí mali prístup na deviantné webové stránky a miesta, ako napríklad Grindr, a ďalších, ktorí si pozerali pornografický materiál a/alebo [sa dopustili] pedofílie. Boli’zapletení do nevhodných vecí a majú nevhodné spojenia, ktoré sú známe. 

Mali by byť suspendovaní, veľmi jednoducho. Je potrebné sa tým zaoberať. Podpora a propagácia homosexuálneho životného štýlu a aktivít medzi kňazmi je absolútne neprípustná. Je to’kanonicky zakázané. A predsa to preniklo do seminárov do [takej] miery, že mladí, spravodliví, ortodoxní muži sú zo seminárov vytláčaní.  

ČÍTAJ: Je masonská infiltrácia zodpovedná za rozšírenú apostáziu medzi katolíckym klérom?  

Pokiaľ sa spájajú s McCarrickom, boli ním podporovaní, obhajujú ho týchto ľudí treba odsúdiť, ak nie laicizovať. Určite ich treba vyšetriť. A to isté platí aj v prípade pedofílie. Táto hierarchia sa naoko venovala [riešeniu] pedofílie [a] rôznym iným veciam, ale v konečnom dôsledku to neriešila adekvátne, najmä keď máte kardinála, ktorý predsedá [orgiám] a má policajný záznam za to, že to robil viackrát, [ktorý] sa teraz stáva hovorcom falošnej ekumenickej pomoci alebo dialogu so slobodomurármi, ktorí sú mu známi. Týchto ľudí by nemal ani poznať.  

Kedy povieme ‘Basta! Dosť. Toto stačí.’? Kedy to urobíme?"  

ČÍTAJ: Kardinál preslávený vatikánskymi orgiami sa zúčastňuje na ‘historickom’ stretnutí s talianskymi slobodomurármi  

LSN: Sú démoni homosexuality, cudzoložstva a smilstva hnacou silou snahy o požehnanie a legalizáciu týchto hriechov v Cirkvi? Ako možno čeliť takémuto útoku na Cirkev a manželstvo? Aké duchovné zbrane treba použiť?  

KC: Vynikajúca otázka. Hovorí to priamo o Panne Márii, o zjavení vo Fatime, keď Panna Mária povedala, že posledný útok bude na manželstvo. Je to absolútne útok na manželstvo. Teraz by sme mali pochopiť, že v svätej sviatosti manželstva je manželstvo prevzaté z matrismatris, čo znamená úrad materstva. 

Tento útok je priamo proti Blahoslavenej Matke a jej materstvu Krista, Kráľa vesmíru. Je to boj proti správne usporiadanému materstvu, manželstvu, sobášu.  

ČÍTAJ: Pr. Ripperger zdôrazňuje význam materstva, varuje pred ‘plnohodnotným útokom’ na rodinný život  

Všetko sa stáva výsmechom. Aké zaujímavé, že dochádza k zosmiešňovaniu ženskosti homosexuálnymi mužmi. Nevidíte’lesbické ženy, ktoré by sa vysmievali mužskosti. Homosexuálni muži sa vysmievajú matkám. Vysmievajú sa materstvu. Vysmievajú sa ženskosti. A práve na to sa sústreďuje útok. Prvý útok bol zameraný na ženu, na Evu. Teraz vidíme, že sa to opäť odohráva.  

Aké sú zbrane? Zbrane sú návratom do čias, keď existovala, nie síce dokonalosť, ale oveľa väčšia čistota, než máme teraz; čo spočíva v tom, že otvorene zvoláme ako skupina, ako laickí veriaci, a povieme: Nedáme sa zaviesť do tejto vyčíňajúcej pustatiny, do tejto vyčíňajúcej pustatiny zbavenej cnosti, pravdy a dobra, do tejto vyčíňajúcej pustatiny modernizmu, relativizmu a rovnostárstva, do tejto vyčíňajúcej pustatiny, kde sa každý môže nazývať svätým, ale nikto nie je svätý, tento falošný ekumenizmus, ktorý hovorí, že slobodomurárstvo môže teraz vstúpiť do Cirkvi, proti ktorej neustále bojovalo, tento prevrátený, správne je nesprávne, ktorý oslavuje Martina Luthera, jedného z najväčších nepriateľov Cirkvi a človeka, ktorého meno a pôsobenie spôsobilo viac škody na celistvosti depozitu viery než ktorýkoľvek iný jednotlivec. 

Musíme sa zastaviť a povedať, že sa musíme vrátiť k správnemu rozumu a správnemu poriadku. 

RELATED 

 

Vedúci predstavitelia Cirkvi na stretnutí so slobodomurármi odhodili doktrínu v prospech ‘dialógu’ 

Vatikánsky prelát’zmiešané posolstvá o slobodomurárstve sú typickým ‘doublespeakom’Františkovej éry  

INFOGRAFIKA: Slobodomurárstvo – mystické telo Antikrista