trump_fauci_getty-e1708627786259-810x500.jpg

Trump má Achillovu pätu: Američania vedia, že im klamali o COVID

24
Neutral
V článku sa dočítate:
  • Deep State zlikvidovala Bidena cez Hur Report, aby sa vyhol súdu.
  • COVID podvody a Bidenova účasť na nich sú kľúčové pre jeho odstránenie.
  • Republikáni a nezávislí sú nahnevaní na Bidenovu administratívu kvôli COVID podvodom.
  • Trump musí zmeniť postoj k očkovaniu, aby mal šancu na úspech vo voľbách.

Jeden z kritických aspektov likvidácie prezidenta Bidena zo strany Deep State prostredníctvom Hur Report sa prehliada.

Ak sú mnohí sklamaní, že Biden nebol&nbspobvinený, dôležitý je fakt, že starý Joe by&nbspsa nedostal pred súd až o niekoľko rokov. Odložený súdny proces by nepomohol zbaviť sa senilného Sama pred voľbami. Okrem toho by som špekuloval, že medzi prvými dokumentmi, ktoré Joe podpísal pri inaugurácii, boli “Get Out of Jail Free” karty pre všetky Bidenove veci. To bola pravdepodobne cena za účasť doktorky Jill (alias Edith Wilsonovej part duo)’.

Takže aj v prípade usvedčenia, čo by nebolo možné pre chlapíka, ktorý si pamätá len to, kde má zmrzlinu, by Joe odišiel.

Skutočne kritickou otázkou vyradenia Joea sú zábery COVID. Američania, najmä republikáni a nezávislí, si uvedomili, že boli oklamaní a poškodení podvodom COVID. Taktiež prieskumy ukázali, že až štvrtina obyvateľov pozná niekoho, kto zomrel alebo bol vážne zranený zábermi COVID-u. Zaujímalo by ma, aké percento z takto informovaných tvoria tí istí republikáni a nezávislí.

Minimálne by som sa tiež stavil, že títo potenciálni voliči sú pravdepodobnejšie, že budú mať prístup k nezávislým mediálnym zdrojom, ktoré majú na podvod s COVID úplne iný pohľad ako ten, ktorý vidia v hlavných medicínskych propagandistických médiách. Nezávislé médiá sú zaplavené “správami o zraneniach a úmrtiach spôsobených vakcínami Taktiež knihy ako “Príčina neznáma : Epidémia náhlych úmrtí v roku 2021 & 2022 od Eda Dowda sa tešia mimoriadnej popularite. Pochybujem, že zarytí “očkovatelia” sú ich hlavným publikom.

Čítajte: Britský poslanec tvrdí, že pôrodné asistentky vidia ‘viac mŕtvych detí ako živých detí’ niekoľko dní po zavedení očkovania COVID

Týmto sa vraciame ku kritickému prvku likvidácie starého Joea. Joe je v tom najhoršom podvode s COVID až po zmrzlinu. Trump je tiež. Zatiaľ čo Biden radikálne rozšíril dĺžku a závažnosť policajného štátu COVID, je nepopierateľné, že Trump rozbehol lekársku Mengeleho guľu. Ani jeden z nich nemá žiadnu hodnovernú možnosť popierania, pokiaľ ide o horor COVID, ktorý sme my a svet zažili. Obaja sú vinní ako čert.

Ak by sa však prezident Biden stal slintajúcim Joeom v kúte, nech už je jeho náhradníkom ktokoľvek, má isté krytie COVID-u.  Tento náhradník nebol&nbspvládcom. Aj keby bol nacistom COVID-u, ako guvernér Gel na vlasy, môže povedať, že len plnil rozkazy. Pardon — mal som na mysli plnenie Fauciho&nbspvládnej vedy. Trump nemôže’tvrdiť to isté, keďže bol zodpovedný.  Môže skúsiť chabý argument, že mu klamala lekárska mafia, ale vždy je ťažké povedať:  Som len hlúpy, nie zločinec.”

Až táto línia je obmedzená, pretože Trump sa pred svojou inauguráciou stretol s Bobbym Kennedym tri hodiny . Nikto nemohol stráviť tri hodiny alebo tri minúty s Bobbym a stále veriť alebo dôverovať Faucimu a spol.

ČÍTAJTE: Kennedy, CHD vyhrali súdny príkaz v prelomovom prípade cenzúry proti Bidenovej administratíve

Republikáni a nezávislí sú [nahnevaní] na spôsob, akým im bol vnútený podvod COVID. Každý má svoj osobný príbeh o COVID, všetky sú zlé. Keď príde čas volieb, demokrat s hodnoverným popieraním — alebo dokonca Bobby s hviezdnou históriou očkovania — bude vyzerať oveľa lepšie ako pomalý Joe. Pokiaľ ide o Trumpa, bude musieť urobiť obratnú otočku z propagátora očkovania na kajúceho obhajcu amerických hodnôt vrátane osobnej nezávislosti.  V opačnom prípade tak odíde Joe a tak odídu aj voľby.

Tento článok sa prvýkrát objavil v American Thinker. Publikované so súhlasom.