Fortunate-Familes-e1708630549754-810x500.jpeg

Jezuitmi riadená cirkev propaguje dokumentárny film o transsexuáloch, LGBT rekolekcie s kňazmi a diakonmi

38
Kultúra smrti
V článku sa dočítate:
  • Cirkev v Atlante propaguje transsexuálne filmy a LGBT rekolekcie.
  • Farníci sú pozývaní na film o transrodovom mužovi, ktorý sa stal mníchom.
  • Fortunate & Faithful Families nepodporuje katolícke učenie o homosexualite.
  • Kardinál Gregory podporuje LGBT agendu a hostil prednášky otca Jamesa Martina.

Cirkev vedená jezuitmi v arcidiecéze Atlanta propaguje tento týždeň vo svojom farskom bulletine film o transsexuáloch aj pro-LGBT rekolekcie. 

Pod hlavičkou “Community News,” St. Thomas More Catholic Church v meste Decatur v štáte Georgia pozýva farníkov, aby sa zišli a pozreli si upútavku na film “The Monk: Telling Transgender Stories of Faith, Calling, and Vocation.” V bulletine sa film opisuje takto: 

[Dokumentárny] film, ktorý sleduje cestu transrodového muža vstupujúceho do rehoľného života v Katolíckej cirkvi. Je prvým známym trans človekom, ktorý sa stal katolíckym mníchom. Film, ktorý sonduje do tém povolania a obety, dokumentuje, ako ďaleko zájde jeden muž, aby odpovedal na svoje povolanie od Boha, a do akej miery ho prijme cirkev, ktorú miluje.

Muž”ktorý sa stane mníchom, je pravdepodobne žena.  

Na znepokojivú, nemiestnu reklamu ako prvý upozornil používateľ X (predtým Twitter) James Flanagan, ktorý pýtal, “Prečo v cirkevných bulletinoch v arcidiecéze Atlanta propagujeme transgender filmy?"”  

Bulletin pozýva farníkov, aby si po sobotňajších a nedeľných svätých omšiach pozreli “trailer k tomuto pripravovanému filmu” a zapojili sa do rozhovoru s režisérmi filmu’. 

 

St. Tomáša Väčšieho Farský bulletin, 18. februára 2024                 snímka obrazovky

 

Možno ešte poburujúcejšia a nemiestna je pozvánka pre farníkov na nadchádzajúce “Výročné stretnutie šťastných a verných rodín,” ktoré organizuje Fortunate & Faithful Families (FFF), organizácia, ktorá sa opisuje ako “Katolícke rodiny potvrdzujúce svojich LGBTQ členov.”  

Skupina nepropaguje čistotu, nemenné pravdy o komplementárnosti pohlaví ani dodržiavanie katolíckeho učenia týkajúceho sa homosexuálnych aktov. Existuje výlučne preto, aby potvrdzovala mužov a ženy, synov a dcéry vo falošných, nebezpečných, vymyslených sexuálnych identitách a životných štýloch.  

ČÍTAJTE: Kardinál Edwin O’Brien pridáva meno k petícii LifeSite proti požehnávaniu homosexuálnych ‘párov’

Dôkazom jeho odmietania učenia Cirkvi je FFF’na webovej stránke sa zobrazujú fotografie členov skupiny s bývalým arcibiskupom diecézy Atlanta, pro-LGBT Wiltonom Gregorym, ktorý teraz pôsobí ako arcibiskup Washingtonu.C., a ktorého pápež František v roku 2019 vymenoval za kardinála; a otcom Jamesom Martinom, najotvorenejším duchovným, ktorý vyzýva na normalizáciu homosexuality a transgenderizmu v Rímskokatolíckej cirkvi.  

Podpora LGBT agendy zo strany kardinála Gregoryho je vecou verejného záznamu. Ako hlava arcidiecézy v Atlante Gregory prejavil nekritickú ochotu akceptovať ideológiu LGBT. Urobil tak pokračoval aj ako hlava Cirkvi v hlavnom meste krajiny. 

Farnosť svätého Tomáša Mora hostila najmenej raz prednášky jezuitu pátra Jamesa Martina s Gregorovým požehnaním. 

Martin’má za sebou ešte znepokojujúcejšie výsledky ako Gregor’s tým, že nemožnú predstavu o potvrdení homosexuality v Cirkvi priniesol na súkromné stretnutia s pápežom Františkom a Vatikánom’s 2018 World Meeting of Families, a dokonca vyzval homosexuálnych kňazov, aby sa “priznali” o svojich sexuálnych sklonoch, pričom verejne odmietol povedať, či je sám homosexuál 

Martin: 

V júni LifeSiteNews reportoval spred ďalšej jezuitmi spravovanej farnosti — historického Kostola Najsvätejšej Trojice vo Washingtone, D.C., kde sa prezident Joe Biden zúčastňuje na omši — ako v ňom prebiehala LGBT “Deviatočná omša”.  

Sv. Thomas More Parish sa zahráva s ohňom 

Katolícka cirkev učí, že Boh stvoril ľudí ako “muža a ženu” a dal si ich v manželstve, aby sa mohli “rozmnožovať a množiť.” Sexuálna príťažlivosť a sexuálne akty medzi mužom a ženou sú Bohom špeciálne stvorené na účel plodenia. Cirkev je logická a dôsledná, keď učí, že homosexuálne akty sú “skutkami ťažkej skazenosti” a “vnútorne neusporiadané”, pretože sú “v rozpore s prirodzeným zákonom” v tom, že “uzatvárajú sexuálny akt do daru života.” “Nevychádzajú z pravej citovej a sexuálnej komplementarity. Za žiadnych okolností ich nemožno schváliť,” uvádza Katechizmus Katolíckej cirkvi.  

PREČÍTAJTE SI: Kardinál Hollerich vyjadruje podporu požehnaniam párov rovnakého pohlavia,‘spochybňuje kňazský celibát