martin-francis-810x500.jpg

Svätokrádežný "trans" pohreb v kostole svätého Patrika umožnil Františkov pro-LGBT pápežský úrad

125
Kultúra smrti
V článku sa dočítate:
  • Fiducia Supplicans sa vrátila domov v dúhovom periu a flitroch.
  • Radikálny homosexuálny cirkus v Amerike zosilňuje vodcu James Martin, SJ.
  • Transgender pohreb v Katedrále sv. Patrika je rúhavý a svätokrádežný.
  • Pápež František podkopáva viacero kresťanských hodnôt svojimi radikálnymi výrokmi.

Fiducia Supplicans sa vrátila domov vo svojom dúhovom perí a flitroch. Nikoho nemala prekvapiť “kurva” drag queen show v Katedrále svätého Patrika’. Bolo to úplne predvídateľné, keďže radikálny homosexuálny cirkus v Amerike zosilňuje jeho vodca James Martin, SJ. Nebolo prekvapením ani to, že Martin bol pozvaný, aby na podujatí vystúpil s prejavom. Je neuveriteľné, že zamestnanci katedrály nevedeli o povesti tohto desiatnika. Stačí rýchle vyhľadávanie na Googli a “Cecilia” Gentili sa objaví v celej svojej nádhere a radikálnom aktivizme. Na podujatí v Chráme svätého Patrika’sa zúčastnilo vyše tisíc prosebníkov a nikto sa nedal nachytať na výhovorku “netušili sme, kto je Gentili”.

Svätý Patrik sa obracia v hrobe. Kedysi vyhnaní írski’hadi sa znovu objavujú v Bergogliovom kostole a plazia sa po lodi kedysi veľkej katedrály. Ešte pred niekoľkými mesiacmi František a Fernández ubezpečovali katolíkov, že jednoduché požehnanie neregulárnych párov, nie zväzkov, je milosrdné a pastoračné. Niet sa čoho báť, ľudkovia. 

ČÍTAJTE: Takmer 10 000 ľudí nalieha na kardinála Dolana, aby po svätokrádežnom ‘trans’pohrebe exorcizoval Katedrálu svätého Patrika

Aha, ako rýchlo sa to šmýka keď to katapultuje Cirkev na usporiadanie pohrebnej ťahanice doplnenej o búrlivé výkriky “Veľká dievka, sv. Cecílie” a “Matky kurvy”, mužov prezlečených za ženy, ktorí sa na hlavnom oltári vysmievajú viere a svätým. V okamihu do svätyne vstúpi Lucifer prezlečený do peria a kože a vrieska ako banshee.

Pápež František opakovane vyzval, že všetci sú vítaní a že katolícka cirkev je miestom inkluzívnosti pre komunitu LGBTQIA.Jeho radikálna výzva na inklúziu, zbavená pokánia a obrátenia, podkopáva vklad viery, biblické učenie a magistérium. Prejavuje sa to aj v ohavnom cirkuse čudákov, ktorý bude 15. februára 2024 vystavený v Katedrále svätého Patrika’

Logické a predvídateľné ovocie Fiducia Supplicans boli zjavné na groteskne rúhavom a svätokrádežnom transgender pohrebe istej “Cecilie” Gentiliovej, známej trans aktivistky v úctyhodnej Katedrále svätého Patrika’- biskupskom sídle arcidiecézy New York. V roku 1972 sa Gentili narodil ako muž v Argentíne  ako príhodné a kuriózne, že sa Argentínčan stane plagátovým transsexuálom v americkej katolíckej cirkvi. Bergoglio sa zaiste teší z irónie.

Čítajte: Veriaci katolíci vyzývajú biskupov, aby zastavili Fiducia Supplicans vo svetle sv. Patrika’s Cathedral škandál

Očividne svetský a politický postoj pápeža Františka’ presadzujúci gender ideológiu posilnil transgender aktivistov, ktorí využili moment a prostredie v Katedrále svätého Patrika’s, aby presadili svoju trans agendu v jednej z najikonickejších katolíckych katedrál v Amerike. Ich radikálne politické hnutie sa naplno prejavilo v ohavnej paródii na “katolícky pohreb” transrodového aktivistu. Od začiatku do konca sa bohoslužba vysmievala katolíckej viere, rúhala sa jej posvätnému priestoru a zosmiešňovala svätú a milovanú sväticu, svätú Cecíliu, jednu z najznámejších panenských mučeníčok ranej Cirkvi. Neslušné a narcistické výstupy a kostýmy znesvätili túto posvätnú budovu a zosmiešnili katolícku cirkev.

Hodinová bohoslužba bola plná hrubých a drzých výpadov, hlasných pokrikov a búrlivého povzbudzovania a tanca v hlavnej uličke. Nebola tam ani chvíľka modlitbovej zbožnosti alebo zbožnosti. Napriek neustálym výpadom zhromaždenie nikdy nebolo napomenuté slúžiacim kňazom, reverendom Edwardom Doughertym, ktorý hlasné výčiny zjavne podporoval. Na začiatku bohoslužby Dougherty pochválil účastníkov slovami: "Okrem Veľkonočnej nedele, kostol svätého Patrika ešte nezažil takýto dobre naladený dav." Zhromaždenie v reakcii na to prepuklo v dlhotrvajúce búrlivé hulákanie a výkriky.

V niektorých momentoch bohoslužby bolo počuť, ako sa páter Dougherty smeje na kamarátskych žartíkoch. Na vysokom oltári svätyne svätého Patrika’sa počas spomienkových prejavov bozkávali transrodoví ľudia. Jeden z priateľov vyhlásil Gentiliho za “túto kurvu, túto veľkú kurvuza obrovského výbuchu potlesku. Dav a organizátori tohto pohrebného podujatia ho premenili na politické zhromaždenie plné pokrikov, pokrikov a zámerov na “zdravotnú starostlivosť potvrdzujúcu pohlavie.” Na konci bohoslužby začal dav skandovať túto veľkú kurvu, sv. Cecília, Matka všetkých dieviek.” Tento rúhavý spev naplnil celú katedrálu, keď Gentiliho’rakvu niesli uličkou.

Toto je spodná hranica v neustálom kupčení a presadzovaní genderovej ideológie v Bergogliovom pontifikáte. Pripútajte sa na ďalšie. Ako sa hovorí v Írsku: “Katie, zatvor dvere.”

Čítajte: Kardinál Müller: Fiducia Supplicans ‘vedie ku kacírstvu,’ katolíci ju nemôžu akceptovať

Tento obludný výsmech katolíckej viery by nemal nikoho prekvapiť. Je to nevyhnutný dôsledok novej Františkovej teológie – politicky motivovanej a zbavenej pokánia, zbožnosti či pravdy. František je v šialenej snahe dokončiť bergogliánsky projekt synodálnej cirkvi sprevádzania skôr, ako mu vyprší čas.

“Sprevádzanie” prichádza za cenu apostázy. Scéna v Katedrále svätého Patrika’odráža desaťročie trvajúci Bergogliov režim – narcistický, posmešný, bez viery, bezbožný a neslušný. Túto organizovanú a plánovanú operáciu treba hodiť na Bergogliove’nohy. Katedrála svätého Patrika’slúži ako prvý varovný výstrel radikálneho transgenderového puču d’état na Katolícku cirkev, ktorého bojový plán strategicky pripravili Bergoglio, Fernández a Martin.

Nenechajte sa pomýliť – tento rúhavý posteľný ošiaľ prichádza do každej katolíckej farnosti. Prosíme celý katolícky episkopát, aby požadoval odvolanie Fiducia Supplicans, odstúpenie kardinálov Fernándeza, Dolana, otca Doughertyho a Jamesa Martina, SJ.

Katedrála sv. Patrika musí byť okamžite exorcizovaná, znovu vysvätená a hady vyhnané.

Elizabeth Yore je medzinárodná právnička v oblasti ochrany detí. Je členkou panelu v podcaste LifeSiteNews Faith & Reason, a pravidelne sa objavuje v relácii Steve Bannons War Room.