Tucker-Carlson-at-WGS-2024-810x500.jpg

Tucker Carlson na summite svetových vlád kritizuje transhumanistov, ktorí si "myslia, že sú Boh

24
Kultúra smrti
V článku sa dočítate:
  • Tucker Carlson kritizuje transhumanistov na svetovom vládnom summite
  • Transhumanisti, ktorí si myslia, že sú Bohom, sú veľmi nebezpeční
  • Carlson tvrdí, že múdrosť vyrastá z poznania, že nie sme Boh
  • USA vláda špehovala Carlsona a snažila sa zabrániť rozhovoru s Putinom

  Tucker Carlson kritizoval na Svetovom vládnom summite (WGS) transhumanistov, ktorí veria, že sú Boh a “môžu vytvoriť lepšieho človeka prostredníctvom technológie.”

V diskusii na Svetovom samite vlád 2024 v Dubaji, kde Carlson hovoril o svojom virálnom rozhovore s ruským prezidentom Vladimirom Putinom, bývalý moderátor Fox News povedal, že pokora je znakom múdrosti a že transhumanisti, ktorí si myslia, že “sú Bohom”, sú “veľmi nebezpeční” a “nechajú zabiť veľa ľudí.”

“Múdrosť vyrastá z poznania, že nie ste Boh,” povedal.

“A v Spojených štátoch sme mali obdobie, keď sme viedli debatu o tom, či sú niektoré náboženstvá dobré a niektoré zlé.”

“Poviem vám svoj názor na to a je to”zatvrdnutý názor. Je to úprimný názor. Nerozdeľujem svet na moslimov, židov a kresťanov alebo budhistov. Svet delím na ľudí, ktorí veria, že sú’Bohom, a ľudí, ktorí vedia, že’nie sú,” pokračoval Carlson.

“A jediní ľudia, ktorým verím, sú v druhej kategórii, pretože to je začiatok múdrosti. Keď viete, že nie ste Boh, že nemôžete ovplyvniť každú zmenu, ktorú chcete, [že] nemôžete’predvídať budúcnosť, že nie ste všemocní, potom je oveľa pravdepodobnejšie, že budete robiť dobré rozhodnutia. Múdre, humánne rozhodnutia.”

“Naopak, keď veríte, že máte moc formovať svet a iných ľudí, ako sme počuli dnes ráno prostredníctvom, viete, biohackingu.”

“Keď si myslíte, že môžete vytvoriť lepšieho človeka prostredníctvom technológie, ste”veľmi nebezpeční, pretože nechápete svoje vlastné limity”a zabijete veľa ľudí,” vyhlásil.

Čítajte: USA riadi CIA a iné agentúry, nie volení úradníci, tvrdí Putin v rozhovore s Tuckerom Carlsonom

Aj keď Carlson konkrétne neuviedol, kto bol predmetom jeho kritiky, možno to bol zakladateľ Svetového ekonomického fóra (WEF) a zanietený transhumanista Klaus Schwab, ktorý predtým v ten deň vystúpil na WGS.

V jeho prednáška, Schwab oznámil “prechod ľudstva do novej éry,” “inteligentného veku”, v ktorom “bude mať ľudstvo oveľa viac príležitostí a možností.”

“Predpokladáme budúcnosť poháňanú technológiami štvrtej priemyselnej revolúcie, vidíme nový úsvit ľudskej civilizácie — ktorý harmonizuje technológiu s najhlbšími potrebami a túžbami ľudstva,” uviedol zakladateľ WEF.

“V tomto novom inteligentnom veku nie je technológia len nástrojom alebo rozšírením ľudských schopností, ale partnerom pri formovaní sveta, v ktorom má každý človek možnosť naplno rozvinúť svoj potenciál,” dodal.

Schwab tiež povedal: “Musíme byť pripravení na svet, v ktorom dôjde k spojeniu našich fyzických, digitálnych “ a biologických rozmerov […], takže to bude Nový svet.”

Carlson: CIA ma špehovala a snažila sa zabrániť rozhovoru s Putinom

Na začiatku diskusie na WGS Carlson povedal, že sa tri roky snažil získať rozhovor s Putinom, ale americké spravodajské služby ho špehovali a snažili sa rozhovoru zabrániť.

“USA. vláda mi v tom zabránila tým, že špehovala moje textové správy a unikli do The New York Times, a to vyplašilo ruskú vládu, aby zrušila rozhovor,”povedal Carlson.

“Takže som sa to’snažil urobiť, ale spravodajské služby mojej krajiny’pracovali proti mne nezákonne, a to ma rozzúrilo, pretože som’americký občan. Mám 54 rokov. Platím dane. Dodržiavam zákony. A v Amerike, v ktorej som vyrastal, sa nedalo očakávať, že by sa moja vláda a jej spravodajské služby, NSA a CIA, ktoré sú vždy navonok zamerané na našich zahraničných nepriateľov, obrátili dovnútra proti americkým občanom.”

“A to ma’šokovalo a to ma’rozzúrilo. A tak akonáhle som zistil, že sa to deje, a potvrdil som, že sa to deje, a oni priznali, že to urobili, potom som bol úplne odhodlaný, maniakálne odhodlaný urobiť tento rozhovor, nielen preto, že chcem vedieť, aký je Vladimir Putin a čo si myslí o vojne, ktorá resetuje svet a skutočne vážne poškodzuje ekonomiku mojej krajiny”ale aj preto, že mi povedali, že nemôžem”na základe nelegitímnych prostriedkov a bez skutočne jasne uvedeného zdôvodnenia,” pokračoval.

“Chcem žiť v slobodnej krajine. Narodil som sa v nej a’urobím čokoľvek malé, aby som zachoval túto spoločnosť, ktorú mám rád,” uzavrel bývalý televízny moderátor.

RELATED: