D.C.-Sniper-movie-screenshot-e1707307453348-810x500.png

Dvaja ostreľovači kedysi zadržiavali rukojemníkov v DC. Predstavte si, čo by mohli urobiť zástupy protiamerických radikálov medzi nami

0
Neutral

Povedzte Kongresu, aby zastavil financovanie vojen na Ukrajine a v Izraeli zo strany Bidenovej administratívy

Nie je to tak dávno, čo dvaja ostreľovači takmer mesiac zadržiavali rukojemníkov v celom Washingtone, čím položili hlavné mesto krajiny na kolená. Mesto a jeho predmestia zachvátil paralyzujúci strach.

História sa môže zopakovať, ale v nekonečne väčšom rozsahu.

Naša priepustná južná hranica mohla rozprestrieť červený koberec nespočetným agentom Čínskej komunistickej strany (ČKS), Hamasu alebo nespočetným okrajovým skupinám a jednotlivcom nenávidiacim Ameriku, ktorí by mohli sami alebo v zhode ľahko položiť na kolená náš celý národ.

Amerika je za Bidenovej vlády nevyčísliteľne menej bezpečná. Väčšina Američanov sa už neobáva vylodenia nepriateľskej armády na našich brehoch. Namiesto toho sa obávame nepriateľa, ktorý už pravdepodobne žije medzi nami, možno v našich vlastných štvrtiach.

Útoky ostreľovačov na Beltway’ – 3 týždne pekla pre hlavné mesto krajiny’

John Allen Muhammad a Lee Boyd Malvo spáchali v októbri 2002 počas troch týždňov sériu vrážd nazvanú “útoky ostreľovačov na Beltway”, pri ktorých zabili 10 ľudí.

Moja rodina prežila túto chuť pekla v okrese Montgomery v Marylande – na blízkom predmestí D.C. – kde sa odohral prvý deň streľby. Vražedné besnenie sa začalo blízko domova: Strýko môjho syna, ktorý bol vtedy v tretej triede, bol zastrelený pri čerpaní benzínu na stanici Mobil; záhradník bol zastrelený pri kosení trávnika pred predajňou áut; 34-ročná žena bola zastrelená, keď sedela na lavičke na autobusovej zastávke; a 25-ročná žena bola zastrelená, keď vysávala svoje auto na inej čerpacej stanici. Tieto štyri streľby sa odohrali v priebehu približne dvoch hodín v okruhu niekoľkých kilometrov.

Ďalší ľudia boli zastrelení pred obchodom Michaels a Home Depot.

Trinásťročný študent bol zastrelený, keď prišiel do svojej strednej školy.

Nikto sa necítil bezpečne. Nikto. Zdalo sa, že guľky prichádzajú z ničoho nič. Zaparkovať auto na verejnom alebo komerčnom parkovisku pred vstupom do reštaurácie alebo obchodu zrazu znamenalo flirtovať so smrťou.

Tri týždne plné úzkosti nebolo vidieť ani počuť deti, ktoré by sa hrali vo svojich rodinných dvoroch alebo parkoch. Prestávky v školách pod holým nebom sa zastavili.  Ľudia   vrátane mňa   sa presúvali a tancovali, keď sme tankovali benzín, aby sme sa nestali ľahkými kačicami pre nepolapiteľného ostreľovača.

Spoločenský strach v októbri 2002 bol skutočný. Bol surový. Región, ako aj zvyšok krajiny, sa len nedávno začal uzdravovať a vracať k normálnemu životu po útokoch z 11. septembra 2001, ktoré sa odohrali len 13 mesiacov predtým.

Devatenásť mužov na štyroch súbežných leteckých linkách na niekoľko dní úplne zastavilo komerčnú leteckú dopravu a vyvolalo strach v srdciach národa, ktorý sa dovtedy cítil odolný voči útokom cudzincov na vlastnej pôde.

Dve z týchto lietadiel zničili newyorské dvojičky Svetového obchodného centra, ďalšie lietadlo zničilo vonkajšie prstence jednej strany Pentagonu a štvrté lietadlo pravdepodobne smerovalo do USA. Capitol Building — bolo vďaka hrdinským činom odvážnych pasažierov zastavené a spadlo na pole v strednej Pennsylvánii.

Malá skupina teroristov sa zamerala na najznámejšie stavby nášho národa, ktoré reprezentujú našu armádu, kapitalizmus voľného trhu a zastupiteľskú vládu. Odkaz bol jasný a zreteľný: “Nenávidíme Ameriku a všetko, čo predstavuje.”

‘Ťažko by bolo preceňovať nebezpečenstvo’

Presuňte sa do dnešných dní.

Aby osamelý ostreľovač so svojím mladým pomocníkom dokázal zadržať rukojemníkov v silne chránenom meste, akým je D.C. s jeho početnými policajnými jednotkami, orgánmi činnými v trestnom konaní a rozsiahlou vojenskou prítomnosťou na dlhší čas, pomyslite na škody, ktoré by teraz hordy mužov a žien, ktorí nenávidia Ameriku a kresťanstvo, mohli napáchať na celom našom národe.

Priznajme si to: Vďaka Bidenovej administratíve sa dostali do každého väčšieho mesta a malého mestečka v Amerike, vrátane obrovských oblastí v našom srdci, a teraz sa tam zdržiavajú, a sú pravdepodobne vyzbrojení oveľa sofistikovanejšími a smrteľnejšími plánmi a zbraňami.

Pred mesiacom LifeSiteNews’ Emily Mangiaracina informovala, že bývalí vedúci pracovníci FBI varovali Kongres, že muži vo vojenskom veku z “nepriateľských” národov a regiónov vnikajú do USA cez južnú hranicu, čo výrazne zvyšuje riziko teroristického útoku.

V liste, v ktorom upozorňuje, že hrozba môže byť jednou z najškodlivejších, aké kedy ohrozovali Spojené štáty, 10 vedúcich pracovníkov FBI vo výslužbe varovalo vedúcich predstaviteľov Kongresu, že cez južnú hranicu prichádzajú tisíce mužov vo vojenskom veku z “nepriateľských” oblastí na celom svete.

“Bolo by ťažké preceňovať nebezpečenstvo, ktoré predstavuje prítomnosť vo vnútri našich hraníc, čo je porovnateľne mnohopočetná armáda mladých slobodných dospelých mužov z nepriateľských národov a oblastí, ktorých pôvod, zámery alebo lojalita sú úplne neznáme,” napísali bývalí riadiaci pracovníci.

Viac, vedúci pracovníci FBI uviedli, že od roku 2021 sa mladí muži “cestujúci osamote” s “pochybnou motiváciou” stali “najčastejším profilom osôb, ktoré narúšajú hranice štátu”.”

“Títo muži sú potenciálni operátori v rámci niečoho, čo sa javí ako zrýchlený a strategický prienik, mäkká invázia, ktorej cieľom je získať vnútorný prístup do krajiny, ktorú nie je možné napadnúť vojensky, s cieľom spôsobiť katastrofálne škody, ak a keď to nepriatelia považujú za potrebné,” napísali vyslúžilí predstavitelia FBI.

Pokiaľ sa táto “invázia” nezastaví, Spojené štáty sú “mimoriadne menej bezpečné a chránené,” varovali úradníci.

A čo viac, títo votrelci majú pravdepodobne obrovské množstvo spojencov na univerzitných kampusoch po celej krajine a v našej vláde.

Verní kresťanskí Američania uväznení uprostred

Naše ministerstvo spravodlivosti, ministerstvo vnútornej bezpečnosti, FBI, CIA, NSA a všetky ostatné abecedné agentúry, ktoré boli kedysi určené na ochranu Američanov, sa už zrejme nezaoberajú prítomnosťou radikálnych zahraničných extrémistov. Sú to’domáci konzervatívci, vlastenci, kresťania a najmä tradiční katolíci, ktorí sú teraz pevne v hľadáčiku našich federálnych spravodajských služieb a orgánov činných v trestnom konaní.

Konzervatívni pro-life, pro-rodinní, pro-americkí kresťania sú nebezpečne uväznení uprostred: Tak ako v dňoch “Útokov ostreľovačov v D.C.” a “11. septembra”, aj ja a mnohí moji susedia cítime vo vzduchu nebezpečenstvo.

Povedzte Kongresu, aby zastavil Bidenovu administratívu od financovania vojen na Ukrajine a v Izraeli