Tucker-in-Canada-810x500.jpg

Deň, keď do Kanady prišiel syndróm pomätenosti Tuckera Carlsona: rekapitulácia jeho "turné zaprisahaného nepriateľa

27
Kultúra smrti

Posledný týždeň Tucker Carlson zavítal do veľkej provincie Alberta a predniesol sériu prednášok pre kanadskú verejnosť. Príprava na jeho turné s príznačným názvom “Sworn Enemy Tour” spôsobila menší rozruch po tom, čo Carlson zverejnil propagačné video, v ktorom povedal, že prichádza “oslobodiť Kanadu” od Justina Trudeaua. 

Video bolo, samozrejme, zverejnené v žerte, keďže nič nenasvedčuje tomu, že by Carlson mal v úmysle doslova oslobodiť Kanadu akýmkoľvek spôsobom, ale kanadská ľavica si nemohla pomôcť a musela sa rozplývať. 

RELATED: Tucker Carlson zavolal do kancelárie Trudeaua’aby mu oznámil, že príde ‘oslobodiť’ Kanadu

Liberálny minister dopravy Pablo Rodriguez predviedol svoje typické ufňukané ľavicové politikárčenie, keď vyzval lídra konzervatívcov Pierra Poilievra, aby “odsúdil” Carlsonovo’turné. 

“Mal by mať [Poilievre] odvahu odsúdiť [Carlsona]” povedal reportérovi v Ottawe. Rodrigueza sa opýtali, čo si myslí o tom, že “v Kanade je publikum” pre Carlsona. Rodriguez sa bez váhania uchýlil k epitetám a plytvaniu, keď označil Carlsonovo’posolstvo za “extrémne pravicové” “Nepoložiť otázku, či”to príde do Kanady,” pokračoval, pričom hovoril o “extrémne pravicovej politike,” ako sa domnieva, že tu už je. Samozrejme, Carlson nie je “krajne pravicový” komentátor, jeho politické názory sú technicky vzaté “klasické liberálne”, ak máme byť konkrétni. Ale pre ľavičiara je všetko, čo je napravo od Maa, “doslova nenávistný prejav.” 

Aby sme v šialenstve neprestali, Toronto Star uverejnil karikatúru, ktorá preukázala ohromujúcu a odvážnu kreativitu, akú môže mať len nezvládnutý ľavičiar. 

Podľa Starkarikaturistu si Carlson pri vstupe do krajiny so sebou priniesol tie najhoršie vlastnosti ľudskej povahy. Vidíte, pre ľavicu je Carlson nenávistný klamár, ktorý je navyše rasista. Okrem toho je mizogýn aj sexista, čo je úžasné, pretože oboje v podstate znamená to isté, a to znamená, že Carlson musí byť super-duper sexista. Karikatúra však predstavuje premárnenú príležitosť, pretože mohla Carlsona označiť za homofóbneho, transfóbneho, islamofóbneho a xenofóbneho. Človek by si myslel, že propagandistický plátok sa pokúsi byť trochu presnejší, ak chce Carlsona vykresliť ako najhoršiu ľudskú bytosť v dejinách. Ale možno bol Carlsonov syndróm pomätenosti taký silný, že karikaturista jednoducho prekypoval príliš veľkým spravodlivým hnevom a toleranciou, aby vytvoril premyslenejšiu karikatúru. 

V každom prípade, ak veríme ľavici’na slovo, odrážajú marxistické komentáre a reakcie na Carlsona vôbec to, čo povedal počas svojich zastávok v Calgary a Edmontone?" 

PREHLIADKA: Tucker Carlson’s passionate speeches in Alberta cause Liberal Party meltdown

Smejete sa svojim nepriateľom 

Na začiatku svojho prejavu v Calgary, na veľkú nevôľu svojich nenávistníkov, strávil asi 4 minúty tým, že divákom rozprával, ako veľmi miluje Kanadu. “Táto krajina je najkrajšia krajina, v akej som kedy bol,” povedal. “Krajšia ako Švajčiarsko,” dodal. Hovorím, že tieto poznámky sa zdajú byť pre cudzinca na adresu Kanady veľmi nenávistné. Myslím, že tento muž musí byť doslova nacista. V pravom hitlerovskom štýle vyjadril jasnú alt-right psiu píšťalku s odvážnym tvrdením, že Kanaďania sú neuveriteľne zdvorilí. Hrôza! 

Po tom, ako si získal niekoľko smiechov publika pri vtipoch o psích záprahoch a Molsone, sa dostal k jadru svojho prejavu. 

Carlson povedal publiku, že na boj proti ľavicovej totalite je potrebné “smiať sa na svojich nepriateľoch.”Podstata prvej časti jeho prejavu spočívala v tom, že kanadskí liberáli sú absurdní ľudia, ktorí sa berú príliš vážne, hoci ich líder je človek, ktorý počas medzinárodných turné galapredstavuje v smiešnych kostýmoch a pravicových Kanaďanov nazýva rasistami, hoci práve Trudeau má vo zvyku obliekať sa do čiernej tváre.  

Na adresu ľavice povedal: “Sú’smiešni a je’naozaj dôležité to povedať, pretože to oslabuje ich moc.” 

Ak vezmeme do úvahy smiešnu reakciu kanadských liberálov na jeho prítomnosť v Alberte, musíme uznať, že Carlson má presnú pravdu. Ten človek sotva vkročil na kanadskú pôdu a politici žiadali, aby konzervatívni politici oficiálne odsúdili jeho prítomnosť. 

Pripomínam si nadčasový citát o Satanovi od svätého Tomáša Mora, ktorý povedal: “Diabol…pyšný duch…neznesie, aby sa mu vysmievali.” Rovnako ako Satan, aj luciferiánski liberáli sa stanú chrobákmi a rozhorčenými v okamihu, keď sa zasmejete nad ich smiešnosťou. S odkazom na Trudeaua, ktorého označil za “podivného malého kríženca”, ktorý sa “ukazuje na maškarnom večierku, keď nikto iný nie je, ” povedal, že Kanaďania by sa mu mali “smiať, až sa vám bude tajiť dych”.” 

Liberáli chcú zabiť vaše deti 

Carlson povedal, že liberáli zaviedli “zničenie vás, vašej kultúry, vašej viery a vašich detí.” Aby dokázal svoju pravdu o liberáloch v Kanade — či už sú to liberáli s kartou alebo stúpenci NDP —, vyzdvihol skutočnosť, že ľavicové vlády v Kanade rozdávali maloletým fentanyl. Carlson’neklamal, pretože kanadský’zdravotnícky aparát verejne financoval centrá pre užívanie drog v BC kde sa fentanyl podáva komukoľvek bez ohľadu na vek 

Carlson mal pravdu, keď na to poukázal ako na príklad úplného šialenstva kanadských ľavičiarov, ktorí sa domnievajú, že konanie, ako je podávanie návykových omamných látok neplnoletým, bude nejako prispievať k tomu, čo nazývajú “znižovaním škôd.” 

Riskujem, že budem znieť ako nespratník, ale mal by som povedať, že ak si myslíte, že dávať deťom heroín na lekárske účely je dobrá politika, ste úplný idiot a mali by vás zavrieť do gumovej miestnosti. Nielenže ste hlupák, ale ste aj nebezpečný a mali by vás zaradiť do nejakého registra, aby rodičia mohli byť upozornení, keď sa v okolí objavia takí, ako ste vy. Títo pomätení ľavičiari by mali nosiť náramky na členku, ktoré by ich upozorňovali na GPS vždy, keď sa priblížia k detskému ihrisku na menej ako 300 metrov. Iba úplne šialený a vyšinutý človek posadnutý duchom pekla si môže myslieť, že takáto politika je rozumná, nehovoriac o rozumnej. 

“Ak niekto’dáva fentanyl vašim deťom, čo’to má znamenať?”Carlson sa spýtal publika. “No, snažia sa’zabiť vaše deti.” 

“Skúste to svinstvo v Bulharsku, skúste to v Srbsku,”povedal. “Ako si myslíte, že by to v Srbsku prešlo? ‘We’len dajú malému Voldakovi trochu fentanylu.’Na ďalšiu vetu by si sa ani’nedostal, kým by ťa nezastrelili, pretože sa snažíš zabiť niečie’deti.”  

Tucker Carlson má parrhesiu proroka   

Ak neviete, čo znamená pojem “parrhesia”, je to grécke slovo používané na opis cností biblických prorokov: a Jána Krstiteľa. Je to cnosť, pri ktorej človek nielenže hovorí pravdu slobodne a bez výhrad, ale vzťahuje sa na povinnosť hovoriť pravdu pre spoločné dobro, a to aj s osobným rizikom. Aj keď Carlsona neoznačujem za náboženského proroka — je predsa episkopál, — musím mu bez hanby zatlieskať za to, že hovorí pravdu s maximálnou jasnosťou. Hoci je oveľa viac vecí, o ktorých Carlson hovoril vo svojich prednáškach, vrátane tej v Edmontone, ktorá bola dlhšia, ale obsahovala veľa z toho istého posolstva, jeho nebojácna destilácia pravdy sa dá zhrnúť do niekoľkých viet, ktoré povedal na konci svojej prednášky. 

Vzťahujúc sa na väznenie kresťanských vodcov počas COVID a vypaľovanie kostolov, ktoré Trudeau a jemu podobní zjavne podporovali, povedal: “Ak si myslíte, že hlásanie evanjelia je také nebezpečné, že ľudia, ktorí to robia, musia byť vo väzení…, tak’slúžite niekomu inému ako ľudu Kanady, ak viete, čo tým myslím.” Carlson tu hovorí, že liberáli slúžia Satanovi, a to naozaj slúžia.  

“Je mi jedno, ako veľmi to obliekajú do pasívno-agresívneho, svojpomocného jazyka modernej ľavice,” povedal, pretože takýto jazyk je podľa Carlsona eufemistický pre “tvrdý fašizmus.”  

“Keď sa objavia, a sú to terapeuti s pokročilými titulmi, a pozrú sa vám do tváre a povedia, ‘No v skutočnosti malý Dillon potrebuje len viac fentanylu, malý Dillon je vlastne dievča… a ak s tým’nesúhlasíte, dobre, možno budeme musieť Dillona odviesť do starostlivosti potvrdzujúcej väčšiu starostlivosť.’” 

Dobre teda Carlson dešifroval tento ľavičiarsky dvojzmysel — hypotetický v kontexte rozhovoru, ale až príliš vierohodný — slovami: “Aha, vy’mi odoberiete dieťa, lebo ho nechcem vykastrovať.” 

Carlson dodal, že ľavica to “samozrejme, nikdy nepovie, pretože jasný jazyk je ich nepriateľom… nie sú to ľudia, ktorí sa vám snažia pomôcť, sú to ľudia, ktorí sa vám snažia ublížiť.” 

 Každé slovo z toho, čo Carlson na túto tému povedal, je presne správne. Človeka môžeme v konečnom dôsledku posudzovať len podľa jeho činov, pretože slová sú ošemetné a démoni spravidla podvádzajú so slovami. Keď nechali otvorené obchody s alkoholom a potratové fabriky, ale počas výluk zatvorili kostoly a malé podniky, vieme, že to znamená, že ich politika bola zameraná na poškodzovanie bežného človeka, najmä kresťanov, a zároveň na upokojenie alkoholika a zdravotného bitkára. Keď použili zákon o mimoriadnych udalostiach na potlačenie Konvoja slobody — ktorý federálny súd našťastie označil za neoprávnený — ale neurobili nič, aby sa vysporiadali s národnou mimoriadnou udalosťou, ktorou bolo vypálenie desiatok kostolov po celej krajine, vedeli sme, že podobne ako Nero chcú, aby Kristova cirkev horela a aby vás ovládali až po uši.  

Sú šialenci a sú škvrnou na dejinách tejto veľkej krajiny a nech Boh požehná Tuckera Carlsona za to, že povedal to, čo by mal každý Kanaďan kričať zo striech.  

Je smiešne, že sa ľavica vo svojich patetických rozplývaniach akoby vyhýbala tomu, aby sa zaoberala akýmikoľvek Carlsonovými skutočnými výrokmi. Možno preto, že vedia, že všetko, čo o nich Carlson povedal, je pravda.