shutterstock_1406350349-2-810x500.jpg

Koniec amerického impéria: Blíži sa zmena režimu na Západe?

53
Kultúra smrti

Názory v tomto článku sú názormi autora a nemusia nevyhnutne odrážať názory LifeSiteNews.

Tridsaťročný projekt amerického impéria viedol k zmene režimu doma a nekonečnej vojne v zahraničí. Proces, ktorý pokračoval metódami hlbokého štátu s cieľom podkopať Sovietsky zväz, vyústil do stavu, keď sa demokracia ničí, aby sa mohla brániť.

V prvý januárový týždeň Joe Biden označil hlavného kandidáta na prezidenta za “nebezpečenstvo pre demokraciu.” V Nemecku, opornom bode americkej imperiálnej moci v Európe, sa zeleno-ľavicová globalistická vláda vyhráža zákazom antiglobalistickej opozičnej strany Alternatíva pre Nemecko (AfD).

Okrem odporu voči politike Net Zero a ich podpory hraničných kontrol proti chaosu bez hraníc tieto dve “nebezpečenstvá pre demokraciu” spája ich odpor voči financovaniu “večných vojen” Práve z tohto dôvodu bolo právo zredukované na nástroj skorumpovaného režimu, v akte sebaobrany, ktorý len umocňuje sebapoškodzovanie troch desaťročí smrti a ničenia.

Tieto opatrenia znevažujú vládu práva a nahrádzajú ju vládou režimových právnikov. Ako slobodný svet dospel k tomuto – keď demokraciu treba chrániť jej zničením?"

V tomto článku vysvetlím, odkiaľ sa vzala táto myšlienka amerického impéria, ako je riadená a prečo je jej koniec dobrou správou pre každého, kto si uvedomuje, že jej politika v praxi je na nerozoznanie od politiky satana. V tejto temnote sa objavuje nové svitanie.

Nateraz vám prinášame správy, ktoré vám médiá nikdy nepovedali.

Ríša riadená do úpadku

Spojené štáty sa od pádu Sovietskeho zväzu považujú za impérium. Vďaka neokonzervatívnemu projektu Nové americké storočie boli USA nasmerované k tomu, aby si samy seba predstavovali ako globálne impérium podporované vojenskou silou. Ide o neokonzervatívny projekt, ktorý zdedil mašinériu “stínovej zahraničnej politiky” určenú na zvrhnutie globálneho komunizmu.

Neriadi ju Kongres, Senát a dokonca ani prezident.

Riadenie impéria vykonáva ministerstvo zahraničných vecí, ktoré už 30 rokov ovládajú neokonzervatívci. Ich politika zmeny režimu spôsobila medzinárodný chaos – a úplne skorumpovala demokraciu na liberálnom Západe, ktorému vládne.

Svoju pozornosť obrátilo od zahraničných nepriateľov k “domácim extrémistom” – čo je názov pre ľudí, ktorí sa stavajú proti zločineckému režimu. V Európe predniesol hlavný komisár EÚ 16. januára na Svetovom ekonomickom fóre alarmujúci procenzúrny prejav, v ktorom varoval pred potrebou, aby “krajiny … podniky a demokracie” v najväčšom volebnom roku v histórii spolupracovali proti “dezinformáciám a dezinformáciám….”

Ursula von der Leyenová’vo svojom prejave poukázala na obrovskú paniku v impériu z nekontrolovaného vypuknutia demokracie. Má za sebou dlhú históriu presadzovania cenzúry, ktorá trvá už viac ako 20 rokov. Útok na slobodu prejavu však nie je jediným rozmerom toho, čo sa často formuluje ako “obrana” demokracie.

S zničenie ropovodu Nordstream zaútočilo americké impérium aj na krajiny, ktoré boli jeho takzvanými priateľmi. Nie je to žiadna novinka. Súčasný minister zahraničných vecí USA Antony Blinken začal svoju kariéru prácou z roku 1987, v ktorej vyzýval na zničenie dodávok plynu z Ruska do Nemecka. V cenzúre a sabotáži má vedenie režimu dlhý rodokmeň – a súčasné zatmenie ich moci odráža zatmenie inej ríše zla, ktorej kolaps poskytol vákuum pre vstup ich odpornej povahy.

S pádom Sovietskeho zväzu pokračovala neokonzervatívna frakcia v operáciách pôvodne koncipovaných v rámci takých rámcov, ako je CIA podporovaná National Endowment for Democracy s cieľom destabilizovať komunistické impérium.

Našla nepriateľov po celom svete, aby ospravedlnila svoj obrovský vojenský rozpočet, a od roku 2001 uvrhla Spojené štáty do približne 9 biliónov dolárov dlhu , pričom podporovala smrť a ničenie doma i v zahraničí.

Toto je príbeh o tom, ako sa zmena režimu vrátila domov.

Vojny, ktoré nikto nevyhral

Nijakú z “vojen proti terorizmu” proti “osi zla” alebo diktátorom - nepriateľom demokracie sa nepodarilo vyhrať. Boli prehraté za obrovskú cenu – v ľudských životoch, peniazoch a za cenu straty medzinárodnej moci a prestíže.

A čo viac, techniky podvratnej činnosti používané na démonizáciu a destabilizáciu cudzích krajín sa čoraz viac používajú aj doma. V USA je dnes normálne kriminalizovať jedinú demokratickú alternatívu voči skorumpovanému režimu, ktorý nemá riešenia na problémy, ktoré sám vytvoril.

‘Demokracia’ v zahraničí, cenzúra doma

Druhá technika cenzúry sa prezentuje ako boj proti “dezinformáciám” a “falošným správam.”Toto je politika impéria, v ktorom sa rozum stal zradou a argumenty pre život útokom na ľudské práva. 

Vrcholom oslobodenia žien”bolo predtým “právo” zavraždiť vlastné potomstvo. Slovo “národ” pochádza z latinského slova pre “deti toho istého pôvodu.”Presadzovaním tohto práva impérium propaguje národnú samovraždu ako cnosť, ako aj schvaľuje praktizovanie ľudských obetí v masovom meradle.

V tomto režime je “nenávistným prejavom” dokonca aj modlitba.

Čítajte: Irský katolícky politik odsudzuje navrhovaný ‘nenávistný prejav’ zákon, zákaz modlitieb v blízkosti potratových tovární

Najvážnejšie krivdy ako ľudské práva

Najvyšším stupňom ľudských práv je teraz zničenie prirodzeného poriadku samotného ľudstva. Fenomén transrodovosti je prostriedkom na rozpustenie Boha a Bohom daného poriadku ženy, muža a samotného stvorenia v erotizovanej forme uctievania technológií.

Vhodný symbol pre ‘vek hriechu’

Fenomén transrodovosti nie je “otázkou kultúrnych vojen”. Je to priemysel, ktorý sa otvorene hlási k satanovi vo svojich cieľoch a prostredníctvom obrazov, ktoré používa na reprodukciu prostredníctvom sociálnej nákazy v mysliach vnímavých a mladých ľudí.

Deje sa tak prostredníctvom tých istých masmédií, ktoré cenzurujú dôkazy proti výlukám, “vakcínam,” a oslavujú kriminalizáciu legálnej opozície.

V tejto ríši sa priemysel smrti predáva ako biznis najvyššej cnosti. Oponovať im je nenávistný prejav. Je nepriateľskou propagandou pýtať sa, prečo nemôžeme mať niekedy mier namiesto provokácie permanentnej vojny.

Je to politika permanentnej vojny, ktorej obrovská mocenská sila vplyvu urobila z amerického sna živú nočnú moru.

Politika národnej samovraždy

Vojnový priemysel propaguje politiku národnej samovraždy ako cnosť. Jedným z príkladov je globálna agenda Net Zero, ktorá urýchlila kolaps nemeckého hospodárstva. Podpora mimovládnych organizácií, ako je napríklad organizácia Georgea Sorosa, ktorá je globálnou silou na podporu potratov, je pilierom západnej liberálnej “občianskej spoločnosti.”

Sama kríza masovej migrácie sa premenila na podporu “rozmanitosti.”Nikto z masmédií však nedá do súvisu ničenie národov, ako sú Líbya, Irak, Sýria, Afganistan a Ukrajina, a obrovské množstvo ľudí, ktorí teraz utekajú na Západ.

Cnosti z necností

Zmena režimu urobila z necností národnú samovraždu, aby z nich urobila cnosti z nevyhnutnosti. Je potrebné používať “práva LGBTQI” ako prostriedok démonizácie národov, ktoré označíte za dávku “demokracie” – čo znamená zmenu režimu rozvratom alebo násilím.

Je potrebné urobiť z prijatia miliónov masových migrantov každý rok cnosť, pretože politika rozbíjania národov bude aj naďalej vyháňať týchto ľudí z ich domovov do vášho.

Nedávne vyhlásenia izraelskej vlády v otázke Palestínčanov sú úprimnou pripomienkou dôsledkov večnej vojny. Dva milióny Palestínčanov v Izraeli môžu “odísť do Írska alebo do púšte,” ako nedávno povedal a zároveň vyzval na jadrový úder na Gazu.

Prečo americké impérium podporuje Izrael?"

Americké impérium je prostredníctvom ministerstva zahraničných vecí do veľkej miery riadené ľuďmi, ktorí sú osobne lojálni voči Izraelu. Sám Antony Blinken to povedal a jeho nevlastný otec Samuel Pisar bol celoživotným sionistom s konexiami cez Roberta Maxwella – otca Ghislaine – na izraelskú vojenskú rozviedku.

Neokonzervatívny projekt založili William Kristol a Robert Kagan, dvaja silne proizraelskí Židia. Kaganova’manželka, Victoria Nulandová, je ďalšou a v súčasnosti je námestníčkou ministra zahraničných vecí USA. Dohliadala na operácie na zmenu režimu vo viacerých administratívach USA, pričom sa osobne podieľala na prevrate na Ukrajine v roku 2014. Nulandová slávne potvrdila dominanciu USA pri menovaní nastupujúceho ukrajinského kabinetu, keď vtedajšiemu veľvyslancovi USA Christopherovi Pyattovi povedala: “F*** the E.U.”

Izraelská loby je taká mocná, že financuje mnohé kampane politikov’, pričom prezident Biden je vôbec najväčším príjemcom finančných prostriedkov od izraelskej loby. Pozri tento zoznampre ďalších.

Náhle zastavenie diplomatickej kariéry bývalého veľvyslanca USA Chasa Freemana’je toho príkladom. Jeho vymenovanie v roku 2009 vtedajším prezidentom Barackom Obamom zablokovala očierňujúca kampaň AIPAC, mocného Amerického výboru pre izraelské verejné záležitosti.

Jeho kariéru ukončili za to, že bol “realista” –, teda za realistické presadzovanie záujmov USA. Po tom, ako mu táto mocná loby zničila kariéru, pokračovala v tom, že ho nazvala “krakatom” – za to, že nepoznamenal, že mu táto mocná izraelská loby zničila kariéru.

V októbri 2009 povedal:

Je zrejmé, že my Američania už nedokážeme viesť serióznu verejnú diskusiu ani nezávisle posudzovať záležitosti, ktoré majú veľký význam pre našu krajinu, ako aj pre našich spojencov a priateľov.

Jeho komentáre boli odsúdil Washington Post ako “antisemitskú konšpiračnú teóriu” (moja fráza, nie Post‘s).

V skutočnosti Izrael zostáva najväčším príjemcom pomoci USA. Po vypuknutí vojny, v ktorej je teraz dokázané, že väčšinu izraelských obetí zabil Izrael 7. októbra, prezident Biden vyzval, aby sa Izraelu poslalo ďalších 14 miliárd dolárov. USD k bežným 3 - 4 miliardám, ktoré USA darujú v každom inom roku. Príspevky USA zvyčajne stúpajú, keď je Izrael vo vojne, ako ukazuje tento odkaz.

Izraelský’premiér Benjamin Netanjahu sa povedal, že je “hrdý” na to, že zničil akúkoľvek nádej na palestínsku vlasť, a dúfa, že pritiahne USA.USA do veľkej vojny vyprovokovaním konfliktu, ktorý Izrael nemôže vyhrať sám.

Je to izraelský jadrová doktrínaodpáliť jadrové rakety na európske, ruské a blízkovýchodné mestá, ak by čelil takej “existenčnej hrozbe”, akú sa Netanjahu snaží vyprovokovať.

Izraelskí politici v minulosti vyzývali na “atómovú bombu na Berlín,” a v posledných mesiacoch požiadali o použitie “zbraní súdneho dňa” na Palestínčanov.

Nový režim prichádza

S izraelským premiérom vyhlásil, že udrie priamo na Irán, zdá sa, že pokusy Antonyho Blinkena’o sprostredkovanie mieru na hranici úplne zlyhali.

Blinkenova’dlhá história mocenských hier sa zrejme skončí neslávne. Bola to jeho dizertačná práca Ally Against Ally z roku 1987, v ktorej tvrdil, že USA by mali zničiť dodávky plynu z Ruska do Nemecka’aby si udržali moc USA nad Európou.

V súčasnosti je jediným prostriedkom na zabezpečenie imperiálnej nadvlády v Nemecku kriminalizácia ľudovej strany, ktorá sa stavia proti politike národnej samovraždy, ktorú im naordinoval Blinken a jeho frakcia ministerstva zahraničných vecí.

Čítajte: Nemecký’vicekancelár odmieta vylúčiť kriminalizáciu antiglobalistickej strany AfD

Výber pre americké impérium už nie je medzi globálnou dominanciou alebo mierovou dividendou. Je to prípad prežitia. Oranžový muž je možno pre mnohých zlý, ale pre biznis nie je taký zlý ako raketová zmena režimu. V skutočnosti sa zdá, že mnohí v samotnom režime v ňom teraz vidia jediného schopného herca na preplnenom javisku druhoradých umelcov.

Práve z tohto dôvodu sa teraz dokonca niektoré frakcie hlbokého štátu mobilizujú, aby sa pripravili na Trumpovo víťazstvo. The New York Times tento týždeň zverejnil, že “v súkromí mnohí obchodní a politickí lídri na Svetovom ekonomickom fóre tvrdia, že očakávajú návrat Donalda Trumpa do Bieleho domu.”

Až Alex Soros povedal, že Trumpovo víťazstvo je “hotová vec,” nadchádzajúce voľby predznamenávajú koniec tejto iterácie amerického impéria, pričom dôjde k dramatickej revízii amerického zahraničnej politiky.

Pred pravdepodobným predbežným rozsudkom o genocíde proti sebe vyhlásenej politike Netanjahuovej vlády hľadá americké ministerstvo zahraničných vecí spôsob, ako sa od Izraela dištancovať. Kroky k mierovej dohode sprostredkovanej Saudskou Arábiou sú jedným z náznakov toho, kam vietor fúka.

Uprostred vojnovej hmly sa vynára jasná cesta pre novú zmenu režimu v novembri 2024 – cestu späť k realite a preč od večnej vojny.

Čoskoro: LifeSiteNews’ exkluzívny pohľad na novú Trumpovu zahraničnú politiku