GettyImages-1164968049-810x500.jpg

BREAKING: Henry Kissinger, architekt kontroly populácie, zomrel vo veku 100 rokov

41
Kultúra smrti

Henry Kissinger, jeden z najvplyvnejších diplomatov posledných desaťročí, zomrel vo veku 100 rokov.

Jeho úmrtie oznámila 29. novembra jeho geopolitická poradenská spoločnosť Kissinger Associates Inc. Kissinger pôsobil ako minister zahraničných vecí USA počas Fordovej a Nixonovej administratívy a bol poradcom obchodných lídrov, ako aj mnohých demokratických a republikánskych politikov vrátane niekoľkých prezidentov. Bol jedným z architektov programu globálneho vyľudňovania a globalistického Svetového ekonomického fóra (WEF).

Kissinger formoval zahraničnú politiku USA, najmä v 70. rokoch za prezidentov Richarda Nixona a Geralda Forda. V roku 1973 získal veľmi kontroverznú Nobelovu cenu za mier za ukončenie americkej intervencie vo Vietname. Dvaja členovia poroty Nobelovej ceny odstúpili, pretože sa objavili otázky o tom, že Kissinger umožnil tajné bombardovanie Kambodže.

Kissinger bol okrem svojej verejnej úlohy v zahraničnej politike USA kľúčovým lídrom v programe globálnej depopulácie. V memorande štúdie národnej bezpečnosti z roku 1974 nazvanom “Kissingerova správa,” ktoré bolo odtajnené v roku 1989, obhajoval politiku drastického zníženia pôrodnosti na celom svete s cieľom bojovať proti takzvanému “preľudneniu.”Jeho plán sa stal skutočnosťou o rok neskôr, keď prezident Gerald Ford podpísal Rozhodnutie o národnej bezpečnosti 314.

Kissinger bol navyše mentorom Klausa Schwaba’a pomohol mu založiť globalistický WEF. Krátko po vypuknutí krízy COVID v roku 2020 Kissinger vyzval na vytvorenie globálneho “postkoronavírusového poriadku” a odporučil pretvorenie globálneho poriadku podobne ako Klaus Schwab’plán, ktorý ešte v tom istom roku vydal vo svojej knihe COVID-19: Veľký reset.

PREČÍTAJTE SI: Tu’je to, čo chcú lídri Svetového ekonomického fóra presadiť na tohtoročnej konferencii v Davose