Untitled-16-810x500.png

Globálna tyranská vláda nie je vzdialenou hrozbou budúcnosti. Je to jasné a prítomné nebezpečenstvo

0
Kultúra smrti

Novinka: na rozdiel od obáv konšpiračných realistov globálna vláda nie je vzdialenou hrozbou, ktorá by na nás čakala v nejakej potenciálnej dystopickej budúcnosti.

Nie, nie je to hrozba budúcnosti. Pravdou je, že globálna vláda je už&nbspzriadená a&nbspfunguje. Tu. Teraz.

V skutočnosti sa to ani nedeje v&nbsptajnosti. Deje sa to’tým najviditeľnejším možným spôsobom: večierkom.

ČÍTAJTE: WHO, OSN presadzujú nebezpečné lži o potratoch pomocou novej prebudenej aplikácie

Ops! Povedal som “strana”? Samozrejme, myslel som “Konferenciu zmluvných strán”, alias mechanizmus, prostredníctvom ktorého jednotlivé národné štáty už desaťročia dobrovoľne odovzdávajú svoju suverenitu globalistickým technokratom.

Nikdy ste nepočuli o “Konferencii zmluvných strán”, protestujete? Samozrejme, že ste počuli. O konferencii zmluvných strán Rámcového dohovoru OSN o zmene klímy (UNFCCC) hovorím takmer každý rok. V skutočnosti sa ňou’zaoberám minimálne od KOP 15 v Kodani roku 2009. Aby sme nezabudli, rok 2009 bol rokom, keď predseda EÚ (a policajt Bilderbergu) Herman von Rompuy vyhlásil za “prvý rok globálnej vlády,” konkrétne uviedol konferenciu zmluvných strán v Kodani ako “ďalší krok ku globálnemu riadeniu našej planéty.”

Vskutku ďalší krok.

Presuňte sa do roku 2023. Globalisti tankujú palivo do svojich súkromných lietadiel a limuzín so šoférmi na ďalšiu slávnosť vína a večere – tentoraz COP 28 v Dubaji. Áno, je to’už len otázka týždňov, kedy budeme svedkami každoročného rituálu týchto budúcich globálnych vládcov, ktorí priletia tryskáčom, aby nás, obyčajných ľudí, poučili o tom, ako’nerobíme dosť pre záchranu planéty.

Ale viete, čo je COP skutočne ? A vedeli ste, že Konferencia zmluvných strán UNFCCC’je nie je jedinou konferenciou zmluvných strán, ktorú de facto riadi globálna vláda? A vedeli ste, že skutočným zmyslom takzvanej “pandemickej zmluvy” Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) je zriadiť ďalšiu komoru COP v tejto čoraz viac nafukujúcej sa tieňovej vláde?"

Vstúpte, pripútajte sa a držte sa. Čaká vás’jedna z najdôležitejších lekcií vášho života.

Čo’je COP?"

Na jednej úrovni je celý koncept “konferencie zmluvných strán” – alebo, v globalese, “COP” – je rovnako jednoduchý a priamočiary ako neškodný.

Postačí sa opýtať našich <sarc>priateľov</sarc> na stránke Climate.gov, ktorí poskytujú túto definíciu COP v súvislosti s každoročným samitom UNFCCC:

COP je medzinárodné klimatické stretnutie, ktoré každoročne organizuje Organizácia Spojených národov. COP je skratka pre ‘Konferenciu zmluvných strán,’ čo znamená tých krajín ktoré pristúpili – sú ‘zmluvnou stranou,’ v právnom zmysle – medzinárodnej zmluvy s názvom Rámcový dohovor OSN o zmene klímy (UNFCCC). Zmluvné strany tejto zmluvy sa zaviazali prijať dobrovoľné opatrenia na zabránenie ‘nebezpečným antropogénnym [človekom spôsobeným] zásahom do klimatického systému.’

Všimnite si, ako priateľskí ľudia na stránke Climate.gov (ktorú vám prináša Národný úrad pre oceány a atmosféru!) radi zdôrazňujú, že podľa podmienok UNFCCC sa “zmluvné strany” zaviazali zákonne prijať dobrovoľné opatrenia , aby zabránili nebeským drakom spáliť planétu.

Relaxujte, chlapci, všetko je to’dobrovoľné*!

[*Vy’ste len právne zaviazaní to urobiť]

Čítajte: ‘Controligarchs’ obnažuje nočnú moru spoločnosti, ktorú globalistické elity pripravili pre ľudstvo

V skutočnosti si všimnete, že toto zvláštne napätie povinného/dobrovoľného preniká celou Klimou.gov’písomnú správu o COP a akýkoľvek počet podobných vysvetľujúcich článkov o COP.

Strany sa dohodli na konkrétnych cieľoch obmedzenia ľudských emisií skleníkových plynov (vrátane oxidu uhličitého, metánu, oxidu dusného a plynov obsahujúcich halogény, ako sú freóny) na konkrétne množstvo do určitého roku v budúcnosti. Krajiny, ktoré sa zúčastňujú na zmluve, vypracúvajú svoje vlastné dobrovoľné záväzky – známe ako národne stanovené príspevky – na splnenie dohodnutých cieľov. Krajiny môžu slobodne rozvíjať kombináciu politík, ktoré sú pre ne najhospodárnejšie alebo najvýhodnejšie. O svojich úspechoch alebo neúspechoch pri plnení dobrovoľných cieľov musia informovať na výročných zasadnutiach COP. [Zvýraznenie pridané]

Hmmm. Súhlasia “s konkrétnymi cieľmi”, ale “vypracúvajú svoje vlastné dobrovoľné záväzky” na splnenie týchto cieľov a musia “podávať správy” o svojom pokroku pri dosahovaní týchto “dobrovoľných” cieľov.

Už ste zmätení? Dobre. Potom budú globalisti radi, že’robia svoju prácu správne.

Viete, títo technokratickí intrigáni si uvedomujú, že nikto sa nebude obťažovať s tým, aby si vyhrabal (nehovoriac o tom, že by si skutočne prečítal) samotný Rámcový dohovor o zmene klímy .

Uvedomujú si, že bežní ľudia majú dosť starostí už len s tým, aby pracovali od 9 do 5 a vystačili si s peniazmi, takže’nie sú schopní objaviť tyranské pravidlá, ku ktorým ich ich vláda právne zaviazala podľa článku 4 dohovoru o zmene klímy.

A uvedomujú si, že nikto sa nebude namáhať sledovať nitky a prísť na to, že Rámcový dohovor OSN o zmene klímy nie je jediná nadnárodná, suverenitu porušujúca, globalistická zmluva, ktorá podpisuje celé národy pod agendu OSN. Existuje aj Dohovor o zákaze chemických zbraní a Dohovor OSN proti nadnárodnému organizovanému zločinu a Štokholmský dohovor a ohromujúci rad podobných medzinárodných dohôd.

A aj keby sa priemerný Joe a Jane zoznámili so všetkými týmito rôznymi dohovormi a so všetkým, k čomu tieto dohody zaväzujú ich krajinu, nedali by si námahu prečítať si rokovací poriadok, ktorý diktuje, ako tieto “konferencie zmluvných strán vlastne prebiehajú.

Teda nikdy si neprečítajú Pravidlo 30 Konferencie zmluvných strán UNFCCC:

Zasadnutia konferencie zmluvných strán sú verejné, pokiaľ konferencia zmluvných strán nerozhodne inak.

Alebo článok 32:

Nikto nesmie vystúpiť na zasadnutí konferencie zmluvných strán bez predchádzajúceho povolenia predsedu.

Alebo článok 42:

Rozhodnutia o vecných otázkach sa prijímajú konsenzom, s výnimkou rozhodnutí o finančných otázkach, ktoré sa prijímajú dvojtretinovou väčšinou hlasov.

A ak by sa nejakým malým zázrakom zhodli na Rokovacom poriadku Konferencie zmluvných strán UNFCCC, tak vtedy zistia, že sa ešte ani nepoškriabali po povrchu.

Prečo?

Pretože tu nie je len jediný a KOP pre Rámcový dohovor OSN o zmene klímy, existujú tiež jednotlivé COP pre podskupiny UNFCCC, ako Kjótsky protokol a Parížska dohoda.

Čítajte: Pápež František povedie medzináboženské podujatie na boj proti ‘klimatickým zmenám’ na konferencii OSN COP28

A je tu KOP pre Dohovor OSN o boji proti dezertifikácii.

KOP pre Dohovor OSN proti nadnárodnému organizovanému zločinu.

KOP pre Dohovor o chemických zbraniach.

A COP pre Stockholmský dohovor a COP pre Rotterdamský dohovor a COP pre Baselský dohovor a COP pre Viedeňský dohovor a Montrealský protokol.

Takže vidíte, globálna vláda je už tu. Funguje prostredníctvom siete dohovorov a dohôd, ktoré zaväzujú vlády konať určitým spôsobom a zaväzujú ich k dosiahnutiu rôznych cieľov v najrôznejších oblastiach.

A hádajte čo? Akokoľvek je to všetko zlé, onedlho to’bude ešte horšie.

WHO: nová COP na bloku

Pamätáte si na ten dokument WHO, ľudovo nazývaný “pandemická zmluva”, pred ktorým som’bil na poplach over a over a over a over za posledné dva roky?"

No, už sa to’nenazýva “pandemická zmluva”. Z predchádzajúceho formálneho názvu “dohovor, dohoda alebo iný medzinárodný nástroj WHO o prevencii, pripravenosti a reakcii na pandémie” sa teraz zmenil na o niečo menej ťažkopádny názov “Dohoda WHO o pandémiách”; najnovší návrh tejto dohody bol zverejnený pred tromi týždňami. Už ste si ju prečítali?"

Ak ste si prečítali tento dokument, všimli by ste si všelijaké strašné veci ukryté hlboko v tom lese právnického jazyka  ako napríklad znepokojivo vlnitý jazyk použitý na opis “infodemického problému a sprievodné riešenie cenzúry internetu, ktoré obaja Tedros a UNESCO teraz otvorene túžia.

Takisto ste si tiež bezpochyby všimli niečo relevantné k dnešnej&nbsptématike zahrabané na strane 24:

Oh, of course.

Ano, toto je ťah priamo z príručky globalistov: odlákať pozornosť všetkých slovom “zmluva”, aby si mysleli, že ide o dokument, ktorý si bude vyžadovať osobitnú ratifikáciu ich národným parlamentom alebo kongresom, a potom na nich vyrukovať s “dohodou”, ktorá vo väčšine prípadov úplne obíde politický proces. A potom, ako coup de grâce, vloží článok, ktorým sa zriadi úplne nová byrokracia, ktorá bude slúžiť ako de facto ruka globálnej vlády – ktorá potom môže kedykoľvek v budúcnosti prepracovať a prepísať globálne zdravotné pravidlá podľa vlastnej vôle.

Je to zlomyseľné. Je to diktátorské. Je to parodia. Ale musíte uznať, že je to’geniálne.

Čítajte: Elon Musk blasts ‘death cult’ of far-left ‘extinctionists’ who view ‘humanity as a plague’;

Pokiaľ táto dohoda (alebo niečo veľmi podobné) dostane pečiatku na 77. Svetovom zdravotníckom zhromaždení v Ženeve v máji budúceho roka, väčšina ľudí nebude’rozumieť tomu, čo sa práve stalo, rovnako ako nerozumeli tomu, čo sa stalo, keď UNFCCC založila svoju COP alebo ktorákoľvek z týchto ďalších globalistických inštitúcií prvýkrát založila svoje COP.

Takže pre tých, ktorí sa nemôžu obťažovať prečítať si Pandemickú dohodu WHO (alebo dokonca len článok 21 tejto dohody), tu sú najdôležitejšie body:

[. . . .]

[. . .]

[. . .]

ČÍTAJTE: Kanadská vláda’t akceptovala riziká očkovania COVID’ neznáma bezpečnosť a účinnosť, odhalila zmluva so spoločnosťou Pfizer

Tam to je. Globálna vláda sa chystá prevziať jurisdikciu nad vaším zdravím. Práve zriaďuje svoj riadiaci orgán na vypracovanie pravidiel, ktoré budú kontrolovať reakciu vašej vlády’na ďalšiu vyhlásenú podvodnú epidémiu. A takmer nikto z verejnosti ani netuší, že sa to deje.

Máte nejaké otázky?

Myslel som si, že nie.

Samozrejme, niekto môže namietať: “Nebojte sa! Tam sa čierne na bielom píše, že rokovací poriadok a financovanie tohto orgánu sa musí prijať konsenzom! Ani traja z týchto technokratov sa nedokážu dohodnúť na tom, čo budú jesť na obed, takže sa nikdy o ničom nerozhodne!”

Ale ak do vznesiete túto námietku, potom je jasné, že ste nikdy nevideli, čo tento typ “konsenzuálna dohoda” vyzerá v procese WHO. (SPOILER: zahŕňa zmäteného starčeka, ktorý sa nejasne spýta, či je výbor pripravený schváliť návrh, desať sekúnd sa obzerá po miestnosti s polospiacimi byrokratmi, vyhlási, že návrh bol schválený, a potom musí zopakovať svoje vyhlásenie, aby zhromaždení funkcionári a sysle vedeli, že je to ich signál na potlesk.)

Takto bude uvedený do života váš budúci globálny vládny orgán. Takto si stanoví svoj rokovací poriadok (ktorý môže byť zložený z akýchkoľvek falošných balónových pravidiel, ktoré sa im zachce). Takto vytvorí svoj mechanizmus financovania: v priehľadnom podvode, ktorý je paródiou na “demokraciu”, o ktorej títo vládcovia predstierajú, že je im drahá.

Takto sa končí suverenita

Sklapni, konšpiračný teoretik!” hovoria profesori, politici a poslušní prisluhovači establišmentu v tlači, keď sú konfrontovaní s argumentmi uvedenými v tomto úvodníku. “Tento biznis s COP nie je globálna vláda a nie je ničím nekalý. Veď vaše vlády sa dobrovoľne zaviazali k týmto dohodám, a teda k tomu, že budú viazané akýmikoľvek rozhodnutiami COP!”

Tažko s tým polemizovať, však?

Pokiaľ, samozrejme, nepochopíme, že svojvoľné prijímanie pravidiel a obmedzení našimi vládami bez nášho súhlasu je práve problém.

Najprv nás naši (s)volení zástupcovia podpíšu pod zastrešujúce, nezodpovedné medzinárodné orgány, ako sú OSN a WHO. Potom vymenovali bezmenných/beztvárnych byrokratov, aby pôsobili ako naši nevolení zástupcovia v týchto orgánoch, ktorí nás podpisujú pod dohovory a dohody, o ktorých väčšina z nás ani&nbspnevie, že existujú. Tieto dohovory a dohody potom “zaväzujú” naše národné vlády, aby podnikli určité kroky alebo sa zdržali určitých iných krokov. Nakoniec tie isté vlády prijmú právne predpisy, ktoré z týchto záväzkov, cieľov a obmedzení urobia zákony našej krajiny.

Čítajte: Bidenov’Pentagón je na najlepšej ceste vynaložiť od roku 2021 na ‘iniciatívy v oblasti rozmanitosti’269 miliónov dolárov

Ale toto všetko je “dobrovoľné,” vidíte? Je to’všetko nad rámec zákona. Neexistuje žiadna globálna vláda  iba globálne dohovory, ktoré sa zmluvné strany dohodli dodržiavať.

A aby sme ešte viac primiešali soľ do rany, tí istí overovatelia faktov, ktorí by popreli, že táto sieť dohovorov a dohôd v skutočnosti predstavuje de facto globálnu vládu, nám budú tiež tvrdiť, že tieto dohody nezachádzajú dostatočne ďaleko pri odstraňovaní akéhokoľvek nároku na národnú suverenitu z medzinárodného systému.

Pýtajte sa Mostafu El-Haraziho a Noor Iršaidatovej. Sú to dvaja študenti doktorandského štúdia na Carey School of Law, ktorí napísali op-ed pre Kleinmanovo centrum pre energetickú politiku minulý rok, v ktorom lamentovali:

Co však [v UNFCCC] chýba, je ‘mechanizmus presadzovania;’ ustanovenie, ktoré by výslovne odrádzalo zmluvné štáty UNFCCC od nedodržiavania záväzkov prostredníctvom pokút alebo právomoci medzinárodného súdu, ako je Medzinárodný súdny dvor.

Alebo sa spýtajte chvastúňov zo ScienceDirect, ktorí vo svojom prehľade UNFCCC nariekajú nad jeho bezzubosťou: “[T]on UNFCCC obsahuje len málo konkrétnych požiadaviek a najmä žiadnu vynútiteľnú požiadavku, aby signatári znížili emisie skleníkových plynov.”

Alebo sa spýtajte odborníkov ako Robert Keohane a David Victor, ktorých článok z roku 2016 Nature na tému “Spolupráca a nezhody v globálnej klimatickej politike” tvrdí: “Účinné zmierňovanie klimatických zmien si bude vyžadovať hlbokú medzinárodnú spoluprácu, ktorú je oveľa ťažšie zorganizovať ako doteraz pozorovanú plytkú koordináciu.”

Ale ako hovorím, ani jeden človek z tisícky nevie o Rámcovom dohovore o zmene klímy, Bazilejskom dohovore alebo navrhovanej konferencii zmluvných strán WHO a ani jeden človek z milióna nevie, k čomu ktorýkoľvek z týchto orgánov “dobrovoľne” zaväzuje členské strany.

Chcete radšej sledovať športový zápas alebo čítať stostranový dokument plný zložitého právneho žargónu? Radšej by ste si vyšli na večer do mesta s priateľmi, alebo sa venovali štúdiu organizačnej schémy nejakej obskúrnej zložky byrokracie OSN?

PREČÍTAJTE SI: ‘Shot Dead’ film rozpráva srdcervúce príbehy mladých ľudí, ktorí zomreli po očkovaní COVID

Presne tak. Ako som už’mal dôvod poznamenať, Koniec sveta vás unudí k slzám.

Takže ak zahynieme z nedostatku vedomostí, ako sa nám potom bude dariť?

Ak sa dozvieme viac o týchto nástrojoch kontroly, tak’

Konkrétne môžeme čeliť globalistickej agende tým, že sa dozvieme viac o zmluvách, dohodách a dohovoroch, ktoré čoraz viac riadia naše životy. Potom môžeme svoje vedomosti pretaviť do hnutia. Budeme vedieť, že’robíme pokroky, keď sa snaha o vystúpenie z WHO (a vystúpenie z OSN, keď už sme v tom) stane jedinou politickou témou, o ktorej majú ľudia záujem hovoriť. A’budeme vedieť, že’sme skutočne uspeli, keď tí istí ľudia začnú hovoriť o individuálnej suverenite a našom prirodzenom práve vystúpiť z každého vládneho systému kontroly.

Syzifos, zoznám sa so skalou. Šťastné valcovanie!

Prevzaté so súhlasom Corbett Report.