dan_andrews_getty_1-810x500.jpg

Austrálsky tyran COVID Daniel Andrews odstúpil a zanechal po sebe obludné dedičstvo

40
Kultúra smrti

Daniel Andrews, politický líder zodpovedný za najkrutejšie blokády COVID na svete, oznámil svoju rezignáciu. Zanecháva za sebou záznam o štátom podporovanej divokosti, vládnej kriminalite a katastrofálnom oslabení deľby moci. Vládne násilie bolo rozpútané na ľuďoch spôsobom, ktorý nemá vo viktoriánskej histórii obdobu. 

Andrews uzamkol štát na 262 dní. Predstavovalo to istú formu domáceho väzenia, v podstate uvalenie trestu odňatia slobody. Uväznenie niekoho proti jeho vôli je vo viktoriánskom zvykovom práve definované ako “úmyselné zbavenie slobody inej osoby“prostredníctvom fyzickej sily, hrozieb alebo nátlaku za okolností, keď druhá osoba s tým nesúhlasí a nemá žiadne primerané možnosti úniku.”To Andrews urobil, keď použil políciu, aby sa uistil, že väzni budú “utekať” len na krátky čas. 

Potom nútil obyvateľstvo k hromadnému očkovaniu, pričom sa vyhrážal zamestnávateľom, ak nebudú nútiť svojich zamestnancov, aby sa dali aspoň dvakrát tzv. zaočkovať (vedel, že je príliš ťažké kontrolovať jednotlivých pracovníkov). Zamestnávatelia v strachu z pokút vyhoveli, čo znamenalo, že každý, kto sa chcel osobne rozhodnúť, že si nevezme netestovaný liek, nemohol zarábať. Ľudia, ktorí potrebovali zamestnanie, aby prežili, sa tomu neochotne podriadili. Išlo o nátlak, ktorý je v rozpore s Norimberským kódexom a základnou lekárskou etikou. 

Andrews sa pri tom nezastavil. Na otrasnej tlačovej konferencii povedal, že ľudia, ktorí sa rozhodli nenechať sa pichnúť, budú “vylúčení zo spoločnosti, ” akýsi lekársky apartheid uvalený na občanov. Tí, ktorí neboli očkovaní, nesmeli chodiť ani do kaviarní. Boli obmedzení na nákup potravín a liekov pod podmienkou, že budú nosiť masky.  

Nebolo to len nechutné, bolo to štátom podporované zabíjanie a ubližovanie. Napriek cynickým pokusom austrálskych zdravotníckych orgánov zatajiť nežiaduce účinky “vakcín;” existuje čoraz viac dôkazov, že mali za následok úmrtia a zranenia. Taktika spočívala v kombinácii zahmlievania a klamstva. Napríklad Therapeutic Goods Administration (TGA) mimoriadne sťažila nahlasovanie zranení a bizarne tvrdila, že okamžitú reakciu nemohla spôsobiť injekcia, pretože je príliš rýchla a akékoľvek zranenia alebo úmrtia by sa mali diať pomalšie – čo je samozrejme nepriame priznanie samotného nebezpečenstva, ktoré popiera. 

Takáto hmla umožnila Andrewsovi vyhnúť sa zodpovednosti, najmä keď monitorovanie vykonávali federálne agentúry a on bol štátnym premiérom. Situácia je však dostatočne jasná: Išlo o vládou schválené vraždy a ubližovanie prostredníctvom “medicíny,” a Andrews nadšene podnecoval zločiny proti ľuďom. Keďže dôkazov o škodách spôsobených vakcínami stále pribúda, vrátane zarážajúceho nárastu všetkých príčin smrteľnosti, ktoré austrálske vlády odmietajú vyšetriť, museli vzrastať obavy, že to, čo Andrews robil, bude odhalené, hoci pomaly. To mohlo byť jedným z dôvodov jeho prekvapivo náhlej rezignácie. 

Keďže Andrews inicioval údery spôsobujúce vraždy a zranenia, zaviedol do parlamentu aj legislatívu, ktorá poškodila deľbu moci vo Victorii. Premiér nie je hlavou parlamentu. Je hlavou politickej strany, ktorá má väčšinu v zákonodarnom zbore. Andrews sa to rozhodol zmeniť. Úspešne predložil Zákon o verejnom zdraví a blahobyte (riadenie pandémie) 2021, ktorý umožňuje premiérovi vyhlásiť pandémiu a výnimočný stav na dobu neurčitú. Namiesto toho, aby výkonná moc vykonávala politiku vytvorenú parlamentom, premiér a minister zdravotníctva dostali právomoc vydávať rozsiahle príkazy v oblasti verejného zdravia a zadržiavať ľudí v karanténe – inými slovami, policajný štát.  

Keď bol zákon navrhnutý, v Melbourne protestovalo 250 000 až 350 000 obyvateľov Victorie, čo bol najväčší protest v histórii štátu’. Predstavovalo to asi päť až osem percent voličov, ale Andrews, úplne bez emócií, sa uchýlil k démonizácii. Nepravdivo tvrdil, že protest bol “potenciálne kriminálnym správaním malého počtu ľudí”, a pridal povinné ad hominem útoky, ako napríklad odkazy na “antivaxerov” a “nacistov.” Nikto by ho nikdy neobvinil z toho, že má nejakú predstavivosť. V skutočnosti išlo o veľmi veľký počet ľudí, najväčší v histórii, a konanie bolo pokojné – preto Andrews’ použil slovo “potenciálne.”  

Pri realizácii svojho útoku na základné práva občanov Melbourne sa Andrews opakovane odvolával na “zdravotné rady.” Bol to zbabelý krok. Namiesto toho, aby prevzal zodpovednosť za svoje rozhodnutia, čo by politici mali robiť, jednoducho opakoval nezmyselnú mantru, že jeho vláda sa riadi vedeckými poznatkami.  

Nielenže toto “vedecké” poradenstvo nikdy nebolo predložené na verejnú kontrolu, ale každý, kto ho spochybnil alebo ponúkol alternatívne vedecké argumenty a dôkazy, bol kruto démonizovaný a cenzurovaný.  

Ukázalo sa, že táto “veda” bola epidemiologickým počítačovým modelovaním založeným na hrozných údajoch. Modelovanie predpovedalo veľkú zdravotnú hrozbu a predpokladalo milióny prípadov ochorenia. Tieto prognózy sa použili na určenie toho, kto sa môže kam pohybovať, vrátane toho, že v istom bode sa občanom nedovolilo pohybovať sa mimo okruhu piatich kilometrov. 

Takéto hysterické vyvolávanie strachu sa ukázalo ako úplne nesprávne a “veda” ako nezmysel. Podľa Austrálskeho štatistického úradu zaznamenala Austrália v rokoch 2020 a 2021 najnižšiu úroveň úmrtí na respiračné ochorenia v histórii.  

Andrews sa nakoniec zapíše do pamäti ako najneslávnejší premiér Viktórie politik, ktorý zničil základné slobody občanov, rozbil ekonomiku a štátne financie a z Melbourne urobil kombináciu vojnovej zóny a mesta duchov. Mali by si ho pamätať aj ako narcistického tyrana, ktorý páchal zločiny na ľuďoch, ktorým mal slúžiť. Keď zajtra odíde, pred budovou parlamentu v Melbourne sa uskutoční pokojná oslava jeho odchodu. Nebuďte prekvapení, ak bude účasť veľmi veľká a bude trvať dlho.