ElonMusk810x500-810x500.jpg

Elon Musk propaguje videomontáž odhaľujúcu falošné mediálne naratívy o vakcínach COVID

43
Kultúra smrti

Majiteľ spoločnosti X/Twitter Elon Musk zverejnil v utorok ráno video, v ktorom sleduje prevládajúce názory na kontroverzné vakcíny COVID-19 v priebehu času, najmä dramatický ústup ich deklarovanej účinnosti z pôvodných sľubov o 100 %.

Video sa začína mnohými titulkami, v ktorých sa o očkovaní hovorí ako o 100 % účinnej prevencii chorôb, hospitalizácie a úmrtí, pričom percentá s postupom času neustále klesajú a nakoniec klesnú pod 40 %. Potom nasleduje vlna titulkov, v ktorých sa hovorí o potrebe posilňovacích očkovaní, potom titulky o tom, že rôzne krajiny pozastavujú očkovanie z dôvodu obáv o zdravie a riaditelia farmaceutických spoločností zarábajú milióny dolárov.

V následný príspevok Musk vysvetlil, že jeho pôvodnou obavou boli “nehorázne” mandáty, ktoré by ako zamestnávateľ v technologickom priemysle bol nútený uvaliť na svojich zamestnancov, keby do toho nezasiahol Najvyšší súd USA. “Neurobili by sme to. Radšej by som išiel do väzenia, ako by som mal prepustiť dobrých ľudí, ktorí sa nechceli’nechať očkovať,” povedal.

Musk dodal, že sa nakazil ľahkým prípadom COVID pred uvoľnením vakcín, ale neskôr musel dostať tri očkovania na cesty, z ktorých tretie “ma takmer poslalo do nemocnice.”

“Koľko ďalších ľudí tam má príznaky, ktoré sú v skutočnosti spôsobené vakcínou alebo liečbou COVID, a nie samotným COVIDom?" ” opýtal sa Musk. Zdôraznil, že vo všeobecnosti verí vo vakcíny a zachováva si nádej, že technológia mRNA bude mať v budúcnosti pozitívne využitie, ale domnieva sa, že “liek nemôže byť potenciálne horší ako choroba. A verejná diskusia o účinnosti by sa nemala uzavrieť.”

Pretrvávajú spory o očkovacích látkach COVID, ktoré boli vyvinuté a preskúmané v rámci iniciatívy bývalého prezidenta Trumpa’Operácia Warpová rýchlosť v frakcii čas vakcíny zvyčajne trvá.

Stúdie majú zistili, že očkovaním vyvolaná ochrana COVID wanes okolo šesť mesiacov (alebo potenciálne skôr), pričom akúkoľvek ochranu, ktorú očkovanie poskytuje, ešte viac oslabuje nárast variantov od začiatku pandémie v roku 2020. Naopak, množstvo dôkazov spája vakcíny so závažnými zdravotnými problémami, čo je téma, ktorú lekársky establišment zväčša nepriznáva ani nevyšetruje.

Federálny systém hlásenia nežiaducich udalostí vakcín (VAERS) hlási 36 231 úmrtí, 209 910 hospitalizácií, 20 810 infarktov a 27 522 prípadov myokarditídy a perikarditídy k 15. septembru, okrem iných ochorení. Štúdia z apríla 2022 z Izraela uvádza, že samotná infekcia COVID nemôže plne vysvetliť čísla myokarditídy, napriek tomu, že sa všeobecne tvrdí opak.

Obhajcovia lieku Jab rýchlo zdôrazňujú, že hlásenia predložené do VAERS sú nepotvrdené, keďže ich môže predložiť ktokoľvek, ale USA. Centers for Disease Control & Prevention (CDC) výskumníci zistili “vysokú mieru overenia hlásení o myokarditíde do VAERS po očkovaní vakcínou COVID-19 na báze mRNA,” čo vedie k záveru, že “podhodnotenie hlásení je pravdepodobnejšie” ako nadhodnotenie.

Viac, VAERS nie je jediným zdrojom údajov obsahujúcim červené vlajky. Údaje z databázy Pentagónu’Defense Medical Epidemiology Database (DMED) ukazuje, že v roku 2021 došlo k drastickému nárastu rôznych diagnóz závažných zdravotných problémov oproti predchádzajúcemu päťročnému priemeru, vrátane hypertenzie (2,181 %), neurologických porúch (1 048 %), sklerózy multiplex (680 %), Guillainovho-Barrého syndrómu (551 %), rakoviny prsníka, (487 %), neplodnosti žien (472 %), pľúcnej embólie (468 %), migrény (452 %), poruchy funkcie vaječníkov (437 %), rakoviny semenníkov (369 %) a tachykardie (302 %).

Vlani v septembri Japonská vakcinologická spoločnosť zverejnilarecenzovanú štúdiu, ktorú vykonali vedci zo Stanfordu, UCLA a Marylandskej univerzity, v ktorej sa zistilo, že “štúdia spoločnosti Pfizer vykazovala o 36 % vyššie riziko závažných nežiaducich udalostí v skupine s vakcínou”, zatiaľ čo “štúdia spoločnosti Moderna vykazovala o 6 % vyššie riziko závažných nežiaducich udalostí v skupine s vakcínou,” čo spolu predstavuje “16 % vyššie riziko závažných nežiaducich udalostí u príjemcov mRNA vakcíny.”

V decembri 2022 usporiadal americký senátor Ron Johnson (R-WI) diskusiu za okrúhlym stolom, počas ktorej právnik pre občianske práva Aaron Siri podrobne podal údaje zo systému hlásení CDC’V-Safe, ktoré odhalili, že 800 000 z 10 miliónov účastníkov systému’alebo približne 7.7 %, uviedlo, že po injekcii COVID potrebovalo lekársku starostlivosť. 25 % z týchto ľudí potrebovalo pohotovosť alebo bolo hospitalizovaných a ďalších 48 % vyhľadalo urgentnú starostlivosť,”dodala Siri. “Taktiež ďalších 25 % okrem 7,7 % uviedlo, že nemohlo pracovať alebo chodiť do školy.”

Ďalšia štúdia tímu amerických, britských a kanadských výskumníkov, publikovaná v decembri minulého roka v časopise Journal of Medical Ethics, zistila, že povinnosť podávania COVID-u študentom vysokých škôl – relatívne zdravú skupinu s relatívne nízkym rizikom nákazy vírusom – spôsobujú oveľa viac škody ako úžitku: “na jednu zabránenú hospitalizáciu v dôsledku COVID-19 očakávame najmenej 18.5 závažných nežiaducich účinkov mRNA vakcín, vrátane 1,5–4,6 prípadov myoperikarditídy spojenej s boosterom u mužov (zvyčajne vyžadujúcich hospitalizáciu).”

V posledných týždňoch niektoré školy, nemocnice a podniky obnovili povinné používanie masiek, pričom sa odvolávali na rastúci počet prípadov spôsobených novými variantmi COVID, proti ktorým vláda pripúšťa, že súčasné vakcíny môžu byť neúčinné. Tieto správy vyvolali špekulácie, či sa chystá návrat k širším výlukám. Prezident Joe Biden oznámil, že sa snaží získať od Kongresu finančné prostriedky na vývoj nových vakcín COVID pre tieto varianty, čo vyvoláva obavy z nových mandátov a z toho, či budú mať podobné problémy ako očkovacie látky vyvinuté za jeho predchodcu.