shutterstock_2025678086-810x500.jpg

Podľa novej štúdie existuje "jednoznačná príčinná súvislosť" medzi zavedením vakcíny COVID a maximálnou úmrtnosťou zo všetkých príčin

0
Kultúra smrti

Nová štúdia 17 krajín zistila “jednoznačnú príčinnú súvislosť” medzi vrcholmi úmrtnosti zo všetkých príčin a rýchlym zavedením vakcín a posilňovacích látok COVID-19.

Výskumníci z&nbspkanadskej spoločnosti Correlation Research in the Public Interest zistili, že vo viac ako polovici analyzovaných krajín nebol zistiteľný nárast úmrtnosti zo všetkých príčin po tom, ako Svetová zdravotnícka organizácia 11. marca 2020 vyhlásila globálnu pandémiu - až po zavedení vakcín a posilňovačov COVID-19.

Čítajte: EXKLUZÍVNE: Štátny zamestnanec obviňuje kanadskú vládu’t z ‘genocídy’ v súdnom podaní v súvislosti s mandátom na očkovanie proti COVID

Zistili tiež, že všetkých 17 krajín, ktoré tvoria 10.3 % svetovej populácie, zaznamenalo bezprecedentný nárast úmrtnosti zo všetkých príčin, ktorý priamo korešpondoval so zavedením vakcíny a posilňovacej vakcíny.

Štatistickou analýzou údajov o úmrtnosti autori vypočítali, že riziko smrteľnej toxicity na injekciu sa výrazne zvyšuje s vekom, ale v priemere je to 1 úmrtie na 800 injekcií vo všetkých vekových kategóriách a krajinách.

Podľa tohto výpočtu, pri 13,5 miliardách injekcií podaných do 2. septembra 2023, výskumníci odhadli, že po zavedení vakcíny COVID-19 došlo celosvetovo k 17 miliónom úmrtí (± 500 000).

“To by zodpovedalo masovej iatrogénnej udalosti, ktorá zabila 0,213 (± 0,006) percenta svetovej populácie a merateľne nezabránila žiadnemu úmrtiu,” napísali autori.

Toto číslo, ako poznamenali, je 1 000-krát vyššie, ako sa predtým uvádzalo v údajoch z klinických štúdií, monitorovania nežiaducich účinkov a štatistík príčin úmrtí získaných z úmrtných listov.

Inými slovami, “vakcíny COVID-19 nezachránili životy a zrejme sú smrtiacimi toxickými látkami,” napísali.

Čítajte: Dieťa, ktoré zomrelo 34 hodín po očkovaní, malo v krvi toxickú hladinu hliníka: správa

Očkovanie bolo najtoxickejšie pre väčšinu starších ľudí vo všetkých 17 analyzovaných krajinách.

Autori dospeli k záveru, že vlády by mali “okamžite ukončiť neopodstatnenú politiku verejného zdravotníctva, ktorá uprednostňuje starších obyvateľov na injekčné očkovanie vakcínami COVID-19, kým sa nevykonajú platné analýzy rizík a prínosov.”

V 180-stranovom dokumente, ktorého autormi sú Denis Rancourt, PhD. bývalý profesor fyziky a 23 rokov vedúci vedecký pracovník na Ottawskej univerzite, Marine Baudin, Ph, Joseph Hickey, PhD. a Jérémie Mercier, PhD. bola publikovaná 17. septembra.

Použitie úmrtnosti zo všetkých príčin na identifikáciu úmrtí spôsobených vakcínami

Úmrtnosť zo všetkých príčin (ACM) – miera celkového počtu úmrtí zo všetkých príčin v danom časovom rámci pre danú populáciu – je najspoľahlivejší údaj, ktorý epidemiológovia používajú na zisťovanie a charakterizovanie udalostí spôsobujúcich úmrtie a na hodnotenie vplyvu úmrtí z akejkoľvek príčiny na úrovni populácie, napísali autori.

Na rozdiel od iných meraní nie sú údaje ACM náchylné na skreslenie hlásenia ani na skreslenie, ktoré môže existovať pri subjektívnom hodnotení príčiny smrti. V údajoch ACM sa objaví akákoľvek udalosť, od prírodnej katastrofy, ako je zemetrasenie, až po vlnu sezónnych alebo pandemických ochorení.

Pri použití metodík vyvinutých v ich predchádzajúcom výskume COVID-19 a očkovania v IndiiAustrália, Izrael, U.S. a Kanada, autori použili zmeny v miere úmrtnosti zo všetkých príčin na identifikáciu úmrtí spojených s hromadným očkovaním.

Čítajte: Dr. McCullough: Rancourt povedal The Defender že po zistení “ohromujúcej” korelácie medzi očkovaním, doočkovaním a nárastom ÚMK v týchto piatich krajinách autori hľadali ďalšie krajiny, ktoré mali podobné údaje, aby mohli analýzu zopakovať a zistiť, či sa vyskytla rovnaká synchronicita.

Sledovali a štatisticky analyzovali časový vzťah medzi prudkým nárastom národnej úmrtnosti na všetky príčiny, rozvrstvenej podľa veku, ak boli k dispozícii údaje, a obdobím pandémie COVID-19 a zavedením vakcín a posilňovačov.

Inými slovami, analyzovali, či sa “nadmerná úmrtnosť” objavila po vyhlásení pandémie COVID-19 a po zavedení prvých vakcín alebo posilňovacích očkovaní v porovnaní s predchádzajúcimi mierami úmrtnosti zo všetkých príčin.

Excess mortality je termín používaný v epidemiológii a verejnom zdravotníctve, ktorý označuje počet úmrtí zo všetkých príčin počas krízy nad rámec toho, čo by sme očakávali za ‘normálnych’ podmienok, uvádza sa v publikácii Our World in Data.

Kontrolujúc mätúce faktory, ako je napríklad sezónnosť, autori vypočítali mieru úmrtnosti na vakcíny (vDFR) – pomer úmrtí spôsobených vakcínami k počtu podaných vakcín. Zistili, že sa pohybuje od 0,02 do 5 % v závislosti od krajiny, veku a počtu podaných očkovaní a že celková vDFR pre všetky vekové kategórie vo všetkých 17 krajinách dosahuje v priemere 0,126 ± 0,004 %.

Čítajte: DeSantis hovorí, že v prípade zvolenia za prezidenta odmietne financovanie očkovania COVID

“Tieto zistenia zrejme potvrdzujú argumenty biológov vrátane Mike Yeadon a Sucharit Bhakdi , že nebezpečenstvo nežiaducich autoimunitných reakcií by sa podľa predpokladov zvyšovalo s každým ďalším vystavením transfekcii,” povedal Obrana zdravia detí’ vedecký pracovník J. Jay Couey.

Faktory, ako sú sezónne ochorenia, môžu skomplikovať analýzu miery úmrtnosti zo všetkých príčin, pretože úmrtia na také veci, ako sú respiračné ochorenia, majú tendenciu vrcholiť v zime.

Aby sa eliminovala sezónnosť ako možný mätúci faktor, výskumníci z Correlation, preskúmali všetky dostupné údaje za krajiny, ktoré zaviedli vakcíny, ale v ktorých nedochádzalo k sezónnym výkyvom (rovníkové krajiny) alebo boli vakcíny/posilňovače zavedené počas leta, a tak bolo možné najjasnejšie vidieť účinky zavedenia.

Tieto krajiny, ktoré sa všetky nachádzajú v rovníkovej oblasti alebo na južnej pologuli, kde sa zavádzali v lete, zahŕňali  Argentínu, Austráliu, Bolíviu, Brazíliu, Čile, Kolumbiu, Ekvádor, Malajziu, Nový Zéland, Paraguaj, Peru, Filipíny, Singapur, Južnú Afriku, Surinam, Thajsko a Uruguaj.

Autori pracujú na rozšírení tejto analýzy na všetky krajiny sveta, kde sú k dispozícii údaje, uviedol Rancourt pre The Defender.

Vakcinácia súvisí s vysokým režimom úmrtnosti zo všetkých príčin vo všetkých krajinách

V deviatich zo 17 analyzovaných krajín nebola “zistená žiadna nadmerná úmrtnosť v období približne jedného roka medzi vyhlásením pandémie 11. marca 2020 a časom začatia zavádzania prvej vakcíny v každej krajine,” uvádza sa v dokumente.

V Austrálii, Malajzii, na Novom Zélande, v Paraguaji, na Filipínach, v Singapure, Suriname, Thajsku a Uruguaji sa nadmerná úmrtnosť objavila až po zavedení vakcíny.

V ostatných ôsmich krajinách – Argentína, Bolívia, Brazília, Čile, Kolumbia, Ekvádor, Peru a Južná Afrika – možno nadmernú úmrtnosť pozorovať už pred zavedením vakcíny.

Čítajte: RFK ml: Vývoj očkovacej látky COVID bol od začiatku ‘vojenským projektom’

Vedci však uviedli: “Vo všetkých 17 krajinách je očkovanie spojené s režimom vysokej úmrtnosti a neexistuje časová súvislosť medzi očkovaním proti COVID-19 a proporcionálnym znížením AKM.”

Všetkých 17 krajín tiež vykazovalo silnú koreláciu s vyššou mierou ACM začiatkom roka 2021, po prvom zavedení vakcíny, a začiatkom roka 2022, keď boli zavedené posilňovacie dávky.

Autori zdôrazňujú zistenie, že tam, kde boli k dispozícii vekovo stratifikované údaje, existovali “pozoruhodné časové súvislosti” medzi rýchlym zavedením prvej dávky a posilňovacej dávky a okamžitými vrcholmi úmrtnosti zo všetkých príčin a prechodom k tomu, čo Rancourt nazval “novým režimom v úmrtnosti, kde úmrtnosť jednoducho zostala vysoká po dlhý čas.”

Publikácia obsahuje správy, grafy a analýzu údajov pomocou viacerých rôznych metód, ktoré ukazujú časové súvislosti medzi vyhlásením pandémie, vakcínami a prudkými nárastmi úmrtnosti zo všetkých príčin pre každú jednotlivú krajinu.

Prechody medzi režimami úmrtnosti – ACM podľa času (modrá), podávanie vakcín podľa času (oranžová) a priemerná ACM podľa času (červená). Dátum vyhlásenia pandémie 11. marca 2020 je v každom paneli znázornený zvislou sivou čiarou. Zdroje údajov sú uvedené v prílohe A štúdie. Kredit: Rancourt, Baudin, Hickey a Mercier.

Príčinná súvislosť, nielen korelácia

Autori tvrdia, že zhromaždené dôkazy podporujú príčinnú súvislosť medzi vakcínami a vysokou úmrtnosťou.

Prvé, citujú autoptické štúdiemonitorovanie nežiaducich udalostí a recenzované publikácie, štúdie patológií vyvolaných očkovanímanalýzy nežiaducich udalostí v priemyselných klinických skúškach a výplaty z globálnych programov odškodnenia za poškodenie zdravia v dôsledku očkovania, ktoré podľa nich spoločne dokazujú, že vakcíny COVID-19 spôsobili mnoho individuálnych úmrtí.

Potom poukazujú na niekoľko štúdií na úrovni populácie vrátane ich vlastného predchádzajúceho výskumu, ktoré preukázali pravdepodobnú príčinnú súvislosť.

Čítajte: Nová štúdia časopisu Lancet potvrdzuje, že mRNA z očkovacích látok COVID sa nachádza v materskom mlieku

A citujú princípy imunológie, ktoré vysvetľujú mechanizmy z vážneho poškodenia vakcínami COVID-19.

Autori sa zaoberali aj niekoľkými navrhovanými alternatívnymi vysvetleniami prudkých nárastov ACM a odmietli ich, vrátane toho, že tieto zmeny sú spôsobené sezónnymi výkyvmi, vlnami horúčav, zemetraseniami, konfliktom, protiopatreniami COVID-19, základnými zdravotnými stavmi alebo výskytom variantov COVID-19.

Písali, že variant COVID-19 “vlny” nemôžu vysvetliť prudké nárasty.

Aby k tomu došlo, museli by nové varianty spôsobiť súčasné vrcholy a nárasty úmrtnosti v 17 krajinách, “čo je štatisticky nemožný jav, ak prijmeme teórie o spontánnych vírusových mutáciách a kontaktnom šírení vírusových respiračných ochorení; a všetky výsledné vrcholy úmrtnosti by mali pozoruhodnú zhodu okolností, že by sa vyskytli práve vtedy, keď sa zaviedli posilňovacie vakcíny.”

Čítajte: Politická deklarácia OSN o pandémii vyzýva na globálny prístup k vakcínam, digitálne zdravotné doklady

Autori dospeli k záveru, že silná korelácia medzi zavádzaním vakcín a novými vyššími režimami AKM ukazuje na kauzalitu, podľa “experimentu, časovej následnosti a konzistentnosti” kritérií stanovených Dr. John Ioannidis v  článku z roku 2016.

Píšu, že ten istý jav sa pozoruje v rôznych vekových a geografických prostrediach (experiment), nárast úmrtnosti zo všetkých príčin je synchrónny so zavádzaním vakcín (časová súvislosť) a jav je kvalitatívne rovnaký zakaždým, keď sa vyskytne (konzistentnosť).

Čítajte: Canadian citizens’ inquiry calls for immediate end to COVID shot rollout

Proti tomu štúdia potvrdila predchádzajúce zistenia autorov’, že vDFR exponenciálne rastie s vekom. Zistili, že riziko úmrtia na injekciu COVID-19 sa zdvojnásobuje s každými 4 - 5 rokmi veku, čo je približne polovica zdvojnásobenia veku úmrtia na všetky príčiny úmrtnosti vrátane rakoviny, zápalu pľúc a srdcových ochorení.

Zistili veľké a od veku závislé hodnoty vDFR u starších ľudí, ktoré zahŕňali napríklad mieru 0,55 % (jedno úmrtie na 180 injekcií) u ľudí vo veku 80 a viac rokov v Izraeli až po 5 % (jedno úmrtie na 20 injekcií) u ľudí vo veku 90 a viac rokov v Čile a Peru.

To podľa autorov znamená, že neexistujú a nikdy neexistovali žiadne údaje o riziku úmrtia podľa veku, ktoré by podporovali politiku verejného zdravotníctva, ktorá uprednostňovala očkovanie starších ľudí.

“Uprednostňovanie starších ľudí pri očkovaní proti COVID-19 pri absencii relevantných údajov bolo bezohľadné.”

Tento článok pôvodne uverejnil Obranca – Webová stránka Children’s Health Defense’s News & Views pod licenciou Creative Commons CC BY-NC-ND 4.0. Prosím, zvážte predplatné The Defender alebo darcovstvo pre Children’s Health Defense.