Canada-vaxx-810x500.jpeg

EXKLUZÍVNE: Štátny zamestnanec obviňuje Trudeauovu vládu z "genocídy" v súdnom spise o mandáte na údery COVID

19
Kultúra smrti

Kanadský štátny zamestnanec žaluje svoju odborovú organizáciu vo verejnom sektore za to, že súhlasila s tým, čo nazýva “úmyselnou vraždou a genocídou”, ktorú spáchala kanadská vláda, keď nariadila všetkým federálnym zamestnancom, aby dostávali experimentálne injekcie COVID-19.   

11. septembra podal O’Neil Brooke, kanadský štátny zamestnanec, žalobu na Federálnu radu pre pracovné vzťahy a zamestnávanie vo verejnom sektore proti svojmu odborovému zväzu Professional Institute of the Public Service of Canada (PIPSC) po tom, ako bol počas tzv. pandémie COVID-19 poslaný na neplatené voľno za to, že odmietol prijať experimentálne injekcie.  

“Vláda Kanady sa podieľala na vopred premyslenej vražde a genocíde kanadských občanov,” uvádza sa v žalobe zaslanej exkluzívne LifeSiteNews. “PIPSC konal ako ochotný a horlivý spolupáchateľ týchto zločinov.” 

“Je úplne možné, že aj ministerstvo spravodlivosti je kompromitované a tiež je ochotným a dychtivým komplicom vopred pripravovanej vraždy a genocídy,” pokračuje žaloba. “Odmietnutie Rady pre pracovné vzťahy a zamestnanosť”uznať skutočnosť, že experimentálne genetické terapie boli nesprávne označované ako vakcíny, svedčí o pokračujúcom utajovaní a potláčaní skutočnosti, ktoré umožňuje pokračovanie týchto zločinných činov.” 

“Táto žaloba odhalí Radu pre pracovné vzťahy a zamestnanosť takú, aká je,” dodala. “Kolesá spravodlivosti sa možno točia pomaly, ale melú veľmi jemne.”  

Zavrhol svoje odbory  

V auguste 2021 kanadská vláda oznámila povinné očkovanie od COVID pre všetkých federálnych zamestnancov. Brooke sa okamžite obrátil na svoje odbory, PIPSC, ale bolo mu povedané, že odbory mu nemôžu pomôcť, pokiaľ nemá platnú náboženskú výnimku od svojho zamestnávateľa.     

V skutočnosti okrem toho, že PIPSC odmietol Brookea zastupovať, v septembri 2021 oznámil: “Ako odborový zväz zastupujúci vedcov, ktorí schválili vakcíny COVID, PIPSC víta všetky snahy o zvýšenie zaočkovanosti v Kanade.”  

Brooke, kresťan, prešiel u svojho zamestnávateľa procesom žiadosti o náboženskú výnimku, ale bol odmietnutý. V decembri 2021 bol Brooke uvedený na neplatené voľno. Hoci je v súčasnosti stále zamestnaný vo federálnej vláde, keďže mandát na očkovanie bol medzitým zrušený, Brooke sa rozhodol posunúť svoj prípad ďalej. 

Proces sa začal

Brooke, ktorý sa zastupuje sám, sa už dostavil pred Federálnu radu pre pracovné vzťahy a zamestnanosť vo verejnom sektore, aby svoj prípad obhájil v poloprocese s rozhodcom.   

Brooke bol nútený obrátiť sa so svojím prípadom na pracovnú radu, a nie na občiansky súd, pretože ako člen PIPSC nemôže žalovať svojho zamestnávateľa na súde, pokiaľ ho nezastupuje jeho odborová organizácia.  

Úlohou Federálnej rady pre pracovné vzťahy a zamestnanosť vo verejnom sektore je určiť, či sa v prípade môže pokračovať.

Brookeovi sa podarilo presvedčiť rozhodcu rady, že jeho prípad je hodný súdneho konania prostredníctvom Federálnej rady pre pracovné vzťahy a zamestnanosť vo verejnom sektore. Preto sa jeho prípad bude prejednávať v roku 2024 počas 4 dní. Po tomto prípade rozhodca určí, či odbory postupovali správne, keď sa rozhodli Brookea nezastupovať. 

‘Úmyselná vražda a genocída’

Brooke v žalobe poukazuje na to, že dokonca aj provakcinačné inštitúcie, ako napr; Centers for Disease Control and Prevention (CDC) pripúšťajú, že “Plne očkovaní ľudia s prelomovým variantom infekcie Delta môžu šíriť vírus na iných,” čo vedecky podkopáva opodstatnenosť povinného očkovania. 

Dalšie predložil dôkazy, že vakcíny COVID nie sú ani bezpečné, ani účinné, vrátane dokumentov od spoločnosti Pfizer, ktoré poukazujú na ohromujúce vedľajšie účinky súvisiace s očkovaním.

Podľa Brooke’ových dokumentov PIPSC tvrdil, že mandát na očkovanie prišiel od premiéra Justina Trudeaua a že odbory sú bezmocné zmeniť túto politiku.   

Brooke reagoval tvrdením, že PIPSC “využíva svoju moc vyjednávacieho agenta na to, aby nútil zdravotníckych zamestnancov k experimentom,” namiesto toho, aby bojoval za svojich členov. 

“V tomto prípade máme do činenia so zástupcom, ktorý zlyhal pri plnení svojich povinností natoľko, že jeho riaditelia boli diskriminovaní, očierňovaní, utrpeli ťažké telesné zranenia a niektorí zomreli,” pokračoval.  

“Vedenie PIPSC sa zmocnilo aparátu odborov a nariadilo mu, aby fungoval tak, že znevýhodňuje a trestá členov z politických a ideologických dôvodov,” zdôraznil Brooke.