Canada-vaxx-810x500.jpeg

Vyšetrovanie kanadských občanov žiada okamžité ukončenie zavádzania záberov COVID

26
Kultúra smrti

Skupina kanadských občanov’ vyzvala na ukončenie používania súčasných očkovacích látok COVID-19.

“Súčasné používanie očkovacích látok COVID-19 v Kanade, ktoré boli povolené podľa revidovaných ustanovení dočasného nariadenia a novo revidovaných predpisov o potravinách a liekoch, by sa malo okamžite zastaviť,” podľa záverov Národného občianskeho vyšetrovania (NCI).

NCI 14. septembra zverejnila predbežnú správu, v ktorej vyšetruje drakonické reakcie kanadskej vlády na COVID-19. Kanadská NCI vedená a financovaná občanmi predložila svoje prvé zistenia a odporúčania na základe dôležitých svedectiev, ktoré vyšetrovaniu poskytli odborníci v priebehu 6 mesiacov.

Po vytvorení nezávislej NCI v marci 2023 iniciovala podrobné vypočutia odborníkov z celej Kanady, ktorí podliehajú krížovým výsluchom právneho zástupcu, o nesprávnom riadení politiky COVID-19 Trudeauovou vládou.

Počas vyšetrovaní NCI vypočula odborníkov, ako napríklad bývalú reportérku CBC Manitoba Marianne Klowakovú; doktora Christophera Alana Shoemakera, lekára so 45-ročnou praxou, a kanadského podplukovníka vo výslužbe Davida Redmana. Keď Redman vypovedal pred NCI, označil mainstreamové médiá, ako je CBC, za “ministerstvá propagandy.”

NCI na svojej oficiálnej webovej stránke uvádza dôvody svojich vyšetrovaní v posledných mesiacoch:

Kanadská’federálna a provinčná vláda’ politika COVID-19 bola bezprecedentná. Tieto zásahy do životov Kanaďanov’, našich rodín, podnikov a komunít boli a do veľkej miery aj naďalej sú významné. Tieto zásahy ovplyvnili najmä fyzické a duševné zdravie, občianske slobody a základné slobody, pracovné miesta a živobytie a celkovú sociálnu a ekonomickú prosperitu takmer všetkých Kanaďanov.

Tieto okolnosti si vyžadujú komplexné, transparentné a objektívne národné vyšetrovanie vhodnosti a účinnosti týchto zásahov a určenie, aké ponaučenia si možno vziať do budúcnosti. Takéto vyšetrovanie nemôžu nestranne objednať ani viesť naše vlády, pretože by sa vyšetrovali práve ich reakcie a opatrenia na COVID-19.

Počasná správa sa odvoláva na výpovede odborných svedkov, ako sú Shawn Buckley, ústavný právnik a zakladajúci člen NCI, a Deanna McLeod, zakladateľka spoločností Kaleidoscope Strategic Inc. a Covid Sense.

Čítajte: Health Canada approves ‘modified’ Moderna COVID shot for those six months and older

Buckley, hlavný právny zástupca NCI, tvrdil, že schválenie vakcíny bolo riadené viac politikou ako zdravotnými aspektmi.

Na základe výpovedí odborníkov a predbežnej správy NCI vyzvali Trudeauovu vládu, aby okamžite zastavila skúšobné očkovanie vakcínou COVID. Skupina tiež odporučila úplné právne vyšetrenie postupu pri zavádzaní vakcíny COVID.

Podľa NCI, “musí sa vykonať úplné súdne vyšetrovanie procesu, na základe ktorého bolo v Kanade povolené očkovanie vakcínou Covid-19. V prípade zistenia trestnoprávnej zodpovednosti sa môže postupovať [podľa] platných kanadských právnych predpisov.”

ČÍTAJTE: Kanadská’agentúra pre verejné zdravie inštruovala zamestnancov, aby neoznamovali všetky ‘nežiaduce udalosti’očkovania COVID;

NCI tiež napísali list premiérovi Justinovi Trudeauovi “aby obnovil tradičný objektívny test bezpečnosti a stiahol vakcíny Covid-19, kým sa neukončí normálne prísne hodnotenie.”

Podrobným listom administrátora Chesa Crosbieho NCI Trudeauovi bez okolkov odkázal:

V rozpore s tým, čo bolo povedané veľkej väčšine Kanaďanov, regulačný orgán neurčil, že výrobky sú bezpečné. Absencia určenia bezpečnosti a účinnosti je jasne viditeľná v zákonných dokumentoch o schválení a nie je predmetom rozumného sporu. Ešte horšie je, že na webovej stránke Health Canada’sa Kanaďanom naďalej uvádza pozitívne skreslené tvrdenie, že výrobky sú “preukázateľne bezpečné a účinné a vysoko kvalitné,” hoci Health Canada takéto dôkazné určenie neurobila. Túto otázku analyzujú komisári v časti svojej správy, ktorá je pripojená k tejto správe.

V záveroch NKI sa uvádza: “Všetka dokumentácia týkajúca sa procesu autorizácie a informácií, ktoré výrobcovia poskytli regulačným orgánom, by mala byť verejne dostupná.”