Megyn-Kelly-810x500.png

Megyn Kelly hovorí, že ľutuje injekcie COVID po tom, čo sa u nej vyvinul "autoimunitný problém

49
Kultúra smrti

Konzervatívna moderátorka talkshow Sirius XM Megyn Kellyová tento týždeň odhalila, že po injekcii experimentálnej vakcíny COVID-19 mala prvýkrát pozitívny test na “autoimunitný problém”.

V stredajšom rozhovore so spisovateľom Davidom Zweigom v relácii The Megyn Kelly Show o nedostatočnej transparentnosti zdravotníckych úradov počas pandémie moderátorka prezradila, že po očkovaní sa u nej objavili bližšie nešpecifikované “autoimunitné problémy”, čo teraz “ľutuje.

Kellyová začala svoje vyjadrenia o vakcíne slovami: “Vďaka Bohu, že som [svojim deťom] nenapichala túto vakcínu. Je mi ľúto, že som si to urobila sama. Už som to’povedala, ale ľutujem, že som sa nechala zaočkovať, hoci som’52-ročná žena, pretože si nemyslím, že som to potrebovala.”

“Myslím, že by som bola v poriadku,” pokračovala. “COVID som dostala mnohokrát a bolo to dávno po tom, čo vakcína robila to, čo mala. A potom mi po prvý raz pri ročnej prehliadke vyšiel pozitívny test na autoimunitný problém.”

Kelly vysvetlila, ako “išla k najlepšiemu reumatológovi v New Yorku a ja som sa jej spýtala: ‘Myslíte si, že by to mohlo súvisieť s tým, že som dostala d*** booster a potom som v priebehu troch týždňov dostala COVID?" a ona povedala, že áno. Nebol som’jediný, u koho to’videla."”

Zweig sa potom vyjadril k chybe, ktorú urobili Centrá pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC) a ďalší vedúci predstavitelia zdravotníctva počas pandémie, keď “odmietli poskytnúť úprimný a akýsi široký obraz o veciach.Keď sa malo otvorene diskutovať o potenciálnych prínosoch a rizikách experimentálnych očkovaní, povedal, že CDC opakovane a dôsledne bagatelizovalo otázku myokarditídy, najmä u mladých mužov.”

“Masky boli opakovane bagatelizované,”dodal Zweig. “Boli sme zahnaní do plynu.”

Upozornil, že vhodnejší prístup by bol, keby “povedali, že vakcína je pre niektorých ľudí prospešná a naozaj ju dôrazne odporúčame, ale nie sme si”istí, že je to, na základe čistých nákladov a prínosov, že to má zmysel pre každého. Bolo by to úprimné.”

Krem rozsiahlych dôkazov o myokarditíde po očkovaní vakcínou COVID-19, výskumy len z tohto roku ukázali aj alarmujúce miery potratov a mŕtvych pôrodov, ako aj vyššiu riziko zrakových porúch.

Kelly’verejne vyjadrila ľútosť nad očkovaním — proti ktorému bola od zavedenia vakcín deťom rozhodne proti — prichádza uprostred špekulácií, že na jeseň tohto roku sa vráti povinnosť očkovania COVID, keďže s novým školským rokom sa zvyšuje počet infekcií. Ako už predbežne informoval portál LifeSiteNews, Úrad pre kontrolu potravín a liečiv (FDA) má v priebehu týždňa schváliť aktualizované posilňovacie očkovacie látky, ktoré by sa mali dostať na trh už 13. septembra.

Generálny riaditeľ Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) tiež vyzval ľudí, aby sa dali zaočkovať novými očkovacími látkami, pričom argumentoval, že “COVID je tu, aby zostal.”

Kým federálna vláda zrejme tlačí na obnovenie pandémie, konzervatívni Američania sa už pripravujú na odmietnutie akýchkoľvek nepodložených nariadení, zaujímajú mantru “nedodržiavame.”

RELATED

Trump hovorí, že výrobcovia očkovacích látok COVID ‘by mali’ zverejniť údaje o zraneniach spôsobených očkovaním

Jill Bidenová má pozitívny test na COVID, keďže pokračujú špekulácie, že by sa mohli vrátiť výluky