Dixon-Trump-810x500.png

Trump tvrdí, že výrobcovia očkovacích látok COVID by "mali" zverejniť údaje o zraneniach spôsobených očkovaním

40
Neutral

Bývalý americký prezident Donald Trump uviedol, že spoločnosti vyrábajúce vakcíny by mali zverejniť interné údaje, ktoré zhromaždili o nežiaducich reakciách na očkovanie COVID-19.

“Ak majú fakty, myslím … mali by ich okamžite zverejniť. Ľudia by to mali pochopiť a mali by vedieť, čo [výskum] ukazuje,” povedal.

Trump pred týždňom hovoril s Tudorovou Dixonovou v jej podcaste, keď predniesol svoje poznámky. Dixonová minulý rok neúspešne kandidovala na post guvernérky Michiganu proti demokratke Gretchen Whitmerovej, ktorá je za potraty.

Trump notoricky odmietol uznať akékoľvek pochybenie z jeho strany pri zavádzaní vakcíny operáciou Warp Speed, ktorú obhajoval ešte v lete tohto roku, čím frustroval mnohých svojich najhorlivejších stúpencov. “Každý vtedy chcel vakcínu,” Trump povedal, keď ho v Iowe konfrontoval muž, ktorý kričal: “Stratili sme ľudí, pretože ste podporili očkovanie!”Trump’podporuje výrobcov očkovacích látok, aby boli transparentní v otázke nebezpečenstva očkovania”je preto o to významnejšia.

Dixonová robila rozhovor s Trumpom vo svojom “Tudor Dixon Podcast.”Bývalému prezidentovi povedala, že Joe Biden nielenže oznámil, že’bude financovať novú vakcínu, ale že Američania, ktorí boli očkovaním poškodení, sa vo väčšom počte hlásia o jeho rizikách.

“Farmaceutické spoločnosti odmietli zverejniť svoje údaje o vedľajších účinkoch vakcíny,”uviedla. “Ale my’sme videli prípady myokarditídy, krvných zrazenín a infarktov. Ich počet sa zvyšuje. Výskum nebol nikdy zverejnený. Budete teda požadovať, aby spoločnosti vyrábajúce vakcíny, aby farmaceutické spoločnosti zverejnili svoje údaje o vakcínach, aby sme videli, aké’sú v skutočnosti vedľajšie účinky tejto vakcíny?" ”

Trump odpovedal: “No, mali by to urobiť. Sme v tom všetci spoločne a mali by to urobiť. A, úprimne povedané, všetko nové, a ešte som’nepočul, čo povedal [Biden] [o novej vakcíne], ale všetko nové treba veľmi starostlivo preskúmať.”

Dixon pritlačil na Trumpa ďalšou otázkou, čo urobí, keď sa v decembri 2024 skončí platnosť zákona o pripravenosti verejnosti a pripravenosti na mimoriadne situácie (PREP). Tento zákon chráni výrobcov vakcín’pred zodpovednosťou za zdravotné poškodenia, ktoré utrpeli osoby, ktoré dostali očkovacie látky.

“Poviete týmto spoločnostiam, že musia byť úprimné v tom, čo sa stalo s touto vakcínou?"” opýtal sa Dixon.

“Musia byť úprimní v číslach, faktoch a majú povinnosť byť úprimní,” odpovedal Trump. “A ak budú niečo zatajovať, znamená to, že’zatajujú niečo, čo’nie je dobré … akékoľvek informácie, musia ich zverejniť.”

V júni Trump prisľúbil, že v prípade znovuzvolenia podnikne vyšetrovanie možnej úlohy spoločnosti Big Pharma’v spôsobovaní detských chorôb, ako je autizmus, autoimunitné poruchy a iné problémy.

“Zriadim špeciálnu prezidentskú komisiu zloženú z nezávislých mozgov, ktoré nie sú kúpené a zaplatené spoločnosťou Big Pharma, a poverím ich vyšetrením toho, čo spôsobuje desaťročia trvajúci nárast chronických ochorení,” vyhlásil vo videu.

LifeSite informoval o nebezpečenstvách očkovacej látky COVID od začiatku pandémie vrátane jej spojitosti s náhlym úmrtím, zápalom srdcového svalu, komplikáciami počas tehotenstva a krvnými zrazeninami.