TRUMPP-810x500.jpg

"Nebudeme sa podriadiť": Trump pred voľbami v roku 2024 bije na poplach pred "tyranmi" z COVID

33
Kultúra smrti

Donald Trump sa odvážne vyjadril na adresu politických oponentov, ktorých nazýva “ľavicovými bláznami”, a vyzval “každého tyrana COVID, ktorý nám chce vziať slobodu.” 

“Nebudeme sa podriadiť,” vyhlásil.   

“Sú to zlí ľudia,” povedal bývalý prezident o Bidanovej administratíve vo videu zverejnenom v stredu. “Sú to chorí ľudia, s ktorými”máme do činenia.”  

“Ale každému tyranovi COVID, ktorý nám chce vziať slobodu, povedzte tieto slová,” pokračoval. “My sa nepodriadime, takže”na to ani nepomýšľajte.” 

“My naše školy nezatvoríme. Nebudeme akceptovať vaše uzamykanie. Nebudeme sa riadiť vašimi príkazmi na masky a nebudeme tolerovať vaše príkazy na očkovanie.”  

45. prezident Spojených štátov, ktorý teraz vedie kampaň za návrat ako 47., varoval, že mandáty a výluky budú pravdepodobne opäť presadené, aby demokrati mohli kontrolovať výsledok prezidentských volieb v roku 2024. 

“Ľavicoví šialenci sa veľmi usilujú o návrat výluk a mandátov COVID so všetkými svojimi náhlymi strašiakmi o nových variantoch, ktoré prichádzajú,” povedal Trump. “Viete, čo ešte prichádza? Voľby.”  

“Chcú znovu spustiť hystériu okolo COVID, aby mohli ospravedlniť ďalšie blokovania, ďalšiu cenzúru, viac nelegálnych schránok, viac poštových hlasovacích lístkov a bilióny dolárov na úplatky pre svojich politických spojencov smerujúce k voľbám v roku 2024. Znie vám to povedome?" opýtal sa.  

“Zmanipulovali voľby v roku 2020 a teraz sa pokúšajú urobiť to isté znova tým, že zmanipulujú najdôležitejšie voľby v histórii našej krajiny, voľby v roku 2024, aj keby to malo znamenať, že sa pokúsia vrátiť COVID,” uviedol a dodal: “Nepodarí sa im to, pretože to nedovolíme.”  

“Keď budem opäť v Bielom dome, využijem všetky dostupné právomoci, aby som znížil federálne financovanie každej školy, univerzity, leteckej spoločnosti alebo systému verejnej dopravy, ktorý zavádza mandát na používanie masiek alebo vakcín,” sľúbil.  

Protirečivé posolstvo?" 

Ale len deň predtým Trump vyslovil protichodné posolstvo, keď si pripísal zásluhy za to, ako jeho administratíva zvládla pandémiu COVID, spustila celoštátne uzávery a nariadila masky. 

Miesto toho, aby priznal úlohu, ktorú jeho administratíva zohrala pri vytváraní základov pre totalitné opatrenia, ktoré opäť ohrozujú národ, tvrdil v utorkovom’rozhovore s Glennom Beckom: “S COVID sme odviedli skvelú prácu. Nikdy to nebolo uznané, ale v histórii to bude.”   

Keďže Trump umožnil zavedenie štátnych výluk a maskovacích mandátov, ktorých zrušenie trvalo roky a spustil kaskádu negatívnych dôsledkov titanských rozmerov, ktoré postihli všetkých okrem veľmi bohatých, podporil “operáciu Warp Speed” na urýchlenie vývoja a zavedenia vakcín COVID-19.  

 Ako LifeSiteNews informoval začiatkom tohto leta: 

Počiatkom pandémie COVID sa Trump odvolal na federálny zákon o pripravenosti verejnosti a pripravenosti na mimoriadne situácie (PREP) z roku 2005, ktorý “oprávňuje ministra zdravotníctva a sociálnych služieb (HHS) obmedziť právnu zodpovednosť za straty súvisiace s podávaním lekárskych protiopatrení, ako sú diagnostika, liečba a vakcíny,” pri vyhlásení vírusu za “stav ohrozenia verejného zdravia.” Tento krok je podľa amerického poslanca Thomasa Massieho (R-KY) zodpovedný za “ochranu výrobcov, aj keď poškodia spotrebiteľov,”. 

 Vlani Trump vyzdvihol svoju blízkosť k miliardárovi Woodymu Johnsonovi z rodiny, ktorá založila farmaceutickú spoločnosť Johnson & Johnson, na mítingu neúspešného kandidáta do amerického Senátu dr. Mehmeta Oza, pričom nesprávne uviedol, že Johnson “vlastní toto miesto” a pochválil sa: “tento chlap’má peniaze ako nikto’nemá peniaze.” 

Trump je na zápise, že odmietol tých, ktorí ho kritizovali za vážne vedľajšie účinky očkovania, a povedal, že “existuje’veľká časť krajiny, ktorá si myslí, že [dodanie očkovania v rekordnom čase] bola skvelá vec.”