triple_mask-810x500.jpg

"Oprášte si masky N95": CNN propaguje "nárast" COVID, keďže väčšina Američanov paniku ignoruje

103
Kultúra smrti

Mediálne médiá tlačia na Američanov, aby sa pripravili na návrat masiek. 

Dňa 23. augusta CNN informovala čitateľov, že “odborníci” odporúčajú nosiť masku N95, ak sú považovaní za “vysoko ohrozených” vážnym ochorením alebo smrťou” z vysoko prežívateľného, zvyčajne mierneho koronavírusu COVID-19.  

“Ak ste vystavení vysokému riziku vážneho ochorenia alebo úmrtia na Covid-19, je čas oprášiť masky N95 a nasadiť si ich tesne na nos a ústa, aby ste sa ochránili pred nedávnym nárastom vírusu, napísala Sandee LaMotte zo CNN’.  

LaMotte’v článku citovala kardiológa Dr. Jonathana Reinera, ktorý navrhol prezidentovi Joeovi Bidenovi, aby v dave ľudí nosil masku.  

“Ak sa staráte o niekoho, kto je vystavený zvýšenému riziku komplikácií po infekcii, potom si myslím, že by ste mali zvážiť aj nasadenie masky na verejných miestach,” dodal Reiner. 

Odporúčanie nosiť masku prichádza v súvislosti s viacerými odborníkmi a štúdie v iných krajinách naznačujú, že nosenie masky je nielen neúčinné na spomalenie šírenia COVID-19, ale mohlo by mať škodlivý vplyv na ľudí’s fyzické a psychické zdravie.   

Video umiestnenéna internete poukazuje na to, že cez väčšinu masiek sa zmestí ľudský vlas, nehovoriac o víruse COVID-19.  

Článok CNN sa rozčuľuje nad tým, že Američania “nie sú’zrejme dostatočne znepokojení nedávnym nárastom prípadov, aby zmenili svoje správanie.”  

Rozhovorca sa zdal byť prekvapený, že Američania nenosia masky vonku alebo “za každých okolností,” pričom “82 % z nich si za posledný týždeň nevykonalo domáci test Covid-19.” 

V nedávnej analýze expert na Čínu Steven Mosher odhalil, že podľa jeho názoru by pokus o návrat obmedzení a blokád COVID v Spojených štátoch zlyhal, pretože: “Príliš veľa Američanov sa teraz prebudilo a uvedomuje si nebezpečenstvo, ktoré pre americkú republiku predstavuje zločinecká rodina Bidenovcov a skorumpovaní aktéri Deep State.” 

Upozornil, že výluky a obmedzenia budú “ešte bezohľadnejšie”, ak im bude umožnený návrat. 

Fox News 23. augusta informovala, že “Bidenova administratíva’plánuje povzbudiť Američanov, aby si zaobstarali ďalšie Očkovanie proti vírusu COVID ešte v tomto roku viedlo k tomu, že ceny akcií výrobcov vakcín počas pondelkového obchodovania dostali impulz.” 

Medzičasom Morris Brown College v Atlante práve zaviedla študentom povinnosť nosiť masky – údajne len na “dva týždne,” odvolávajúc sa na “správy o pozitívnych prípadoch medzi študentmi v univerzitnom centre v Atlante.”Rutgers University tiež nedávno dvakrátzrušila svoj mandát na očkovanie COVID a varovala, že študentov vyradia z nadchádzajúceho semestra, ak sa injekciám aj tak nepodrobia. 

Americké médiá nie sú jediné, ktoré rozohrávajú strach z COVID. Minulý týždeň kanadské vysielanie Canadian Broadcasting Cooperation (CBC) v priebehu dvoch dní uverejnilo 18 článkov týkajúcich sa COVID.  

RELEVANTNÉ: 

Bidenova administratíva údajne plánuje jesenné obmedzenia COVID, keďže médiá propagujú nový variant