shutterstock_755642368-810x500.jpg

Hviezda WWE Bray Wyatt zomrel "nečakane" vo veku 36 rokov

98
Kultúra smrti

Bývalý šampión World Wrestling Entertainment (WWE) zomrel “nečakane” po tom, čo údajne utrpel infarkt.

Windham Rotunda, fanúšikom WWE známy pod ringovým menom “Bray Wyatt,” mal v čase smrti 36 rokov. Výkonný riaditeľ WWE Paul “Triple H” Levesque zverejnil túto správu vo štvrtok večer na X, predtým Twitteri.

“Práve nám zavolal člen Siene slávy WWE Mike Rotunda, ktorý nás informoval o tragickej správe, že náš doživotný člen rodiny WWE Windham Rotunda - známy aj ako Bray Wyatt - dnes nečakane zomrel,” napísal. “Naše myšlienky sú s jeho rodinou a prosíme všetkých, aby v tomto čase rešpektovali ich súkromie.”

Profesionálny wrestlingový reportér Sean Ross Sapp vo štvrtok večer na X napísal, že “dostal povolenie” od Wyattovej”rodiny podeliť sa o to, že Wyatt začiatkom tohto roka ochorel na COVID “pričom vírus údajne zhoršil jeho už existujúce problémy so srdcom. Oficiálna príčina úmrtia však zatiaľ nebola zverejnená.

“Na ceste k návratu a jeho uzdraveniu bolo veľa pozitívnych pokrokov. Bohužiaľ, dnes utrpel infarkt a zomrel,”napísal Sapp. “Vyzývam čitateľov, aby rešpektovali súkromie rodiny, ak je to možné, ale jeho blízki chceli, aby sa objasnili niektoré podrobnosti.”

V roku 2021 bolo údajne niekoľko zápasníkov WWE vyhodených za odmietnutie povinnej vakcíny COVID. Bývalá wrestlerka Nia Jax verejne vyhlásila, že zranenia dvoch jej bratrancov po očkovaní a smrť jej babičky po očkovaní spôsobili, že sa cítila “nepríjemne” s jej užívaním.

Wyatt’ova nečakaná smrť je poslednou v sérii hviezdnych športovcov, ktorí buď zomreli, alebo sa zotavili po incidente súvisiacom so srdcom. Jeden z najlepších stredoškolských basketbalistov Alabamy, Caleb White, zomrel začiatkom tohto mesiaca po tom, ako skolaboval počas zápasu.

Bronny James, syn liberálnej hviezdy NBA LeBrona Jamesa, sa zotavil po tom, ako pred mesiacom počas tréningu s mužským tímom University of Southern California’dostal zástavu srdca.

Po správe o Wyattovej’smrti pribudli pocty od ďalších legiend WWE, ako sú John Cena a Dwayne “The Rock” Johnson.

“Zničený správou o odchode Windhama Rotunda. Moje srdce je s celou Rotundovou rodinou,”Cena v piatok ráno zverejnil na X. “Windham zo mňa v mnohých ohľadoch vytiahol to najlepšie. Som’navždy vďačný za chvíle, ktoré sme spolu prežili. Smutný deň pre všetkých, ktorých oslovil na celom svete. RIP.”