Viktor Orbán pred nedeľným referendom: „Musíme zastaviť genderové šialenstvo!“

216
Kultúra života

Maďarský premiér Viktor Orbán na poslednom predvolebnom zhromaždení v piatok 1. apríla v Székesfehérvári, kam chodil na strednú školu, venoval niekoľko minút aj referendu, ktoré sa malo uskutočniť súčasne s parlamentnými voľbami.

Nedeľňajšie referendum je prinajmenšom rovnako dôležité ako parlamentné voľby. Je ťažké to zvážiť, ale verte mi, že toto referendum môže vyriešiť a rozhodnúť veľmi dôležitú otázku v Maďarsku na dlhý čas. Svet sa zbláznil. Objavujú sa módne trendy, pri ktorých človek len krúti hlavou. Nikdy by som si nepomyslel, že raz bude potrebné do maďarskej ústavy vložiť, že otec je muž a matka je žena. Nikdy som si nemyslel, že do ústavy bude treba zapísať, že manželstvo je celoživotný zväzok medzi mužom a ženou.

Ale naši priatelia v západnej Európe akosi zaspali. Aj tam sa to začalo podobne ako tu v Maďarsku pred pár rokmi. Je to taká čudná móda. Všetko sa mieša so všetkým. A s tým by nebol až taký problém, pokiaľ je to výzva pre dospelých. Už nie sme dnešné deti, nás to nestihlo. Žijeme tak, ako žijeme. Ale je tu červená čiara, milí občania Fehérváru, ktorú nesmieme dovoliť, aby bola prekročená. A to sa netýka dospelých. Dospelí sa budú za svoje životy zodpovedať nie nám, ale dobrému Pánu Bohu. Deti sú však tou červenou čiarou, nesmieme nikomu dovoliť, aby nám vzal právo vychovávať naše deti. Preto musíme v nedeľu jasne povedať, že matka je žena, otec je muž a našim deťom nech dajú pokoj!

Musíme chrániť naše rodiny. Musíme zastaviť genderové šialenstvo, ktoré na Západe spôsobuje čoraz viac problémov.