Planet Lockdown

Dokument ukazuje, ako COVID obmedzenia vyvolali "strach" a zvýšili "kontrolu" nad ľuďmi

209
Milko Kostovič
Kultúra smrti

Stručný prehľad:

  • Film "Planetárny lockdown" (Planet Lockdown) skúma bezprecedentné obdobie v histórii. V rozhovoroch s epidemiológmi, vedcami, lekármi a ďalšími odborníkmi odhaľuje skutočné motívy rastúcej totalitnej kontroly nad planétou. Celovečerný film mal premiéru v 10 jazykoch 15. januára 2022.
  • Scott Jensen, všeobecný lekár a bývalý člen senátu v Minnesote, dostal e-mail od ministerstva zdravotníctva, ktorý mu nariadil nesprávne diagnostikovanie COVID-19.
  • Predstava asymptomatického šírenia mení prakticky každého, koho stretnete na ulici, na nepriateľa alebo hrozbu, čím sa zvyšuje strach a kontrola.
  • Umelo nastolený stav nekonzistentnosti, ktorý bol zavedený počas pandémie, je opísaný ako taktika mučenia, ktorej cieľom je prinútiť ľudí, aby sa podrobili očkovacím certifikátom a vakcínam proti COVID-19.
  • Mnohí odborníci vo filme poukazujú na Norimberský kódex, ktorý sa porušuje, pretože ľudia sú nútení prijímať experimentálne vakcíny.
  • Občianska neposlušnosť, bojkotovanie podnikov, ktoré vyžadujú očkovacie pasy, účasť na zhromaždeniach a boj proti nezákonnému povinnému očkovaniu na súde sú spôsoby, ako sa každý môže podieľať na ochrane slobody.
  • Tvorcovia filmu umožňujú bezplatné pozeranie tohto filmu (na obmedzený čas). KLIKNITE SEM, ak sa chcete dozvedieť viac o ich dôležitom poslaní a zistite, ako im môžete pomôcť.

Ak ste pred rokom 2020 počuli výraz "lockdown", možno vás napadlo niečo, čo sa deje vo väzení – nie v slobodnej spoločnosti. Tento mechanizmus kontroly sa odvtedy stal bežným – nie medzi väzňami, ale medzi slobodnými ľuďmi – s dôsledkami, ktorým ešte iba začíname rozumieť. 

Film "Planetárny lockdown" (Planet Lockdown) skúma bezprecedentné obdobie v histórii. V rozhovoroch s epidemiológmi, vedcami, lekármi a ďalšími odborníkmi odhaľuje skutočné motívy rastúcej totalitnej kontroly nad zemeguľou. Film, ktorý už zakázali Facebook a YouTube, sa začína v úvode pandémie, keď nám bolo povedané, že na "sploštenie krivky" sú nevyhnutné lockdowny.

Malo ísť o krátkych 15 dní, no príbeh sa čoskoro zmenil na pokračujúce obmedzenia. Ako vysvetľuje Michael Yeadon, Ph.D., bývalý viceprezident a hlavný vedecký poradca farmaceutickej spoločnosti Pfizer a zakladateľ a generálny riaditeľ biotechnologickej spoločnosti Ziarco, ktorú teraz vlastní Novartis, v minulosti sa do karantény umiestňovali iba chorí ľudia. Ale karanténa zdravých ľudí, ako sa to stalo za posledné dva roky, nemá žiadnu vedeckú podporu ani historický precedens.

"Vzhľadom na to, že tento vírus predstavuje nanajvýš o niečo väčšie riziko pre starých a chorých ako sezónna chrípka, a menšie riziko pre takmer všetkých ostatných, ktorí sú mladší a fit, nikdy nebolo potrebné, aby sme niečo robili. Nepotrebovali sme robiť nič – lockdowny, masky, testovanie, dokonca ani vakcíny," hovorí Yeadon.

Otázne postupy nabádali ku COVID-19 diagnózam

Scott Jensen, všeobecný lekár a bývalý člen senátu v Minnesote, dostal e-mail od ministerstva zdravotníctva, ktorý mu nariadil používať Covid-19 ako diagnózu v situáciách, keď by predtým nestanovoval chrípku alebo akúkoľvek inú špecifickú vírusovú diagnózu bez predchádzajúceho testovania. Povedal:

"Okamžite ma zarazilo, že som mal pocit, že ma poúčajú, aby som pokračoval a používal COVID-19 bez toho, aby som používal rovnaké štandardy presnosti, aké som používal pri iných veciach. Ak sa chystám stanoviť diagnózu, som presvedčený, že ako lekár mám povinnosť použiť nástroje, ktoré mám k dispozícii, aby som ju stanovil s čo najväčšou istotou.

A zdalo sa mi, že ministerstvo zdravotníctva a odkaz na tento dokument CDC, v ktorom sa uvádza, že môžete diagnostikovať COVID-19 ako príčinu smrti na úmrtnom liste... tieto dva dokumenty v tandeme sú v rozpore so všetkým, čo som sa učil alebo robil posledných 35 rokov."

Dr. Ngozi Ezikeová, riaditeľka zdravotníckeho oddelenia v Illinois, vystupuje vo filme a hovorí, že aj keby ste zomreli kvôli jasnej alternatívnej príčine, ak by ste mali COVID-19 v rovnakom čase, stále by to bolo uvedené ako smrť na COVID. "V prípade každého, kto je uvedený, že zomrel na COVID, neznamená, že to bola príčina smrti," uviedla

V januári 2020 prišli PCR testy, ktoré zdravotníckym pracovníkom umožnili definovať "prípady" COVID-19. Ak bol test pozitívny, počítalo sa to ako prípad – nezáležalo na tom, či máte príznaky alebo nie. Reiner Fuellmich, globálny právnik v oblasti podvodov, zakladateľ vyšetrovacieho výboru Corona Investigative Committee, zdôraznil: "Nikdy, v dejinách ľudstva, v dejinách medicíny, nikdy neprebiehalo testovanie zdravých ľudí."

Yeadon súhlasil s tým, že masové testovanie ľudí bez príznakov nemá žiadny vedecký základ. Skôr si myslí, že "je to len spôsob, ako vystrašiť ľudí". Rastúci počet "prípadov" založený na PCR testovaní je príčinou krízy. Ale počítanie prípadov bolo len meraním aktivity testovania; čím viac sa testovalo, tým viac prípadov sa zistilo.

Posolstvom sa stalo "bojte sa každého"

8. júna 2020 riaditeľ WHO Adhanom Ghebreyesus oznámil, že COVID-19 môžu prenášať aj asymptomatickí ľudia. V ten istý deň Maria Van Kerkhove, technická vedúca WHO pre pandémiu COVID-19, veľmi jasne uviedla, že ľudia, ktorí majú COVID-19 bez akýchkoľvek príznakov, "zriedkavo" prenášajú túto chorobu na iných. WHO však obrátilo o 180 stupňov a odstúpilo od tohto vyhlásenia už o deň neskôr.

V nasledujúcich dňoch zástupcovia médií a predstavitelia zdravotníctva zvýšili strach tvrdením, že vás môže nakaziť prakticky ktokoľvek, aj keď by dotyčný vyzeral byť zdravý. "Táto myšlienka, že... môžete byť chorý, aj keď nemáte žiadne príznaky, a môžete byť... vírusovou hrozbou pre niekoho iného, aj keď nemáte žiadne príznaky, to bolo tiež objavené v roku 2020," hovorí Yeadon. 

Alexandra Henrion-Caudeová, genetička a bývalá riaditeľka výskumu Francúzskeho národného zdravotného inštitútu, patrí medzi tých, ktorým niečo nesedelo už od samotného začiatku. "Bola som veľmi zmätená od samého začiatku ... Uvedomovala som si, že to, čo žijeme, nie je celkom v poriadku."

Poznamenala, že predstava asymptomatického šírenia je desivá, pretože mení prakticky každého, koho stretnete na ulici, na nepriateľa, pretože by vás mohol nakaziť. "Je to skutočné hrozné, pretože to popiera schopnosť človeka byť zdravým. Pretože ak existuje asymptomatické [šírenie], kto je zdravý? Nikto."

A čo viac, "dôkaz" o asymptomatickom šírení je chybný a podvodný. Časopis New England Journal of Medicine zverejnil v januári 2020 článok, v ktorom sa uvádza, že prenos COVID-19 je možný od asymptomatického nosiča.

Tvrdenie bolo založené na 33-ročnom obchodníkovi, ktorý sa stretol so svojou obchodnou partnerkou zo Šanghaja, potom dostal horúčku a suchý kašeľ. Nasledujúci večer sa cítil lepšie a 27. januára sa vrátil do práce.

Autori uviedli, že obchodná partnerka bola "očividne bez známok alebo príznakov infekcie, ale ochorela počas letu späť do Číny, kde mala 26. januára pozitívny test na 2019-nCoV". Z tejto prípadovej štúdie teoretizovali, že vírus by sa mohol prenášať z asymptomatických nosičov. Vynechal sa dôležitý bod, ktorým je, že výskumníci pred zverejnením nehovorili s obchodnou partnerkou zo Šanghaja.

Nemecká agentúra verejného zdravotníctva, Inštitút Roberta Kocha (RKI), však so ženou hovorila po telefóne a ona uviedla, že počas pobytu v Nemecku mala príznaky. Takže nakoniec vysvitlo, že nebola vôbec asymptomatická.

V stave nekonzistentnosti ľudia túžia po normálnosti

Pandémia prekrútila realitu a zanechala verejnosť v mentálnej hmle. "Pravidelne prisaháte poslušnosť veciam, ktoré nie sú logické," povedala Catherine Austin-Fittsová, asistentka tajomníka administratívy Busha staršieho a investičná poradkyňa spoločnosti Solari. WHO zmenilo definíciu stádovej imunity a pandémie, doslova zmenila realitu, a toto je len jeden príklad.

Cenzúra a kampane na diskreditáciu tých, ktorí vystupujú proti naratívu, sú dodatočnými kontrolnými mechanizmami, ktoré skresľujú pravdu. Biskup Athanasius Schneider z Kazachstanu povedal, že pandemické opatrenia sú veľmi podobné sovietskym časom, v ktorých žil, v tom, že existoval iba jeden príbeh, a ak ste povedali, že to malo iný význam, boli ste vyhlásení za nepriateľa.

"Keď ste mali iný názor, povedali: ‘Ste konšpiračná skupina. Máte konšpiračnú teóriu. Máte ‘nenávistné prejavy‘. Tento výraz, nenávistný prejav, pochádza od komunistov." Je to psychologická manipulácia založená na strachu, vďaka ktorej sa ľudia správajú úplne iracionálne. Umelo nastolený stav nekonzistentnosti dokonca opísala Austin-Fittsová ako taktiku mučenia, ktorej cieľom bolo prinútiť ľudí podrobiť sa očkovacím pasom a vakcínam proti COVID-19:

"Ľudia túžia po konzistentnosti. A tak, ak ich dokážete uviesť do stavu nekonzistentnosti, urobia doslova všetko, čo je v ich silách, aby sa vrátili ku konzistentnosti. Je to typická taktika mučenia. ‘Ak budete robiť len to, čo chceme, umožníme vám vrátiť sa do stavu konzistentnosti.’ Takže ak prijmete (očkovacie) pasy, budete slobodní. Alebo ak sa zaočkujete, budete voľní."

Okrem toho, vyhlásením malých podnikov za "neesenciálne" počas lockdownov, budú zatvorené, zatiaľ čo Amazon, Walmart a ďalšie veľké obchody môžu prevziať ich trhový podiel. K veľkému presunu bohatstva došlo z malých rodinných podnikov do veľmi veľkých, verejne vlastnených podnikov, ktoré profitovali z digitálnej ekonomiky. Austin-Fittsová to vysvetlila:

"Malí obchodníci musia neustále splácať svoje kreditné karty alebo hypotéky, takže sú v dlhovej pasci a zúfalo sa snažia získať hotovosť na pokrytie svojich dlhov a výdavkov.

Potom tu máte inštitút Federálnych rezerv a formu kvantitatívneho uvoľňovania, kde nakupujú podnikové dlhopisy a ľudia, ktorí preberajú trhový podiel, ich môžu v podstate financovať – alebo ich banky môžu – pri 0 % až 1 % úroku, zatiaľčo maloobchodníci platia 16 % až 17 % a sú bez príjmov. 

Takže sú v podstate nahraní a môžete im vziať podiel na trhu. A vo všeobecnosti si nemôžu dovoliť robiť to, čo hovoria, pretože sú príliš zaneprázdnení hľadaním peňazí, aby uživili svoje deti."

Pripravujú sa nové systémy kontroly 

Ak chce pár ľudí ovládať mnohých, ako môžete dostať ovce na bitúnok bez toho, aby si to uvedomili a nekládli odpor? "Dokonalým nápadom," hovorí Austin-Fittsová, sú neviditeľní nepriatelia, ako sú vírusy. To zvyšuje strach, takže verejnosť verí, že potrebuje vládu, aby ich chránila. Ďalšou účinnou zbraňou je taktika "rozdeľ a panuj" a médiá v tom zohrávajú dôležitú úlohu, napríklad rozdeľujú ľudí podľa očkovania a masiek.

"COVID-19 je inštitúciou kontroly nevyhnutnou na premenu planéty z demokratického procesu na technokraciu. Takže to, čo sledujeme, je zmena v ovládaní a inžinierstvo nových kontrolných systémov. Predstavte si to teda ako štátny prevrat. Oveľa viac to znamená štátny prevrat než vírus."

Dr. Wolfgang Wodarg, bývalý predstaviteľ verejného zdravotníctva a poslanec nemeckého parlamentu, súhlasí s tým, že reakcie na pandémiu nemajú "nič spoločné s hygienou. Súvisí to s kriminalistikou." Globálna vakcinačná kampaň je ďalšou formou kontroly, ktorá núti verejnosť prijímať experimentálne vakcíny. 

Mnoho odborníkov vo filme uvádza Norimberský kódex, ktorý vysvetľuje súbor výskumných etických princípov pre experimentovanie na ľuďoch. Tento súbor princípov bol vyvinutý s cieľom zabezpečiť, aby sa lekárske hrôzy objavené počas norimberských procesov na konci druhej svetovej vojny už nikdy nezopakovali.

Ale v súčasnej atmosfére extrémnej cenzúry ľudia nie sú informovaní o všetkých rizikách vakcín - ktoré sa len začínajú odhaľovať. Ľudia sú nútení do očkovania kvôli nariadeniam, strate zamestnania a osobných slobôd, ako je možnosť slobodne cestovať a zúčastňovať sa obchodných a spoločenských podujatí.

Pravda nakoniec zvíťazí

Sme svedkami revolúcie a odborníci dúfajú, že sa ľudia vrátia k zdravému rozumu a odolajú totalitnej kontrole, ktorá hrozí, že ovládne svet. Spoločnosť sa v skutočnosti môže obrodiť, ak sa ľudia spoja a budú bojovať proti zasahovaniu do našich slobôd.

Občianska neposlušnosť, bojkotovanie podnikov, ktoré vyžadujú očkovacie pasy, účasť na zhromaždeniach a boj proti nezákonnému povinnému očkovaniu na súde sú spôsoby, ako sa každý môže zapojiť do ochrany slobody. "Ak z nás chcú urobiť stroje, ak z nás chcú urobiť otrokov, povieme nie," hovorí Wodarg. "Už vás nepotrebujeme, je nás veľa ... nemusíme sa báť žiadnej pandémie."