divine-mercy.jpg

Zapečatenie verají Božím Milosrdenstvom - mocná ochrana počas pandémie korony

5,908
Zuzana Smatanová
AltKAT

Ide o mocný spôsob ochrany vášho domova! 

Páter Chris Alar od Marian Fathers (Mariánski bratia) vysvetľuje vo videu ako si môžete ochrániť rodinu pomocou obrazu Ježišovho Božieho Milosrdenstva. Marian Fathers vyzývajú všetkých katolíkov "zapečatiť veraje" na svojich domoch/bytoch týmto obrazom na ochranu počas pandémie koronavírusu. Vysvetľuje aj to, ako si môže laik požehnať svoj vlastný obraz v neprítomnosti kňaza. Ježiš prisľubuje, že "duša, ktorá si bude uctievať tento obraz, nezahynie" (Denníček sv. Márie Faustíny Kowalskej, 48).

 

Spovedník sv. Faustíny, bl. Michael Sopocko, povedal, že Pán Ježiš zjavil svätici aj tento prísľub

"Keď na svet doľahne trest za hriechy a tvoja vlastná krajina bude prežívať poníženie, jediným útočiskom bude dôvera v Moje Milosrdenstvo. Ochránim mestá a domovy, v ktorých nájdem obraz Božieho Milosrdenstva; ochránim osoby, ktoré si tento obraz uctievajú. Jediným útočiskom bude dôvera v Moje Milosrdenstvo." 

 

Pán Ježiš dodáva:

"Nech si každý do svojho domova obstará tento Obraz, pretože prichádzajú ťažké skúšky. Tie domovy, celé rodiny a každého zvlášť, kto si obraz Božieho Milosrdenstva úprimne a hlboko uctieva, ochránim pred každým nešťastím. Prichádza doba, keď tí, ktorí tak robia, budú svedčiť o zázračnej účinnosti a o mimoriadnej ochrannej milosti, ktorá vyviera z tohto Obrazu."