FAther_copy_1024_512_75_s_c1.jpg

Šialenosť transgenderizmu: Otec bojuje za záchranu svojej dcéry

744
Milko Kostovič
Kultúra smrti

Sudca nariadil Robovi Hooglandovi, aby nazýval svoju dcéru chlapcom, inak bude čeliť obvineniu z domáceho násilia. Hooglandova dcéra prešla testosterónovou terapiou napriek želaniam svojho otca po tom, čo ju jej školský poradca presvedčil, že je chlapcom. Hoogland dokonca ani nemôže zverejniť svoj príbeh alebo vyhľadať pomoc okrem svojich právnikov z dôvodu súdneho príkazu o mlčanlivosti.

V dnešnej epizóde The Van Maren Show sa Hoogland podelil o svoju živú nočnú moru, odhaľuje zaujatosť kanadského súdneho systému a prosí ostatných rodičov, aby sledovali varovné signály, že ich deti sú indoktrinované.

Hoogland, ktorý sa pred niekoľkými rokmi rozviedol, hovorí poslucháčom, že jeho dcéra začala mať najprv problémy s chlapcami v 5. a 6. ročníku, a preto jej poradil, aby začala navštevovať školského poradcu. Toto pokračovalo ďalej, keď sa vážne zamilovala do svojho učiteľa v 7. ročníku a napokon musela opustiť jeho vyučovanie kvôli svojmu správaniu. Hoogland si to veľmi neuvedomoval, ale celú dobu sa jeho dcéra vzdelávala o transgender hnutí. Pri pohľade späť si Hoogland spomína na jednu epizódu, keď si jeho dcéra odstrihla všetky vlasy a začala nosiť čiapku. Hoogland si v tom čase neuvedomil, že dôvodom tohto konania bolo veľmi populárne YouTube video dievčaťa, ktoré si myslelo, že je chlapec, a ktoré urobilo to isté. 

Až keď si Hoogland prezeral ročenku svojej dcéry zo 7. ročníka, pochopil, že sa niečo deje. Jeho dcéra bola uvedená v ročenke pod iným menom. Nikdy o tom nebol informovaný, ale škola sa k jeho dcére správala ako ku chlapcovi. 

Hooglandova bývalá manželka odporučila, aby zobrali svoju dcéru k doktorovi Wallacovi Wongovi, poprednému odborníkovi na transgenderizmus. Hoogland súhlasil, keď si myslel, že odborník bude jasne vidieť, že jeho dcéra si nemyslí, že je chlapec (v tomto bode bola vážne zamilovaná do svojich dvoch mužských učiteľov) a že sa tu odohráva niečo iné. 

Hoogland, žiaľ, nevedel, že doktor Wong je známy v utvrdzovaní svojich pacientov, pričom takmer 100% jeho pacientov dokončilo rodovú tranzíciu. Dr. Wong utvrdil presvedčenie Hooglandej dcéry a odporučil, aby ihneď začala testosterónovú terapiu. Keď Hoogland poukázal na jej jasnú zamilovanosť do mužov, Dr. Wong odpovedal, že je homosexuálnym chlapcom v tele dievčaťa. 

Hoogland sa naďalej pokúšal nájsť zvládajúce mechanizmy a iné riešenia pre svoju dcéru, ktoré by pomohli vyriešiť jej mentálne problémy. Rodinný lekár jeho dcéry ju napokon poslal do detskej nemocnice v Britskej Kolumbii na ďalšie testy a hodnotenia. Bohužiaľ sa to nevyvinulo tak, ako Hoogland a rodinný lekár očakávali. 

Namiesto posúdenia stavu jeho dcéry sa detská nemocnica rozhodla začať testosterónovú terapiu pri jej prvej návšteve. Po odmietnutí podpísať formuláre súhlasu s tým, aby jeho dcéra začala liečbu, Hoogland dostal email, v ktorom bolo uvedené, že už nemá prístup k lekárskym záznamom svojej dcéry. Hoogland sa zároveň dozvedel, že už nebude do budúcna potrebný ani jeho informovaný súhlas z dôvodu Dojčenského zákona, ktorý umožňuje maloletej osobe súhlasiť s lekárskym postupom bez súhlasu rodičov. 

Tento list vyvolal právny spor Hooglanda voči jeho dcére, ktorú zastupovala aktivistická právnička bojujúca za jej tranzíciu. Sudca v tom čase nariadil Hooglandovi, aby pri zmienke o svojej dcére používal mužské zámená a potvrdil tak jej túžbu stať sa chlapcom. Hoogland musel zároveň akceptovať nariadenie o mlčanlivosti. Za "domáce násilie" by sa považovalo všetko okrem presadzovania "tranzície" jeho dcéry. 

Hoogland ešte v ten večer hovoril s americkým redaktorom z časopisu Federalist a musel sa rýchlo vrátiť na súd za porušenie príkazu o mlčanlivosti a za to, že nepoužíval mužské zámená pri zmienke o jeho dcére v rozhovore. 

Na tomto pojednávaní sudca uviedol, že Hooglanda možno zatknúť, ak poruší niektorý z pôvodných príkazov. Mohol byť zatknutý a zadržaný len pre podozrenie, že porušil niektoré z rozhodnutí.

Hoogland sa s týmito rozhodnutiami vydal na odvolací súd. Tento súd rozhodol, že Hooglandova dcéra môže pokračovať v užívaní pohlavných hormónov, ktoré už brala vyše roka, ale odvrátil hrozbu zatknutia, ak by Hoogland porušil pôvodné nariadenia. 

Súd okrem toho poznamenal, že je na ošetrujúcich lekároch, aby urobili najlepšie rozhodnutia pre jeho dcéru, a nie na ňom, či na jeho dcére. Tento krok do budúca účinne prisudzuje zodpovednosť lekárom, keď sa budú usilovať presadzovať agendu namiesto ochrany svojich pacientov. 

Hoogland varuje rodičov, najmä v Kanade, pred tým, čo školy robia za chrbtom rodičov, aby indoktrinovali deti, ako napr. jeho dcéru, a presadzovali transgender agendu. 

"Na obedných prestávkach berú deti a dávajú im pohlavné hormóny," varuje Hoogland poslucháčov. 

Hoogland a Van Maren potom pokračujú v diskusii o novej knihe Abigail Schrierovej Nenapraviteľné škody (Irreversible Damage) a o obrovskom náraste výskytu dievčat, ktoré hlásia rodovú dysfóriu - z 0,002% na 3%.

Hoogland varuje rodičov, aby venovali pozornosť varovným signálom a viedli otvorený dialóg so svojimi deťmi. Taktiež povzbudzuje rodičov, aby sa spojili s ostatnými rodičmi, ktorí prechádzajú podobnými ťažkosťami, a poskytli si vzájomnú podporu, rady a vedomosti. 

Hoogland to vníma ako trojstupňový boj za záchranu detí prostredníctvom legislatívy, súdov a médií. Potrebujeme zmeniť zákony, budeme musieť bojovať na súdoch a potrebujeme médiá, aby zdieľali toto posolstvo. Dúfa, že uvidíme zmeny na ochranu detí, pretože je tu široká podpora pri tejto téme a rozhorčenie nad tým, čo sa stalo s jeho dcérou.

Hoogland založil nadáciu na podporu rodín, ktorých deti podstupujú "tranzíciu" a na podporu jednotlivcov, ktorí pracujú na "detranzícií". Viac sa môžete dozvedieť na Caenis.org.