Chuck Noris: Rodoví ideologovia idú po vaších deťoch!

1,262
Kultúra života

Chuck Norris: Bojujte s progresívnou indoktrináciou navštevovaním kresťanských škôl - "Deti patria svojim rodičom, nie vláde"

Či chce Amerika nasledovať boľševikov, nacistov a komunistov ? "Je len náhodou, že súkromná voľba občanov bola zakázaná sovietskym štátom v roku 1919, Hitlerom a nacistickým Nemeckom v roku 1938 a komunistickou Čínou v roku 1949?" Spýtal sa Norris. "Je Amerika ďalšia?"

8.6.2018, Známy herec a znalec bojových umení Chuck Norris chválil konzervatívnu katolícku školu, varujúc rodičov, "možno by ste mali byť nahnevaní na radikalizmus, ktorý objavíte" na väčšine amerických univerzít.  "Ak chcete čeliť toľkej progresívnej indoktrinácii v americkej kultúre, je potrebné mať aj svojich absolventov zo súkromnej, konzervatívnej alebo kresťanskej vysokej školy alebo univerzity," uviedol v článku o WND.com pre Christendom College.
Norris poznamenal, že väčšina inštitúcií vysokoškolského vzdelávania sa stala "komunitami indoktrinácie".  Univerzity sa "stali o niečo viac ako ľavicové indoktrinné tábory, kde príliš veľa profesorov jednoducho predáva progresívne ideológie zabalené pod rúškom vzdelania a bráni čomukoľvek, čo by ich napadlo," upozornil Norris. Väčšina univerzít je "jednostranné vzdelávacie prostredie" s "reštriktívnymi rečovými kódmi, zaujatosťou voči konzervatívnym študentom a propagandou na principiálne záležitosti a životný štýl".

"Christendom College bola založená v roku 1977 ako odpoveď na zničujúci úder spôsobený katolíckemu vysokoškolskému vzdelávaniu v dôsledku kultúrnej revolúcie, ktorá prešla cez Ameriku v šesťdesiatych rokoch. Cieľom kresťanstva je poskytovať skutočné katolícke vzdelávanie vo vernosti Magistériu katolíckej cirkvi a pripraviť študentov za svoju úlohu obnoviť všetko v Kristovi, "hovorí internetová stránka vysokej školy. Kresťanstvo neprijíma žiadne federálne peniaze, a to ani prostredníctvom študentských pôžičiek. Toto je "kvôli akademickej slobode." "Toto bolo obozretné rozhodnutie Christendom College chrániť slobodu učiť katolícku vieru bez prekážok," hovorí škola. Stále je schopná poskytnúť študentom finančnú pomoc.

Norris odporučil nasledujúce univerzity ako vhodné alternatívy k "progresívnej indoktrinácii": Liberty University, Univerzita Biola, Hillsdale College, Kresťanská vysoká škola, Westmont College, Grove City College.
Norris tiež navrhol, aby sa "obmedzenie federálnej vlády" na vzdelávanie znížilo.  "Ak sa chceme vrátiť k základom vzdelávania, môžeme začať odstránením vzdelávacích byrokratov a vrátením týchto peňazí späť rodičom, alebo prinajmenšom investovaním do študentov," napísal. "Vláda potrebuje menšiu rolu pri riadení vzdelávania našich detí a väčšiu úlohu pri podpore výchovných rozhodnutí rodičov a študentov."  "Deti patria svojim rodičom, nie vláde," pokračoval. "A rodičia by mali mať právo, a vládnu podporu, prispôsobiť vzdelanie absolventov tak, ako to uzná za vhodné. A tam, kde ministerstvo školstva, učiteľské odbory alebo iné organizácie alebo byrokracia bránia ich rozhodnutiam, musia byť zastavené. "

"Je len náhodou, že súkromná voľba občanov bola zakázaná sovietskym štátom v roku 1919, Hitlerom a nacistickým Nemeckom v roku 1938 a komunistickou Čínou v roku 1949?" Spýtal sa Norris. "Je Amerika ďalšia?"