anketa.jpg

Sorosom podporovaný „konzervatívny“ think-tank nalieha na britskú vládu

143
Kultúra smrti

Liberálno-konzervatívny think-tank vyzýva konzervatívnu stranu, aby legálne prijala ideológiu “rodovej identity”, ktorá radikálne zmení britskú spoločnosť.

Bright Blue vydal správu, v ktorej tvrdí, že prijatie ideológie v mene “ľudských práv” pritiahne mladších voličov a je to “morálne” správna vec. “Aby získala hlasy viacerých mladých ľudí, Theresa Mayová by im mala ukázať, že zdieľa ich liberálne hodnoty,” uviedol James Dobson, vedúci výskumník spoločnosti Bright Blue, keďže vláda zvažuje odporúčania v transgenderovej správe parlamentu o ženách a rovnosti.

“Premiérka by mala ukázať svoju liberálnu stránku a ponúknuť balíček väčšej podpory rôznym transgender jednotlivcom v Spojenom kráľovstve,” pokračuje a dodáva: “Nedávne prieskumy verejnej mienky zo strany Bright Blue ukazujú, že jedným zo spôsobov, ako to dosiahnuť, je lepšia ochrana transsexuálov v Spojenom kráľovstve.” Podľa ich “prieskumu” väčšina mladších ľudí (67 percent mladších ako 40 rokov) tvrdí, že by boli “hrdí” podporovať stranu, ktorá “posilňuje legislatívu rovnosti a ktorá zakazuje diskrimináciu všetkých transgender ľudí”.

Návrh organizácie predložený v správe konzervatívcom navrhuje, aby novelizovali zákon o rovnosti z roku 2010 tým, že uzákonia “pohlavnú identitu” ako “chránenú charakteristiku”. Ľudia, ktorí sú proti diskriminácii transgender ľudí, by však mohli byť tiež proti radikálnej zmene spoločnosti z tej, kde je biologické pohlavie dané, na tú, kde je pohlavie bezvýznamné je to to, čo človek “cíti”. V súčasnosti zákon chráni ľudí, ktorí sa pokúšajú žiť s opačným pohlavím a boli zdravotne posúdení, ale neumožňuje rodeným mužom, ktorí vyzerajú ako muži, aby jednoducho zo dňa na deň vyhlásili, že sú ženami a mali prístup k ženským šatniam – ako požaduje Bright Blue.

“Existuje nebezpečenstvo, že sebaidentifikácia umožní predčasnú zmenu pohlavia malého počtu ľudí alebo dokonca zneužívanie systému, aby napríklad muži získal prístup k službám len pre ženy, alebo aby sa dostali do ženských väzníc,” pripúšťa autor správy, avšak bez vysvetlenia, ako môžu byť biologické ženy chránené. Organizácia Bright Blue, ktorá podporuje “sociálnu spravodlivosť”, predtým volala po vyššej imigrácii a ich bývalý spolupracovník Rupert Myers bol nedávno vyhodený z pozície korešpondenta GQ po obvineniach z nevhodného sexuálneho správania. Skupina, ktorá sa maskuje ako súčasť britskej “konzervatívnej” rodiny, dostáva finančné prostriedky od miliardára Georgea Sorosa a jeho Nadácie otvorenej spoločnosti.