Raper Boosie: TV robí z našich detí homosexuálov, o 10 rokov bude polovica populácie homosexuálna

1,292
Kultúra smrti

Americký raper Boosie BadAzz uplynulý týždeň poskytol rozhovor, v ktorom sa mal vyjadriť na tému homosexuality a reagovať tak na svoje vyjadrenia, ktorými vyjadril šok zo spoločnosti po tom, čo sa dostal na slobodu po 5 rokoch vo väzení.

Pre VladTV americký raper  Boosie BadAzz povedal, že moderné televízne programy a rozprávky sú načrtnuté tak, aby z detí robili homosexuálov, lebo im predkladajú homosexuálne hlavné postavy.

Raper vysvetlil, že nemá nič proti LGBT komunite, ale že je presvedčený o tom, že je nesprávne, aby zábavný priemysel tlačil homosexuálnu agendu na ľudí pre peňažný zisk. “Snažia sa z každého urobiť sk….ných gejov. To si myslím!”, povedal Boosie. “Snažia sa to tlačiť do našej kultúry, pretláčajú to všade.”

Dodal, že veci týkajúce sa homosexuálneho života “sú všade” a že sa to “snažia robiť pre peňažný zisk. Nerobia to pre gejov”.

33-ročný raper, ktorý roky 2009-2014 strávil vo väzení pre vraždu a jej zosnovanie, povedal, že ho roky vo väzení zmenili, ale zmenila sa za ten čas aj spoločnosť.

“Keď som sa vrátil domov a zapol TV, tak som si povedal, čo do pekla sa to deje? Všade samí gejovia”, napísal expresívnym tónom reči na svojom instagrame ešte minulý rok.

Na otázku redaktora, či jeho vyjadrenia spred roka stále platia, povedal.

“Keď som vyrastal, bolo to iné. Ninja korytnačky sa medzi sebou nebozkávali. Vo Flinstonovcoch sme nemali dvoch bozkávajúcich sa chlapov”. Ďalej povedal, “hovorím vám, o 10 rokov tu budete mať takmer polovicu populácie gejov a to len pre to, čo púšťajú v televízii”.

Dotklo sa ho predovšetkým to, čomu sú vystavované deti. “Keď chcete byť gejmi, buďte, ale nechajte deti, nevnucujte im to, neznásilňujte ich nedovyvinutú myseľ!”…

Redaktor sa Boosieho spýtal, čo by raper robil, ak by jeho vlastné dieťa bolo gejom: “Najprv by som sa mu snažil “narovnať naspäť zadok” (doslova “slap his ass back straight” – straight, teda rovný je slangový výraz pre heterosexuála), povedal úprimne. “Kopol by som ho do zadku a možno by si uvedomil, že vlastne ani nie je gej”. Po politicky nekorektných slovách ešte dodal: “Keď by som nemohol urobiť nič proti tomu, aby bol gejom, tak nevylúčil by som ho z môjho života. Len by som musel nájsť nejaký šialený spôsob, ako sa s tým vyrovnať…”