Záložný plán Plánovaného Rodičovstva, ak by bol potrat niekedy ilegálny

1,918
Kultúra smrti

Protokoly. Mali sme ich v Plánovanom rodičovstve veľa. Protokoly o účtovaní, o zákazníckom servise, o dotáciách klientov, lekárskych službách, o poradenstve... Na čo si len spomeniete, na to sme mali protokol. Mojou úlohou ako riaditeľky kliniky bolo oboznámiť sa s nimi všetkými. A ja som ich poznala.

Žiaden z protokolov nebolo nijak zaujímavý. Nuž, žiaden z nich... až na jeden.

Pochovaný na zadnej strane zložky protokolov bol jeden, o ktorom sme nehovorili často. Ale potrebovali sme ho mať, poznať ho... Len pre prípad.

Tento protokol bol jednoducho nazývaný „Manažment potratu“. Bola to príprava [pre prípad], ak by sa potrat niekedy stal ilegálnym. Čo by všetky tieto ženy robili, ak by nemohli ísť k Plánovanému rodičovstvu kvôli voľbe potratu? Odpoveď na to sme mali napísanú v tomto trojstranovom protokole.

Dávali by sme ženám rady, aby si vzali lieky a/alebo vitamíny, ktoré by ich tehotenstvo končili. Poradili by sme im, koľko si toho majú vziať, aby svoje tehotenstvo ukončili.

Poradili by sme im, ako rozpoznať, kedy je už potrebné ísť priamo na pohotovosť. Pokiaľ by šlo všetko podľa plánu, tak by boli poučené o tom, že majú prísť do nášho zariadenia na ultrazvuk, ktorý by potvrdil úmrtie plodu, a tak by sa mohlo vykonať MVA (manuálne vákuové odsávanie). Technicky by to nebolo možné považovať za potrat, pretože smrť dieťaťa by sa stala mimo nášho zariadenia.

Samozrejme, za túto službu „manažmentu potratu“ bude aj poplatok. Určite ste si nemysleli, že by to robili z dobroty svojho srdca, však?

Chcem, aby ste o tom naozaj popremýšľali. Zástancovia potratov hovoria NEUSTÁLE o „nebezpečných potratoch“. VŽDY dookola šermujú tým istým. Napriek tomu sú ochotní skutočne školiť ženy o tom, ako si urobiť nebezpečný potrat na vlastnú päsť?

Mohli by hovoriť týmto ženám o ďalších možnostiach. Do kelu, možno by sa Plánované rodičovstvo mohlo skutočne stať centrom, ktoré by poskytovalo prenatálnu starostlivosť a adopčné služby. Mohli by začať rozdávať materiálnu pomoc ženám v núdzi. Ale nie. Namiesto toho budú jednoducho ženám pomáhať, aby si samé ublížili. Prečo? Preto, že sa o ženy tak „starajú“? Myslím, že nie. Je to pre nich jednoducho spôsob, ako zabezpečiť, aby ich potratové doláre prichádzali... Aj keby bol potrat právne zrušený.

Ak sa bude diať toto, budú mať zástancovia potratov pravdu. Ženy budú zomierať na „nelegálne potraty“. Nie kvôli hnutiu pro-life, ale kvôli svojmu vlastnému, takzvanému hnutiu „ženských práv“, v ktorom vlastne spôsobia ženám smrť.

„Manažment potratu“. Mohli by sme to nazvať aj „Ako pomôcť ženám vykonať nelegálny potrat“. Tipujem, že keď sa uzavrú všetky potratové centrá a mnoho štátov bude mať iba jednu potratovú kliniku, Plánované rodičovstvo tento protokol opráši.

Ženy si ale zaslúžia niečo lepšie ako potrat. Či už legálny alebo nelegálny.

Abby Johnsonová