SKAUTKY na návšteve OSN dostali príručky o SEXE vydané Plánovaným Rodičovstvom

1,615
Kultúra smrti

New York - Svetové združenie skautiek privítalo tím Plánovaného Rodičovstva v skupinovej diskusii v priestoroch Spojených Národov (UN). Na tejto akcii, ktorej sa rodičia nemali zúčastniť, sa rozdávali brožúrky s názvom „Zdravé, šťastné a vzrušujúce“. Akcia bola súčasťou každoročnej komisie Spojených Národov pre stav žien (CSW).

Brožúra, určená pre mládež nakazenej s vírusom HIV, obsahuje explicitné a grafické detaily o sexe ako aj propagáciu voľného sexu všetkých foriem. V brožúre sa píše, že “veľa ľudí si myslí, že sex je iba vaginálny alebo análny styk. Avšak je veľa rôznych metód a typov sexu. Neexistuje správny alebo nesprávny spôsob. Len sa bavte, skúmajte a buďte sami sebou!” Leták ďalej povzbudzuje mladých k “vylepšovaniu svojho sexuálneho života spoznávaním svojho tela. Hraj sa so sebou! Masturbácia je úžasný spôsob ako sa dozvedieť viac o svojom tele a o tom, čo tvoje telo (sexuálne) vzrušuje. Skúšaj rôzne spôsoby sebadotýkania, od jemných dotykov až po silnejšie. Rozprávaj sa o svojich predstavách a vyskúšaj ich! Rozprávaj sa s nimi obscénne.“

Leták žiakom hovorí aj o tom, že štátne zákony, ktoré prikazujú HIV pozitívnym ľuďom informovať svojho partnera o tomto stave, “porušujú práva ľudí žijúcich s HIV vírusom.” Brožúra tiež vyzýva k “zmene zákona, ktorý porušuje tieto práva” a vysvetľuje, že “je veľa dôvodov, prečo ľudia s HIV sa nechcú zdeliť so svojím stavom…môžu mať strach, že ľudia sa o nich dozvedia niečo, čo chceli udržať v tajnosti, ako napríklad používanie injekčných striekačiek. Alebo vyjde najavo, že mali sex mimo manželstva alebo s ľudmi rovnakého pohlavia.

Združenie skautiek spolu s YWCA združením (pôvodne kresťanská organizácia) uvádzali kauzu mladých žien, ktorá zahŕňala aj bočnú akciu pre inter-generačný dialóg o “všestrannom prístupe a reporodukčnom zdraví”. Jeden nový projekt skautiek je “zameraný na zabezpečenie práv žien, mužov a adolescentov od 10 do 25 rokov na vylepšenie reprodukčného a sexuálneho zdravia.”

Počas Komisie pre postavenie žien (CSW) lídri viacerých mocných organizácií Spojených Národov, vrátane Populačného fondu, UNESCO organizácie (organizácia vzdelávania, vedy a kultúry), Detského fondu a Organizácie svetového zdravia zverejnili “spoločné prehlásenie za celé Spojené Národy (UN) pod názvom Výkonný oddiel mladistvých dievčat, ktorý žiada svoje spolu organizácie o podporu programov na “zvýšenie právomoci dospievajúcich dievčat, obzvlášť vo veku od 10 do 14 rokov.” Jedna z hlavných priorít týchto práv je zaistiť pístup k “sexuálnej výučbe, prevencii HIV, sexuálnemu a reprodukčnému zdraviu.”

Denník New York Times nedávno informoval o Populačnom Fonde OSN ako spolu s UNESCO sponzoroval veľmi rozporuplný učebný plán, ktorý učí už 5 ročné deti o tom, ako mať sex a učí mládež zastávať sa potratov.

Wendy Wrightová, prezidentka organizácie Znepokojené ženy Ameriky povedala pre Friday Fax online (pro-life, kresťanské) spravodajstvo, že “vláda a mimovládne organizácie by si mali byť vedomí zákerného plánu Plánovaného Rodičovstva spolupracovať s organizáciami Spojených Národov a s dievčenskými organizáciami, aby profitovali na povzbudzovaní detí k sexuálnej aktivite."