Provokácia švédskych homosexuálov – pochod cez moslimské štvrte

1,619
Kultúra smrti

Švédski homosexuáli dostali chuť na poriadnu dávku adrenalínu – naplánovali si pochod za svoje práva cez dve moslimské štokholmské štvrte.

Svet je plný príležitostí pre homosexuálov a transsexuálov, ktorí chcú ukázať svoju odvahu a vyslať tak politický signál – z radov švédskych demokratov je naplánovaný homosexuálny sprievod prechádzajúci dvoma štvrťami na predmestí Štokholmu, ktoré sú až zo 75% obývané moslimami. Túto stredu chcú dobrodružní homo-sympatizanti prejsť cez štokholmské štvrte Tense a Husby.

Podľa švédskej ľavice celá vec „zaváňa rasizmom“ a najradšej by celý pochod zakázali, no mnoho švédskych homosexuálov je pobúrených. Je vysoko pravdepodobné, že to bude horúce a farebné a že sympatizanti homosexuálov zo strany moslimov neostanú nepovšimnutí. Môžeme dúfať, že dôjde len k ľahkým zraneniam.

V dánskej Kodani už v minulosti boli organizované homosexuálne sprievody, ktoré prechádzali cez štvrť zvanú Nørrebro – tá je však obývaná vyznávačmi islamu iba na 30%. Následkom toho hádzali moslimovia do homosexuálov kamene a tí boli nútení zmeniť trasu svojho sprievodu.

V Istanbule majú homosexuáli iba z nedávnej minulosti aj bolestné skúsenosti zo sprievodov, keď ich spacifikovala miestna polícia. Taktiež je pravdepodobné, že aj podobná homosexuálna prehliadka v Saudskej Arábii by sa stretla so zásahom zo strany polície. Tam by sa odvaha bojovníkov za práva homosexuálov ukázala naplno. Európa však aj naďalej ostáva bezpečnou pre homosexuálov na rozdiel od prísnych islamských krajín, kde by sa bojovníci za práva homosexuálov takmer s určitosťou stretli s brutálnymi útokmi končiacimi smrťou.

O pochode vás budeme ďalej informovať.