Nový šéf OSN António Guterres odkazuje politikom: Ignorujte vôľu svojich občanov, imigrácia do Európy je prospešná a nezastaviteľná

946
Kultúra smrti

Nastupujúci generálny tajomník Organizácie spojených národov (OSN) minulú stredu vyhlásil, že “imigrácia nie je problém, ale riešenie” a povedal, že politici by mali ignorovať svojich voličov. Imigrantov z Afriky a Ázie považuje za prínos pre Európu, preto vraj netreba brať do úvahy odmietavé postoje obyvateľov európskych krajín.

Vo svojom prejave venovanom summitu “Európskej vízie v Lisabone”, António Guterres povedal, že  európske národy nemajú právo kontrolovať svoje hranice. Namiesto toho musia vpustiť do svojich krajín “húfy  najchudobnejších ľudí na svete.”

“Predstava, že riadenie imigrácie je záležitosťou národnej suverenity, je extrémne obmedzená. Pravdou je, že medzitým sa tými, čo majú skutočnú kontrolu nad medzinárodnou mobilitou, stávajú pašeráci a zločinecke organizácie. Musíme uznať, že migrácia je nevyhnutná a nezastaví sa,” povedal tento socialista pred davom politikov a výskumníkov. Informoval o tom portál Breitbart.

Čo sa týka priorít pre OSN, keď preberie funkciu generálneho tajomníka od juhokórejského Pan Ki-muna, Guterres povedal, že už má pripravených niekoľko bodov k diskusii, ktoré majú zabezpečiť pozitívny vývoj, vzhľadom na svoj cieľ donútiť Európu, aby akceptovala a prijala  viac imigrantov.

Vypracovanie legálnych migračných príležitostí je podľa Guterresa jedinný spôsob boja proti zločineckým sieťam. Každý národ Európy musí byť taktiež “donútený” podieľať sa na riešení migračnej vlny.

“Musíme Európanov presvedčiť, že migrácia je nevyhnutná a že sú to práve multietnické, multikultúrne a multi-náboženské spoločnosti, ktoré tvoria bohatstvo,” vyhlásil Guterres.

Budúca hlava OSN uznala, že “nie je presvedčený, že to bude ľahké, vzhľadom na stav [verejnej mienky]”. Preto vyzval politikov a zákonodarcov, aby uprednostnili “hodnoty” pred rešpektovaním želaní svojich voličov.

Vyhlásil: “Keď volení funkcionári váhajú medzi hodnotami a budúcimi voľbami, tak by som im odporučil, aby sa rozhodli pre hodnoty. Keď pôjdu po krátkodobých volebných ziskoch, tak stratia oboje, pretože vždy nakoniec príde doba, kedy voľby prehrajú. A v takom okamihu bude veľmi ťažké obnoviť hodnoty, ktoré pred tým opustili.”

Dáta z rôznych európskych krajín však vôbec nekorešpondujú s tým, čo hovorí Guterres a podporujú myšlienku, že mimoeurópski imigranti predstavujú čisté náklady pre daňových poplatníkov európskych krajín. V Holandsku 65 percent z neeurópskych prisťahovalcov, ktorí prišli v roku 1990, stále žije na sociálnych dávkach.

 

Výskum profesora psychológie Dr. Jamesa Thomsona z University College London ukazuje, že masová migrácia z chudobnejších krajín Európe ubližuje, pretože intelektuálne schopnosti novoprichádzajúcich imigrantov sú oveľa nižšie než u pôvodných Európanov.