Kostol musí odstrániť kresťanské symboly, ​aby neurážali moslimských utečencov!

3,168
Kultúra smrti

 

Kresťanstvo a jeho symboly likviduje nielen Islamský štát v Sýrii, ale potichu sa už likvidujú v celej Európe

Protestantský kostol v nemeckom Oberhausene odstráni kresťanské symboly, kríže, sväté obrázky a výzdobu oltára, aby neurážali moslimských utečencov a ich vieru počas pobytu v kostole. Mesto rozhodlo, že budova kostola sa použije na ubytovanie cca. 50 utečencov. Pred vchod kostola umiestnia ToiToi búdky, na mieste bude vybudovaná aj umyváreň a utečenci budú mať samozrejme zaistené stravovanie zdarma, pretože priamo pred kostolom vybudujú moslimskú vývarovňu.

Zaujímavý je v tejto súvislosti výrok prvej lesbickej biskupky švédskej cirkvi Seamen, ktorá navrhla, aby v Štockholme odstránili z kostolov všetky kríže kvôli utečencom a zároveň, aby v kostoloch bol označený smer, kde leží Mekka. Zdôraznila, že kostoly vo Švédsku by mali mať charakter viac letiskových hál než kresťanských svätostánkov, pretože na letiskách vo Švédsku sú smerovky, ktoré navádzajú moslimov k modlitebniam v letiskových halách. Takže by tieto smerovky mali byť aj v kostoloch!

V Nemecku a v iných krajinách dochádza k fašizujúcim trendom, keď nájomcovia bytov dostávajú príkazy vysťahovania, aby zriaďovateľ sociálneho bývania mohol do bytu nasťahovať migrantov. Ale týka sa to aj hotelov a lyžiarskych rezortov. Kresťanstvo a jeho symboly likviduje nielen Islamský štát v Sýrii, ale potichu sa už likvidujú v celej Európe. Čo s tým budeme robiť ako Európania? Budeme sa prizerať? Hovoriť, že sa nás to zatiaľ ešte netýka? Že zatiaľ je to len problém Nemcov „za kopčekmi“?

Islam je blízko, tak blízko, že už môžete vidieť spoza tých „kopčekov“  špice nemeckých minaretov. A kto v tejto kritickej situácii zostane mlčať, bude musieť už mlčať navždy.