Bunky potratených plodov vo vakcínach

3,096
Kultúra smrti

6. február 2015 (JillStanek.com) – Záležitosť detských vakcín zriedka poskytuje priestor pre liberálov a konzervatívcov na diskusiu.

Je dostatok progresívnych, ako napríklad Robert Kennedy ml., ktorí v anti-vakcinačnom spore vyhrávajú.

Existuje však aj istý počet konzervatívcov, ktorí mu oponujú. Portál Vox uviedol:

Títo ľudia sa neriadia jednotnou ideológiou. Môžu to byť Amiši a kresťanskí vedci odmietajúci vakcíny, prívrženci Jenny McCarthyovej, konzumenti Granoly (podobné müsli) z Kalifornie, ktorí nechcú, aby boli ich deťom podávané „neprirodzené“ veci alebo jednoducho ustráchaní rodičia, ktorí odkladajú zaočkovanie svojich detí.

A sú tu tiež pro-life zástancovia.

Až doteraz sa pro-life opozícii voči vakcínam nevenovalo veľa pozornosti.

Nedávne vypuknutie osýpok však pritiahlo pozornosť ľudí na „anti-vakcinačné hnutie“, pričom pro-life zástancovia sú proti vakcínam, ktoré obsahujú bunky potratených plodov.

Článok vo Washington Post zo 4. februára tomuto argumentu neprikladá veľkú vážnosť, no na druhej strane ho potvrdzuje:Internetové fámy tvrdiace, že vakcíny sú vlastne maličké kúsočky potratených plodov, sú prosto chybné, avšak v tvrdení, že vakcíny a potraty sú prepojené, kúsok pravdy je.

Množstvo z najbežnejších vakcín, napríklad na ružienku a kiahne, je pestovaných na bunkách z potratených plodov a následne odobraných z týchto buniek.

Nezisková organizácia Right to Life of Michigan poskytuje zoznam vakcín, ktoré sú získavané z potratených plodov.

Námietky pro-life zástancov mali morálny pôvod, hoci sa protestantskí aj katolícki lídri vyslovili o vakcínach ako o povolených, ako zdôrazňuje organizácia Right to Life of Michigan aj Washington Post.

Keď si však človek číta článok „Desať najhorších experimentov na ľuďoch,“ hneď ho to vráti do reality – veď vidina zdravotných výhod pre ľudstvo nemôže byť nikdy dôvodom mučenia a zabíjania ľudí. A zavraždené nenarodené deti zrejme nikdy nedali súhlas, aby bolo ich tkanivo použité na vakcíny.

Na druhej strane sa môžeme pýtať, či je morálne vystaviť tehotnú ženu napríklad ružienke a riskovať buď potrat alebo znetvorenie jej dieťaťa tým, že nezaočkuje svoje dieťa?

Táto záležitosť je zrejme komplikovaná.

K spomenutým faktorom sa pridáva ďalší: autizmus.

Autizmus sa stal hrozbou od roku 1989, keď štúdia (dnes už stiahnutá) v medzinárodnom medicínskom časopise The Lancet poukázala na thiomersal – organickú zlúčeninu obsahujúcu ortuť – doplnkovú látku v MMR vakcíne (očkovanie proti osýpkam, príušniciam, ružienke).

Táto obava je opakovane potláčaná ako neodôvodnená, ale faktom podľa webmd.com ostáva, že autizmus dosiahol „alarmujúci počet“, keď zo stavu v 70. a 80. rokoch – kedy autizmom trpelo jedno dieťa z 2000 – sa výskyt v dnešnej dobe zvýšil na jedno zo 150 detí.
Jedna skupina výskumníkov sa teda domnieva, že táto špička je spojená s tým, že do vakcín je pridávaná časť buniek z potratených plodov.
Citujúc jeden zo svojich predošlých postov na blogu ohľadom štúdie, uverejnenom v septembri 2014 v časopise Journal of Public Health:

Týka sa to vakcín MMR (proti osýpkam, príušniciam, ružienke), Varicella (ovčie kiahne) a proti Hepatitíde typu A.
Využívajúc dáta poskytnuté vládou USA, Spojeného kráľovstva, Dánska a Západnej Austrálie zistili výskumníci vysoké počty autizmu po celom svete, keď boli vakcíny obsahujúce zvieracie bunky nahradené vakcínami s bunkami potratených plodov:
Roky, v ktorých došlo k zmene počtu výskytu autizmu pri narodení, sú pre USA roky 1980, 1988 a 1996, pre Spojené kráľovstvo je to rok 1987, pre Západnú Austráliu 1990 a pre Dánsko 1987. Tieto zmeny korešpondovali so zavedením či zvýšením dávok vakcín vyrábaných s obsahom buniek ľudských plodov...
Tento vzorec sa zopakoval v USA, v Spojenom kráľovstve, v Západnej Austrálii a Dánsku. Takto teda rastúci výskyt poruchy autizmu priamo súvisí s vakcínami vyrábanými z buniek ľudských plodov. Revízia Diagnostického a štatistického manuálu mentálnych porúch (DSM) ako ani nárast veku otca neboli spojené so zvyšovaním výskytu autizmu.

Vedúca výskumníčka Dr. Theresa Deisherová poznamenala niečo väčšmi alarmujúce: „Vakcíny obsahujúce bunky potratených plodov detí sú nielenže spojené s poruchou autizmu na celom svete, ale aj s epidémiou leukémie v detskom veku.“

Dôsledkom potratov sú rodičia nútení splatiť svoju daň.