Boj proti ženám: Rakúšania budú mať sexuálny hypermarket

1,914
Kultúra smrti

 
Rakúšania budú mať supermarket – v sexuálnych službách.
 
V roku 2014 chcú otvoriť najväčší nevestinec v Európe, čo bude podľa podnikateľa Petra Laskarisa „na poskytovanie sexuálnych služieb taký skok, ako od malých obchodov k supermarketu“.
 
Malé obchodíky v sexuálnych službách katolícke Rakúsko zatrhlo. V niektorých spolkových krajinách úplne, ako vo Voralbersku, kde zakázali prostitútkam pracovať na ulici a nie je tam ani jeden legálne povolený nevestinec.
 
A niekde prosperujú sexuálne služby lepšie, ako napríklad vo Viedni. Tam dovolili kurtizánam pracovať na dvoch miestach – v Prátri a na západe mesta v Aufhofe. Z asi 450 neoficiálnych nevestincov vo Viedni získalo oficiálne povolenie štyridsať.
 
Sexuálne služby v malom nahradí onedlho gigantický komplex nazvaný FunMotel, ktorý vraj už povolenie dostal. A ako to už v supermarketoch býva, zákazníka bude rozmaznávať službami i cenami.
 
Bude tam 147 izieb, posilňovňa, reštaurácia a salón krásy. Majiteľ sľubuje „veľký výber žien a ich cenovú dostupnosť, ktorá uspokojí každého muža".
 
Kde presne bude štvorhviezdičkový nevestinec za 15 miliónov eur stáť, nechce majiteľ prezradiť. Obáva sa protestov.
Či už je to na ulici, v malom nevestinci, alebo vo veľkom supermarkete, pre prostitútky to "fun" nebude.
Podľa zákona o prostitúcii platia dane, žalovať svojho „šéfa“ preto, že ich zdiera, nemôžu. V supermarkete to bude platiť tiež.