Aktivisti hádzali výkaly na rodičov protestujúcich proti pro-homosexuálnym osnovám

2,703
Kultúra smrti

NEMECKO - Keď rodičia v Nemecku protestovali proti novej pro-homosexuálnej „sexuálnej rozmanitosti“ osnov v školách, homosexuálni aktivisti ich napadli hádzaním výkalov a ničením ich majetku. O incidente informuje Observatory on Intolerance and Discrimination against Christians (Pozorovateľ neznášanlivosti a diskriminácie voči kresťanom), ktorý dokumentuje protikresťanské incidenty v Európe.

„Demonštranti boli fyzicky napadnutí a bolo cítiť, že polícia nedokázala ochrániť základné práva zhromaždených rodičov,“ hovorí vyhlásenie Pozorovateľa popisujúce udalosti z nedávneho zhromaždenia v Bádensku-Württembersku a v Kolíne nad Rýnom.

Podľa očitých svedkov „na kresťanských rodičov kričali oplzlosti.“

„Pľuvali na nich, hádzali vajcia a malé vrecúška s výkalmi či farbou. Vytrhli káble reproduktorov,“ hovorí organizácia.„Vytrhali stránky Biblie a použili ich na utieranie zadkov a potom sformované do tvaru gule ich hádzali do rodičov.“

„Kresťania boli počas tohto pochodu hlboko dotknutí.  Minimálne jeden plagát bol pred zrakmi rodičov zničený. Pochodujúci boli cieľom korenistých sprejov. Krik protidemonštrantov čiastočne znemožnil plánované verejné príhovory.“

Pozorovateľ uvádza, že mnohí rodičia boli „šokovaní nenávisťou a nečinnosťou polície a tým, že ich náboženské cítenie utrpelo vážnu ujmu.“

Demonštrácia rodičov, ktorá sa konala vo februári v Stuttgarte, bola narušená a musela predčasne skončiť kvôli stretu demonštrantov s homosexuálmi, hlásil Pozorovateľ.

„Až 1 000 rodičov, mnohí so svojimi deťmi, prišli vyjadriť svoje podráždenie, pokiaľ ide o skorú sexualizáciu školákov,“ píše sa v správe.

Registrovaný protest rodičov proti novému plánu sexuálnej výchovy presadzovanej Zelenými a Socialistickými vládnymi stranami v Bádensku-Württembersku sa mal konať na Stuttgart Schlossplatz.

„Zhromaždenie sa malo pohybovať Stuttgartom po schválenej trase, ale agresívny dav mladých ľavičiarskych skupín a ANTIFA vytvorili protidemonštráciu. Urážali rodičov, hádzali farebné bomby a fyzicky útočili na pokojnú skupinu rodičov,“ oznámil Pozorovateľ.

Podľa očitých svedkov veľa rodičov s deťmi a priaznivcov rýchlo opustilo priestor, pretože sa už necítili v bezpečí.

„Polícia vyzvala organizátorov k rozpusteniu zhromaždenia, aby „sa zabránilo eskalácii“. Organizátori demonštrácie vyjadrili sklamanie z chýbajúcej podpory zo strany polície a že základné právo - právo na zhromažďovanie, nebol uchránené,“ uviedol v správe Pozorovateľ.

„Zdá sa, že nečakali tak násilnú protidemonštráciu, aj keď sme v tejto veci vyjadrili naše obavy vopred,“ povedal jeden z rodičov.

Podľa správy nemeckého spravodajského servisu The Local, podporovateľa nového programu sexuálnej výchovy v Bádensku - Württembersku vládnucou regionálnou koalíciou Zelených a SPD, tvrdí, že „bude podporovať toleranciu lesbických, homosexuálnych, bisexuálnych, transgenderových, transsexuálnych a intersexuálnych ľudí.“

Avšak podľa kritikov pôjde „ďalej ako za svojím cieľom zabrániť diskriminácii“ a bude presadzovať „ideológiu dúhy“.

Petícia, ktorú začali rodičia a učitelia stavajúci sa proti výučbe detí o homosexualite v škole, zhromaždila takmer 200 000 podpisov.

Petícia, o ktorej The Local hlásil, že bola zahájená učiteľom, hovorí že homosexualitu presadzujúca osnova sa bude týkať„edukačnej, morálnej a ideologickej reedukácii všeobecného vzdelávacieho systému.“