Členka FEMEN konvertovala na kresťanstvo a šokovala všetkých pravdou o agresívnom feministickom hnutí

3,751
Kultúra života

Jedna zo zakladateliek hnutia Femen konvertovala a prosí kresťanov o odpustenie

Dnes už takmer všetci poznajú hnutie Femen, feministické komando, ktoré sa preslávilo vulgárnymi útokmi a predstaveniami. Ich jediným výsledkom bolo, že sa len potvrdili predsudky ľudí, ktorí tvrdia, že len ženy, ktoré nevedia inak zaujať, sa okázalo vyzliekajú a predvádzajú. V skutočnosti sa toto hnutie stalo hanbou žien.

Ako sa však ukázalo, tieto radikálne feministky sú paradoxne pod velením muža, Viktora Svyatskiya a vzťahy medzi ním a členkami hnutia možno prirovnať ku vzťahom medzi pasákmi a ich prostitútkami. Za aktivitami týchto členiek nestoja žiadne veľké ideály, no sú veľmi dobre naplánované a dobre zaplatené.

Nenávisť hnutia je namierená predovšetkým na kresťanov, preto šokovalo nedávne priznanie zakladateľky brazílskej odnože Femen, Sary Fernandy Girominiovej, ktorá bola známa pod pseudonymom Sara Winter. Konvertovala práve na kresťanstvo.

Táto matka jedného dieťaťa sa od svojich fašistických priateliek vzdialila natoľko, že dnes bojuje proti feminizmu a potratom. Ako prináša agentúra Zenit, Sara vydala knihu “Vadia Não”, v ktorej opisuje zneužitia a sklamania, ktoré zažila počas feministického výcviku. “Obrátila som sa po tom, čo som mala potrat a dnes prosím o odpustenie. Už je to mesiac, čo sa mi narodilo dieťa a od toho momentu môj život dostal nový zmysel. Teraz, keď to píšem, tak mi sladko spinká v náručí. Je to ten najúžasnejší pocit na svete.” Ďalej pokračuje, “ženy, ktoré rozmýšľate nad potratom, prosím vás, rozmyslite si to. Ja som to už tisíckrát oľutovala… Neprajem to nikomu.”

Femen kryje pedofíliu

Ako ďalej hovorí, od momentu, kedy priniesla do Brazílie hnutie Femen, mala vždy zvláštny pocit, cítila, že niečo nie je v poriadku. Zvlášť, keď v roku 2014 mala s ďalšou členkou urobiť scénu, ktorou by podporili kampaň na propagáciu homosexuality: Obidve sa dali nahé “pribiť” na kríž na mieste, kde stojí Bazilika Nostra Signora della Candelaria v Rio de Janeiro. Fotografia sa stala v kampani ikonickou. “Určite nebude ľahké odpustiť mi… Prosím o prepáčenie všetkých kresťanov za tento protest. Zašli sme priďaleko…”

Sara popisuje hnutie Femen ako sektu, ktorá ženy využíva, propaguje homosexualitu a dokonca aj kryje pedofíliu. “Pre feministickú sektu ženy vôbec nie sú inšpiráciou, ale v prvom rade matériou – v tom najhoršom slova zmysle. Sú len užitočným predmetom, ktorý využívajú s cieľom šíriť nenávisť voči kresťanstvu, nenávisť voči mužom, voči kráse žien, a voči rovnováhe rodín. To je ten ich feminizmus, poznám to až príliš dôverne, bola som priamo v centre. Toto feministické hnutie taktiež kryje pedofilov”, pričom zdôraznila, že jestvujú skryté miesta, kde sú maloleté nútené k promiskuite.

Sara tiež odhaľuje, že bola nútená k bisexuálnemu správaniu, aby ju komunita rešpektovala: “Lesby a bisexuálky majú v hnutí väčší rešpekt, a tak som deň za dňom popierala moju heterosexualitu a nahrádzala ju umelou bisexualitou”. Podobným spôsobom bola nútená brať drogy a mať sex s neznámymi. Dokonca ju zneužila samotná žena v mene boja za rodovú rovnosť.

Zvrat nastal, keď náhodou stretla “konzervatívca” a “antifeministu”, ktorý jej preukazoval úprimný záujem, ktorý nikdy v hnutí nepocítila. Vďaka tomuto stretnutiu začala nový život. Girominiová v súčasnosti bojuje za zákaz potratov a celý výťažok z predaja jej životopisnej knihy putuje práve na podporu organizácií, ktoré bojujú za záchranu nenarodených detí. Okrem toho cestuje po svete a spolu s brazílskou psychologičkou Marisou Lobovou prednáša o zradnom feminizme, gender ideológii a kultúrnom marxizme.

“Zanechala som hnutie, v ktorom som v Brazílii bola 4 roky hlavnou postavou. Dnes som omnoho šťastnejšia a až teraz skutočne pomáham ženám. Nik mi už nemôže tvrdiť opak.”